Yoga for stress relief

I dag står vi overfor stresset praktisk talt hele tiden. Arbeid, skole, offentlig transport, relasjoner, det virker som uansett hvor du ser det er stress å vente på deg.

Yoga for stress relief

Moderne mennesker har funnet sin flukt i den gamle praksisen som bruker puste taktikk og holdning til å bringe tankene til ultimat avslapning, kjent som nirvana.

Du kan gjøre yoga for å slappe av, strekke, puste, meditere, eller for stress relief

Først må du glemme alt du har lært så langt om yoga og fleksibilitet. Hør meg ut: Du trenger ikke å være super fleksibel for å kunne praktisere yoga. Jeg ærlig mener dette. Egentlig er yoga handler om aksept. Akseptere kroppen din slik den er, og elsker det av den grunn. Du kan og du vil bli fleksibel hvis du praktisere yoga daglig. Men du bør aldri føle seg dårlig fordi du ikke kan gjøre en bestemt asana. Med tiden vil kroppen tilpasse seg og du vil bli positivt overrasket.

Yoga er en reell kur for stress lettelse fordi du blir klar over det faktum at din kropp og ditt sinn jobber sammen som en synergi og du kan bruke yoga til å helbrede kroppen og sinnet fra den giftige miljøet vi alle lever i.

Alle kan føle fordelene med yoga veldig fort. I begynnelsen vil du føle at asanas, yoga, vil hjelpe deg å fokusere på å puste og dermed vil senke blodtrykket og hjelpe deg å holde seg i form, både mentalt og fysisk.

Hvis du har en stressende jobb, og de fleste av oss gjør, vil yoga hjelpe hjertet ditt mye ved å senke blodtrykket og ved å senke nivået av kolesterol.

Videre vil yoga redusere angst og du vil være i stand til å konsentrere seg mer om dine arbeidsoppgaver, mens du har tid for ditt private liv på samme tid. Ditt private liv bør ikke lide som et resultat av arbeidet overbelastning fordi humørsvingninger er en reell trussel for ditt familieliv.

Yoga vil også hjelpe kroppen redusere stress ved å frigjøre mer oksygen til hodet og på den måten konstant hodet smerte vil stoppe uten noen form for medisin. Dessuten vil folk som praktiserer yoga minst tre ganger i uken har bedre søvn og de vil være i stand til å ha mer stabilt energinivå i løpet av dagen.

Videre, hvis du lider av allergi som er enda mer provosert av konstant stress, kan yoga stillinger hjelpe deg der også. Dette kan hjelpe deg så mye at du kan selv gå gjennom allergier periode uten medikamenter. Det fungerte for meg, så du bør absolutt prøve det.

Stress er vanligvis forårsaket av konstant å tenke på fremtiden, stramme tidsfrister, og være fokusert i denne spesielle øyeblikk kan bidra til å senke stressnivået. Når du er i yoga stilling du er fokusert på pusten din, og kroppen din fordeler fra det, samt tankene dine. Blir fokusert på nå uten å bekymre deg dine tidligere handlinger, og planlegge din fremtidige seg, vil du føle deg som en gratis barn igjen.

Den gode ting om yoga er at du kan praktisere det hvor som helst. På jobb, på skolen, før testen, og når du føler at utfordringene i det daglige livet er fanger opp med deg.

Masse folk tenker på yoga som stretching, men yoga er faktisk så mye mer. Jeg håper denne teksten gjorde du i det minste interessert i å ta det første klasse og prøve ut noen asanas som passer deg. Kroppen din vil være takknemlig.

Aktuelle artikler