4 deilige hjemmelagde kylling pølse oppskrifter

Som pølser, men liker ikke det faktum at du ikke vet hva som er inni? Prøv å lage din egen. For en enda bedre og sunnere versjon - prøve å lage kylling pølser. Her er fire deilige oppskrifter på hjemmelaget kylling pølser.

4 deilige hjemmelagde kylling pølse oppskrifter

Før jeg gir deg den faktiske pølse oppskrifter, jeg trenger å informere deg om de ingrediensene du trenger for å begynne å lage dem. Først av alt, trenger du en kjøttkvern, samt en pølsemaker. Hvis du vil ha ekte pølser, trenger du pølse foringsrør også. Det er best å la huden og litt fett på kjøttet, fordi pølsene er ikke veldig bra hvis de er tørre. Etter det, selvsagt komme ingrediensene til det enkelte oppskrift.

En. Barnas kylling pølser

Dette er ganske mye den grunnleggende oppskriften på kylling pølser, de kalles "barnas pølser" fordi de ikke er for krydret og er derfor egnet for barn. Du vil elske dem også. Det er en veldig mild, men også en svært velsmakende oppskrift. For å gjøre disse pølsene du trenger: kyllingkjøtt, salt og litt pepper. Mengden av ingredienser selvfølgelig an på hvor mange pølser du ønsker å gjøre.

Male kjøttet i kjøttkvern og legg den i en bolle. Krydre med salt og pepper og bland alt godt sammen med hendene. Ikke legg for mye pepper hvis du gjør de pølser for barna. Stuff hver pølseskinn med samme mengde kjøtt blanding. Du kan nå stek pølser, grill dem eller fryse dem til senere.

2. Italiensk stil kylling pølser

Nå er dette en krydret pølse oppskrift, men det er helt herlige. For italiensk stil kylling pølser trenger du: bakken kylling kjøtt, salt, pepper, cayenne pepper, basilikum og en masse hvitløk.

Grind alle ingrediensene og bland dem sammen. Stappe tarmer og voila - en deilig, krydret og velsmakende hjemmelaget kylling pølser. De er best når grillet og servert med frisk salat. Du kan også gjøre dem med tillegg av mozzarella ost, de er enda yummier den måten.

3. Tysk stil kylling pølser

Flytte til et annet land, og denne gangen et land kjent for pølser. Prøv tysk stil kylling pølser. Du trenger: kyllingkjøtt, løk, hvitløk, sennep, salt, pepper, cayenne pepper og spisskummen.

Puss kjøtt, hvitløk og løk. Knus spisskummen og bland alle ingrediensene sammen. Sørg for å blande alt godt, fordi sennep må like spredt. Stappe tarmer og bruke pølsene med en gang. De kan egentlig ikke overleve for lenge i kjøleskap, men de vil gjøre det bra i en fryser. Server med potetsalat eller enda bedre med surkål kokt i øl.

4. Kylling pølser med sol - tørkede tomater

Dette er en unik og elegant pølse oppskrift. Det er perfekt hvis du ønsker å overraske dine oppdrag med noe annerledes og super velsmakende. Du trenger: kyllingkjøtt, sol - tørkede tomater, løk, hvitløk, salt, pepper, cayenne pepper, basilikum og oregano.

Puss kjøtt og hakk tomatene virkelig fint. Bland med resten av ingrediensene og stappe tarmer. Disse pølsene er best når grillet, men de er også deilig hvis røkt. Bruk dem til å lage en pølse og ost omelett eller tjene dem som en frittstående måltid.

Har du prøvd en av disse oppskriftene? Jeg vil gjerne høre hvordan hjemmelaget kylling pølser slått ut.

Aktuelle artikler