3 deilige lav kalori vegetariske oppskrifter for vekttap

Folk flest tror at vegetarmat er smakløst. De pleier også å tro at det er som standard lite kalorier. Vel, ingen av dette er sant. Vegetarianere trenger å miste litt vekt fra tid til annen også. Her er tre deilige og lite kalorier vegetariske oppskrifter for vekttap. Egnet for rovdyr og altetende også!

3 deilige lav kalori vegetariske oppskrifter for vekttap

En. Fylte zucchini

Zucchinis er svært velsmakende og veldig sunt grønnsaker. De kan tilberedes på mange måter, men jeg personlig elsker denne oppskriften. Prøv vegetariske utstoppede zucchinis.

Ingredienser til fire personer: 2 store zucchinis, 1 stor løk, 2 gulrøtter, 1 sellerirot, 1 potet, 50gr ris, persille blader, olje, salt og pepper.

Forberedelse: Vask zucchinis, tørk dem, kuttet horisontalt i halvdeler og grav ut fruktkjøttet. Hakk løk, slipe gulrot, selleri og potet. Hakk zucchini cellulose og persillen. Forvarm en kjele med 1 ss olje og stek løken sammen med gulrot, selleri og potet. Legg squash papirmasse og persillen og hell en kopp vann. Småkoke i et par minutter, tilsett ris, salt og pepper. Risen behøver ikke å være fullstendig kokt, vil den bake i ovnen.

Fyll hver zucchini skallet med lik mengde farse og bake i ovnen til de er gyllenbrune på toppen. Serveres med fersk kål salat og lite fett hvit ost.

2. Hvit bønne gryte

Hvit Bean gryte (via www.tableandspoon.com)

Dette er en av de beste vegetariske retter jeg noensinne har prøvd. Jeg er helt forelsket i denne gryte etter at jeg har prøvd det for første gang, og du vil også. For å gjøre det, trenger du: 500gr av ukokt hvite bønner, 3 paprika - en gul, en rød, en grønn, 2 purre, 3 store tomater, olje, salt og pepper.

Sett bønnene i en gryte og hell vannet over. Kok opp, sil, hell friskt vann og kok til ferdig. Vær forsiktig så du ikke kok det, ulike typer hvite bønner trenger en annen tid å bli ferdig. Hakk purre og kok den på en spiseskje med olje til det er mykt.

Ta en ildfast form og legg purre på bunnen. Tilsett salt og pepper og tilsett anstrengt bønner. Ordne skiver av tomat og strimler av paprika over bønner. Hell litt av vannet som bønner ble tilberedt i over form og stek i ovnen ved 175C i ca en halv time, eller til væsken fordamper.

Serveres varm med frisk salat og yoghurt.

3. Spinat burgere

Dette vegetarisk oppskrift kan virkelig hjelpe deg med vekttap. Det er lavt i kalorier og spinat er kjent for å være en stor dempe når det kommer til slanking og mister vekt. Dessuten er det super sunt, og det øker din immunsystem.

For å gjøre dine spinat burgere trenger du: ½ kg spinat, 250gr ris, 100gr av brødsmuler, persille, olje, salt og pepper.

Blanche spinat i saltet vann, sil den og la den avkjøles. Skjær den i små biter. Koke ris, sil den og bland den med spinat. Tilsett hakkede persillen og halvparten av brødsmuler. Hvis det fortsatt er for bløt, legge til flere brødsmuler eller mel. Coat hver burger i brødsmuler og stek i varm olje. Serveres med syrlig saus laget av rømme, sitronsaft og hakket basilikum og timian.

Du vil like disse deilige oppskrifter for sikker. Plus, vil de hjelpe deg på vei til vekttap. Ekstra råd: drikke mye vann og mosjon, er det ingen å miste vekt med bare å endre kostholdet.

Aktuelle artikler