3 beste hund bursdag kake oppskrifter

Er din elskede pooch feire en bursdag? Du ønsker å overraske den med noe helt spesielt? Hva med en kake laget stikker til hunden din? Sjekk ut tre beste hund bursdag kake oppskrifter.

3 beste hund bursdag kake oppskrifter

Før du begynner baking, må du forstå at å bake en kake til hunden din er ikke det samme som å bake en kake for folk. Hunder bør ikke gis sukker, så unngå det i kaker. Også, de liker sine kaker helt annerledes.

En. Bacon og kylling hund bursdagskake

Ja, du leste har det riktig - bacon og kylling. Jeg vet det ikke virkelig høres ut som en kake til deg, men de er noen av hunden din favoritt ting, ikke sant? Hunden din vil elske kake, stol på meg.

For å gjøre denne kaken, vil du trenger: 3 kopper hvetemel, 1 ss bakepulver, ½ kopp myknet margarin, 6 egg, ½ kopp maisolje, to glass med anstrengt kylling babymat, 2 kopper strimlet gulrot, yoghurt og tre strimler av sprøstekt bacon skåret i biter.

Bland mel med bakepulver i en bolle. Pisk mykt margarin, tilsett egg og mais olje og bland det hele godt sammen. Tilsett kyllingen babymat, gulrøtter og mel bakepulver mixute. Bland alt godt sammen og stek til ferdig.

Skjær i to like svamper. Smøre yoghurt på den første svamp, dekk med den andre og frakk hele kaken med yoghurt. Pynt med sprøstekt bacon og hvis du liker legge til noen pølser.

2. Beef jerky hund bursdagskake

En annen kombinasjon som høres ingenting som en kake til deg, men det vil gjøre hunden din den lykkeligste hund i hele verden. Belønn hunden med dette specail beef jerky kake.

Du trenger: 1,5 kopper hvetemel, 1 ss bakepulver, ½ kopp mykt smør, ½ kopp maisolje, to glass med anstrengt biff babymat, 4 egg og 3 strimler av beef jerky.

Rør smøret mykt og legge maisolje, biff barnemat og egg. Bland alt godt sammen. Bland de tørre ingrediensene i en egen bolle og legge dem inn i blandingen. Smuldre beef jerky og legge inn i blandingen. Hell deigen i en avlang kjele og stek i owen for ca 1 time på 200C, eller til ferdig. Avkjøl kaken helt.

Coat hele kaken med frosting laget av vanlig yoghurt eller cottage cheese for eksempel. Pynt med litt mer crumbeled beef jerky og overraske hunden din med en deilig kake.

3. Peanøttsmør og gulrot hund bursdagskake

Ok, greit, du vil ha en søt kake for hunden din bursdag, er det en kake likevel. Likevel bør du ikke bruke sukker, men det er noe du kan gjøre. Sjekk ut oppskriften på peanøttsmør og gulrotkake for hunden din bursdag.

For å gjøre denne kaken, trenger du: 1 kopp hvetemel, 1 ts natron, ¼ kopp peanut smør, ¼ kopp maisolje, ⅓ kopp honning, en kopp strimlet gulrot og 1 egg.

Bland mel og bakepulver sammen. Legg alle de andre ingrediensene en etter en og bland dem regelmessig med en slikkepott. Hell blandingen i en panne og stek i ca 30 minutter eller til de er gyllenbrune.

Uansett hvilken av disse kakene du velger, er jeg sikker på at doggy vil absolutt elsker dem. Hunder fortjener å føle seg spesiell også, ikke sant? Velg hunden bursdag kake oppskrift du likte best og gjøre det for hundens spesielle dagen.

Aktuelle artikler