5 beste oppskrifter for en romantisk middag for to

Du har besluttet å lage en romantisk middag for to? Fantastisk idé! For denne middagen for å være best mulig, trenger du noen ekstra spesielle oppskrifter for det. Presenterer vi oppskrifter, tar du ansvar for resten. Ser ikke lenger, her er de: de 5 beste oppskrifter for en romantisk middag for to.

5 beste oppskrifter for en romantisk middag for to

En. Østers for elskere

Hvis du noensinne har lest om aphrodisiacs du må ha hørt at østers er en av de sterkeste aphrodisiacs i verden. Så, for alle dere som liker mat og ønsker å varme opp atmosfæren, foreslår vi at du prøver denne oppskriften: "Østers for Lovers". Det er en garantert suksess for en romantisk middag for to.

Du trenger: 15 ferske østers, 3 ss olivenolje, 1 ss eddik, 2 sitroner, 1 ts frisk rosmarin, 200ml hvitvin, 1 fedd hvitløk. Vask østers grundig i kaldt vann og forsiktig åpne dem med en tynn kniv. Fjern østers kjøtt fra skjell og legg skjellene i ovnen på 150 ° C for å varme opp.

I mellomtiden varme opp oljen i en panne og tilsett rosmarin. Stek i 30 sekunder og tilsett finhakket hvitløk og hvitvin. Stek i noen minutter og tilsett eddik og sitronsaft. Ta skjellene ut av ovnen, legg tilbake kjøttet og hell en spiseskje med saus over hver østers. Høres bra ut, ikke sant?

2. Ingefærkyllingen

Det er allment kjent at ingefær er et afrodisiakum, så hvis du ønsker å krydre din romantisk måltid litt, husk å ta med ingefær i den. For denne oppskriften trenger du: 8 kyllingvinger eller en samme mengde kylling kjøtt av ditt valg, 1 liter grønnsakssuppe, 1 gulrot, 1 løk, 1 selleri, 1 ss olje, 1 ss sukker, 1 ts ingefær, tomatsaus, 1 chili pepper og litt honning.

Stek kylling vingene i suppen sammen med hakket gulrot, løk og selleri. Når myknet fjerne både kjøtt og grønnsaker fra suppen og legg dem i en ildfast form. Varm en spiseskje olje i en panne, tilsett sukker og caramelize det. Tilsett ingefær, tomatsaus, chili pepper og kok til det tykner. Hell over kjøttet. Ha litt honning på hver del av kjøttet, legg alt i ovnen og stek i 15 minutter på 200C. Gjør denne kylling fatet til partneren din, og du er i for en natt med lidenskap.

3. Marokkanske kyss

Hvis du ser på din vekt, men ønsker fortsatt å forberede en fin romantisk middag, foreslår vi at du gjør dette salat, kalt den marokkanske Kiss. Det kan også være en forrett før hovedretten.

Du trenger: 450gr av gulrøtter, 3 ss olivenolje, 4 appelsiner, juice fra 1 lime, 1 løk, 100gr av valnøtter, 50gr rosiner, hot cayenne pepper, salt og pepper. Slipe gulrot og hakk løken. Bland det sammen, tilsett lime juice, appelsiner skåret i terninger, olivenolje, valnøtter og rosiner. Bland alt og la den i kjøleskapet for å kjøle seg ned. Før servering tilsett salt og pepper, og hvis du vil ha litt krydder, cayenne pepper.

Denne salaten er uansett om du tjener som en frittstående måltid eller bare som en forrett, som garantert vil varme deg opp og sette noen romantiske og sexy ideer i hodet ditt.

4. Svart og hvitt hjerter

Selvfølgelig trenger hver romantisk middag for å avslutte med en romantisk dessert. Og det er ingenting bedre enn sjokolade for det. Vi foreslår at du gjør denne super deilige svarte og hvite hjerter.

Du trenger: 125gr av honning, 200gr sukker, 150gr av smør, 50 ml kremfløte, 2 ts kanel, 400gr mel 100gr av maisstivelse, 1 ss kakaopulver, 1 ts bakepulver, 125gr av hvit sjokolade og 125gr av mørk sjokolade.

Varm sammen honning, sukker, smør og kremfløte til sukkeret smelter. Hell i en bolle og avkjøl. Bland alle de andre ingrediensene unntatt hvit og mørk sjokolade, legge dem i bollen. Bland å lage deig. Pakk deigen i en plastfolie og la den stå i kjøleskapet i en halv time å avkjøle.

Forvarm ovnen til 180C. Flat ut deigen til den er ca en halv centimeter tykk. Ta ut hjerter med et hjerte mold og stek dem i 12 minutter. Når avkjølt, dypp hvert hjerte ene halvdelen i hvit og den andre halvparten i smeltet mørk sjokolade.

5. Exotic bombe

Dessert som sjokolade hjerter kan være litt tung, så vi har utarbeidet en lettere versjon av en romantisk dessert. Ikke bekymre deg, det er like effektive, bare lavere i kalorier.

Du trenger: halvparten av fersk ananas hakket i terninger, en banan hakket i ringer, hakket 1 appelsin i terninger, 3 ss sukker, juice fra en halv sitron, 2 ss Blå Curacao likør, vaniljeis og 2 ss av kokos mel.

Hell sitronsaft over bananer for å hindre oksidering. Bland frukt sammen, tilsett sukker og hell Blå Curacao over. Sette to baller av vaniljeis i hver bolle og legg frukten over det. Dryss med kokos mel og tjene kaldt.

Vi har gitt deg fem beste oppskriftene for en romantisk middag for to. Nå trenger du bare å sette på en fin kjole, lage en romantisk atmosfære og tjene dine aphrodisiacs. Legg en flaske champagne i blandingen, og du kan ikke ta feil. Kos deg med maten.

Aktuelle artikler