4 lav kalori middag oppskrifter for to

Jeg var alltid lært at frokost er dagens viktigste måltid på dagen, og at det er best å glemme middag. Men jeg har aldri klart å ikke spise middag, men jeg fant noen lav kalori middag oppskrifter. Her er de.

4 lav kalori middag oppskrifter for to

En. Caprese salat

Insalata Caprese, eller Caprese salat er en deilig italiensk stil salat som kan være en stor lav kalori middag. Det kan ikke bli enklere å lage, men husk at for folk flest kommer det som et alternativ bare hvis de har hatt en normal lunsj.

Caprese er laget med mozzarella, tomater, fersk basilikum og olivenolje. Det er alt - fire ingredienser. Skjær tomatene og mozzarella i ½ cm skiver og arrangere dem på en plate å overlappe. Dryss med extra virgin olivenolje og salt etter smak. Legg enten hele eller hakkede friske basilikumblader og nyte en deilig salat.

Det er best å tjene dette salat med hvitløk brød eller grovt brød ristet i ovnen med litt olivenolje. Ikke bekymre deg for mye om kalorier i olje, er olivenolje veldig bra for deg. Selvfølgelig, så lenge du bruker det moderat.

2. Grillet kyllingbryst

Grillet kyllingbryst (via www.copykat.com)

Kyllingbryst er en av de gode kjøtt som selv ernæringseksperter sier at du bør spise. De er ikke veldig rik på kalorier, og inneholder mye av ingredienser som er bra for deg. Forbered en lav kalori middag med grillet kyllingbryst.

Det er best å ha en ekte grill eller i det minste en grillpanne for å forberede dette. Skjær kjøttet i tynne skiver og smak til med salt og pepper etter smak. Spre et tynt lag med olivenolje over hver del - det er mye bedre enn å smøre grillen fordi oljen blir mellom ribbeina på grillen, og du ender opp med mer enn du ville. Grill kjøttet i 2-3 minutter på hver side. Se opp for ikke å tørke den ut.

Serverer en stor sippe av salat av ditt valg med grillet kylling. Jeg personlig foretrekker en blanding av gulrot, kål, rødkål og blomkål. Slipe gulrot, skjær kålen og skille blomkål i små biter. Smak til med salt, olivenolje og eddik. Du kan også legge til avskallede gresskarkjerner inn i denne salaten, de gir en super smak.

3. Kylling og grønnsaker tortillas

Jeg absolutt elsker denne oppskriften. Det tar bare 15 minutter å forberede, og deretter kan du bare sitte ned og spise. Det er frisk, det er sunt og det er svært velsmakende. Her er hvordan du gjør kylling og grønnsaker tortillas.

Du trenger: 1 pakke med hvete tortillas, ½ pund av kyllingbryst, en agurk, en stor gulrot, 2 tomater, 1 paprika, salat og lite fett tartar saus. Skjær kyllingen i tynne strimler og stek dem på en spiseskje olivenolje. Skjær gulrot, agurk og paprika i strimler også, og skjær tomat. Separer fire blader av salat. Varm opp fire tortillas.

Stuff hver tortilla som følger: salat blad, kylling, grønnsaker og en spiseskje med lav fett tartar saus. Ikke bekymre deg for mye, det har rundt 20 kalorier per spiseskje. Rull tortillas opp og server med ferskpresset appelsinjuice. Yummy!

4. Scampi grillspyd med mais

Dette er en stor lav kalori middag oppskrift. Det er forskjellig fra den vanlige kylling, så det er ganske godt å bryte opp monotonien og det er super velsmakende også.

For å gjøre dette lavkalori middag for to, trenger du: 12 pillede reker, en sitron, salt, olivenolje og ½ kilo frosne mais. Klem sitronsaft og bland det med olivenolje og salt. La rekene i denne marinaden i 10 - 15 minutter. Thread tre reker på hver spyd og lage 4 grillspyd. Grill på en forvarmet grill til rosa og fast.

Stek mais, krydre den med salt etter smak, og server med scampi grillspyd. Du kan også tjene scampi grillspyd med hvit bønne salat eller potetsalat, men husk at de er litt rikere på kalorier.

Liker du dem? Hvordan fikk de slår ut?

Aktuelle artikler