3 populære søte frokost oppskrifter

De sier frokost er det viktigste måltidet på dagen, ikke hoppe over det! Her er tre søte frokost ideer for å hjelpe deg å starte dagen med et smil.

3 populære søte frokost oppskrifter

Jeg har nylig lest en artikkel som sa at du faktisk kan gå ned i vekt effektivt hvis du spiser et stykke kake med frokosten. La meg fortelle deg med en gang at jeg egentlig ikke tro det, men på den annen side elsker jeg noe søtt for min frokost. For alle de av dere som liker det også, her er tre populære og deilig søt frokost oppskrifter.

En. Toast og syltetøy

Den mest populære søt frokost er toast og syltetøy. I utgangspunktet vokste opp å spise dette hver dag. Dessuten er det den enkleste frokosten du kan gjøre, og hvis du er en av dem som liker å sove i og har en tendens til å være for sent, er dette en perfekt frokost for deg.

Det eneste du trenger å gjøre denne frokosten er en brødrister, brød, smør og syltetøy. Sette et par brødskiver i brødristeren og vente en stund før de er ferdige. Smøre et tynt lag med smør på hver brikke og over det et lag med syltetøy av ditt valg. Jeg personlig foretrekker aprikos av jordbær.

Legg til en kopp melk, appelsinjuice eller kaffe inn i blandingen og du er klar for alle utfordringer som dagen vil sette foran deg. Hvis du ser på din vekt, er det best å velge hele korn brød, lys smør og lettmelk.

2. Pannekaker

Som ikke elsker pannekaker, ikke sant? Kan du bare forestille deg lukten av ferske pannekaker i morgen? De gjør ta litt litt mer tid til å forberede enn enkel toast og syltetøy, men de er verdt det.

Uansett om du velger europeisk stil pannekaker eller pannekaker, vil du ha en stor frokost. Ha dem med litt lønnesirup eller syltetøy eller nutella, eller til og med lage din egen sjokolade chips pannekaker.

I tilfelle du vil være i et travelt om morgenen, kan du lage deigen en kveld før, dekk bollen med plastfolie og la den stå i kjøleskapet over natten. Det vil være like fint i morgen, og du vil bare nødt til å bake pannekaker og nyte frokosten.

Når det kommer til oppskriften - det er ganske enkelt - visp sammen noen egg, olje eller smeltet smør, mel, en klype salt og sukker, melk, vann og litt bakepulver. Mengden av ingrediensene avhenger av hvor mye pannekaker du ønsker. Stek i en panne med litt olje og nyte frokosten.

3. Kanelboller

Cinnamon Rolls (via www.cookingwithmykid.com)

Kanelboller er min favoritt søt frokost. Jeg ble forelsket i dem da jeg reiste til Sverige i 2007 og siden da er jeg hekta. De er en tradisjonell svensk frokost - en kopp kaffe og en "kanelbulle" som er svensk for kanel roll.

Du vil trenge litt tid til å lage din egen kanelboller, så planlegger å enten stå opp tidligere eller for å forberede deigen en kveld før og så bare bake dem i morgen. Du kan også gjøre et større beløp og fryse dem, de smaker perfekt når gassform og bakt. Du trenger: 1 pakke fersk gjær, 125gr av smør, 250 ml melk, klype salt, ca 150gr sukker, 1 ts malt kardemomme, 450gr av hvetemel, 1 ts malt kanel, noen perle sukker og 1 egg.

Smelt 75gr smør i melken og la den kjøles ned til ca 37C. Det må ikke være for varm eller du vil koke gjær og ødelegge oppskriften. Sett opp gjæren i varm melk og la stå i 10-15 minutter til gjæren er oppløst og skum skaper. Tilsett salt, halvparten av sukkeret og kardemomme. Sakte blande mel i med en mikser, til du får en deig som ikke fester seg til fingrene. Elt deigen med hendene litt mer, gå tilbake til bollen, dekk med plastfolie og la på et varmt sted å stige i minst en halv time.

I mellomtiden å foreta en fylling, bland sammen resten av smør, sukker og kanel. Du kan smake denne blandingen mens du gjør det for å se nøyaktig hvor mye sukker og hvor mye kanel som passer deg best. Ikke smelte smør, det bør være fast og den langsomt mykne mens du blander det. Det er best å gjøre dette med en gaffel.

Når deigen har steget, glatter du det før du får en 1 cm tykk rektangulær ark. Smøre fyllet over hele overflaten av deigen og rulle den opp på en sylinder. Kutt 1,5 - 2cm schnite og la dem heve i en halv time.

Visp egg og smøre over hver kanel roll og dryss dem med perle sukker. Stek i 10-12 minutter på 200 grader. Lag deg en kopp kaffe og dykke i en perfekt deilig, søt frokost.

Så, hvilken er din favoritt søt frokost oppskrift?

Aktuelle artikler