5 spektakulære afrodisiakum middag oppskrifter

Det er god mat, og så er det mat som rett og slett gjør deg glad. Lyst til å forberede en varm middag for mannen din? Prøv en av disse fem spektakulære afrodisiakum middag oppskrifter.

5 spektakulære afrodisiakum middag oppskrifter

En. Sjømat risotto

Det er velkjent at østers er en av de sterkeste aphrodisiacs i verden, men jeg virkelig ikke liker østers. Likevel er det ingen grunn for alle dere ikke å ha en perfekt afrodisiakum middag. Sjømat risotto er løsningen.

Du trenger: en pakke med blandet sjømat, risotto ris, hvitvin, noen tomater, pinjekjerner, salt, pepper og safran. Ta sjømat mix og stek den i litt olivenolje for bare et par minutter. Legg ris, stek for en stund og deretter helle vinen over det. Dekk den og la småkoke til risen er kokt. I slutten, legg kongler, skiver tomater og krydder.

Serve dette risotto som en lett middag. Følge den med noen god hvitvin og du er i for en perfekt, velsmakende og svært afrodisiakum måltid.

2. Kaviar biter

Kaviar sies å være en sann afrodisiakum. Det er ikke lett å ha råd til, men hver gang på en stund, kan du behandle deg selv og din partner med et luksuriøst måltid.

Det er ikke mye av en oppskrift her, fordi kaviar er egentlig ikke et måltid, er det best tjent som en forrett. Jeg vil foreslå å kjøpe både rød og svart kaviar og noen av høy kvalitet kjeks. Bare sette en liten mengde kaviar på toppen av hver cracker og tjene en perfekt afrodisiakum forrett. Legg litt champagne i mix for best resultat.

3. Melon og prosciutto

En annen meget kjent afrodisiakum forrett er melon med prosciutto. Selv om det kan høres rart ut å blande frukt og kjøtt, stole på meg - når du prøver det du vil elske den. Det er en perfekt forrett av et varmt måltid.

Du kan tjene melon og prosciutto i en rekke forskjellige måter. Den vanligste er å skjære melon og bare rulle bitene av det i prosciutto. Husk at du absolutt trenger for å få den beste kvaliteten prosciutto du har råd. Italiensk og spansk er mine personlige favoritter.

En annen måte - og jeg elsker dette - er å gjøre grillspyd med melon, prosciutto og mozzarella ost. Skjær melon og osten i små terninger og rull prosciutto rundt dem. Gjør hver spyd som dette: et stykke melon, et stykke prosciutto og et stykke mozzarella.

4. Hot hovedrett

Vi har alle hørt det - varmt, er krydret mat ansett som et afrodisiakum. Sannheten er, kan du i utgangspunktet gjøre noen av dine favoritt mat, så lenge du krydre det opp med hvitløk og hot chili peppers.

Min personlige favoritt er varm krydret kylling. For to personer trenger du: to større kyllinglår, salt, pepper, chili pepper, chili pulver, hvitløk og litt honning.

Krydre kjøttet med salt, pepper og chili pulver. La den hvile i minst 15 minutter i kjøleskapet. Du kan enten skjære hvitløk eller bare sette hele nelliker. Legg kjøttet med hvitløk i en ildfast form, dekk den og stek til de er gyllenbrune. 10 minutter før slutt, ta kjøttet ut av ovnen og smøre den med en blanding av honning og finhakket chili pepper. La den stå i ovnen til det skaper en sprø skorpe.

Serveres varm med en slags yoghurt eller rømme dip hvis du ikke er veldig tolerant mot varm mat. Rømme vil tone ned spiciness og maten vil være lettere på magen senere.

5. Det handler om sjokolade

Sjokolade er den vanligste afrodisiakum dessert. Det er veldig mange måter å lage din perfekte dessert, men så lenge det er sjokolade i den, kan du ikke ta feil.

Min personlige favoritt er den klassiske sjokolade dyppet jordbær, men med en liten vri. Jeg er en større fan av hvit sjokolade når det kommer til dette. Ikke bekymre deg, er det like afrodisiakum som mørk sjokolade er.

Hvis du har nok tid, ville jeg foreslå å velge en kombinasjon av sjokolade for dyppet jordbær. Ta gode, store jordbær og dypp hver og en i smeltet hvit sjokolade. La den stå på en rist og avkjøl den og smelte mørk sjokolade i mellomtiden. Lag en papir membran av bakepapir og skjære et svært lite hull i enden. Fyll membran med mørk sjokolade og lage tynne mørke linjer på hvit sjokolade.

Denne desserten vil gjøre deg lykkelig bare ved å se det. Prøver det vil bringe stor glede til både tungen og ditt sinn. Det er rett og slett deilig.

Så, fortell meg - som en av disse afrodisiakum oppskrifter er din favoritt?

Aktuelle artikler