6 matvarer som gir deg mer energi

Har du noen gang følt trang til å legge hodet på kontorpulten og ta en lur? En årsak til dette kan være at du spiser feil mat. Se her hvilke matvarer vil gi deg energi til å gå gjennom dagen oppkvikket.

6 matvarer som gir deg mer energi

Det er ikke noe verre for meg enn å måtte holde seg våken etter lunsj på jobben. Jeg pleide å ha en kantine på i mitt kontor bygg-og maten serveres det var greit, men det tok meg timer å fordøye. Jeg husker jeg knapt holdt øynene åpne for timer etter lunsj. Så begynte jeg litt research om hvilke matvarer jeg bør spise for å aktivisere kroppen min og holde seg våken.

Når jeg begynte å spise riktig mat energinivået mitt økt betydelig. Jeg bodde fokusert på jobben for lange timer, og da jeg kom hjem jeg kan fortsatt gjøre mine gjøremål. Kroppen min føltes lettere og jeg følte meg, vel, mer levende.

De beste tingene om disse "energi" matvarer er at de vil hjelpe din vekttap prosessen og ikke la deg følelsen sulten på samme tid. Du kan ha disse "energi boosters" til frokost, lunsj og selv som en snack. Spise disse matvarene gjorde min søvnighet / lav-energi problemer forsvinner, pluss jeg mistet et par pounds uanstrengt underveis.

En. Epler og bananer

Disse fruktene vil ikke bare holde energinivået opp, men er også stor i å forebygge enkelte sykdommer. Epler er fulle av mineraler, vitaminer og antioksidanter og bananer er de beste kildene til kalium som bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk. Du kan legge dem til smoothie eller bare ha dem som en snack.

2. Veggie suppe

Veggie Soup (via cleananddelicious.com)

Gjør en vegetarisk suppe av tomater, paprika, selleri og persille. Alle disse ingrediensene vil øke din energi. Du kan puré det og lette å fordøye prosessen. Du kan også puré disse ingrediensene rå, tilsett litt salt og pepper og har selv en utrolig velsmakende vegansk måltid.

Rød paprika er fulle med vitamin A og C og antioksidanter og selleri er fullstappet med fiber og vitaminer C og D. Som persille den har en vanndrivende effekt så si bye bye til hovne ben.

3. Havregrøt

Havregryn (via www.fitness.com)

Det er ingen sunnere karbohydrater enn havre. De vil gjøre underverker for ditt fordøyelsessystem. Bland dem med litt lav fett yoghurt og strø litt kanel på den. Havregryn gjør for en flott frokost.

4. Grønn salat

Det er fylt med vitaminer og mineraler, og det fordøyer lett. Legg noen cherrytomater, lys ost, rødløk (når den ikke er på jobb) og dekke den med litt lett dressing, gjerne olivenolje og sitron. Du kan spise så mye du vil så lenge du tar det lett med salt.

5. Tørket fiken

Tørket fiken (via en.wikipedia.org)

Når jeg har cravings for noe søtt og mørk sjokolade er ikke i mine hender jeg går nå for tørkede fikener. Tørket fiken hjelpe oppløse slim og giftstoffer fra kroppen din.

Mørk sjokolade er også et utmerket valg for å øke din energi nivå. Den inneholder også antioksidanter. Hvis du er på en diett, så ikke ta mer enn 1-2 oz i døgnet.

6. Blåbær

Blåbær (via yakimablueberries.com)

Ikke bare at de vil gi deg energi, men de vil hjelpe deg å miste vekt i magen området. Jeg liker alle bær, men i blåbær jeg er forelsket. De selv fremme hjernens funksjon. Legg dem i havregryn eller smoothie, ha dem som en snack, bland dem i müsli din, og bare prøve å spise dem regelmessig.

Aktuelle artikler