7 Graduation Party menyen ideer

Konfirmasjonen, enten fra videregående skole eller høyskole, er en veldig viktig ting for både barn og foreldre. Det er et klart tegn på at barnet ditt har vokst opp og du er fylt med stolthet. Ikke rart du ønsker å kaste en minneverdig fest. Hvis du ikke er vant til å kaste en fest for mange mennesker og ditt budsjett er litt stramt, fortsette å lese.

7 Graduation Party menyen ideer

Her er noen konfirmasjonen party ideer for å hjelpe deg med å organisere en fantastisk fest uten å bruke mye tid eller penger.

Før du starter, organisere deg selv ved å lage en gjesteliste og utdannet favoritt menyen. Når du plukker menyen, se om du kan få ingrediensene på salg og holde dem i en fryser. Ikke gjør for mange retter; lage en større mengde bare et par retter. La konfirmasjonen kake være i sentrum av partiet, og du kan bestille den i et bakeri eller enda bedre, gjøre det selv. Mye kan gjøres med litt konditorfarge og ising.

Du vil ikke gå galt hvis du forberede noe av det følgende:

En. Pasta salater

Få forskjellige typer pasta (fussily, makaroni, penne) og gjør ulike salater med hver av dem. Det finnes dusinvis av forskjellige måter å tilberede en pasta salat, med tunfisk, ferske tomater og agurker, hardkokte egg, sennep, majones og skinke, grønnsaker, myk ost og pepperoni, for å nevne bare noen få av dem. Disse salater er billig, lett å lage og deilig når servert kald.

2. Fylte hardkokte egg og sopp

Fylte Hard Boiled egg og sopp (via mypotsandfrills.blogspot.com)

Dette er velsmakende forretter som ser flott ut på tallerkenen. Få dyrket sopp, vaske dem, og fjern stilken. Grill caps og stek stilkene. Fyll caps med en blanding av stekt stengler og grønnsaker som egg anlegg og zucchini, legge friske cherrytomater og topp dem med revet parmesan.

Kokt egg hvite kan fylles med blanding av blandet kokte eggeplommene, litt gul sennep og majones eller yoghurt. Dekorere dem med frisk persille eller selleri blader. Bruk fantasien og lage din egen kombinasjon av fyllet.

3. Pizza

Kjenner du en person som ikke liker pizza? Margaritas, Capricciosa, pepperoni og ost, alle har sin favoritt. Lag en stor mengde pizza brøddeig på forhånd, dele det inn i pizza porsjoner og fryse dem. På den store dagen bare ta dem ut av fryseren, topp dem med en topping av ditt valg og stek i 15-20 minutter.

4. Ferske frukter og grønnsaker

En plate full av skiver epler, appelsiner, kirsebær, jordbær osv, det ser flott og det kan gjøre veldig velkommen forfriskning på varme sommerdager ettermiddager og kvelder. Hvis du foretrekker det, lage en fruktsalat og serverer den i en utskåret ananas, melon eller vannmelon. For å holde salaten kaldt og friskt, plasserer en utskåret frukt i en bolle fylt med is.

Når det gjelder grønnsaker, er den beste (og enkleste) muligheten til å tjene dem på en plate, skiver, med to eller tre dipps på en side.

5. Grill

Marinere kyllingvinger, pølser, ribbe, etc, dagen før og oppbevar dem på et kjøleskap. For å gjøre det enklere, kan du precook kjøttet og bare varme den opp i en ovn eller mikrobølgeovn før servering. Låne eller leie gnaging retter å holde maten varm. Legg noen bakte bønner, liktorn og vegetabilske salater.

6. Graduate kake, cupcakes og iskrem

Når det kommer til desserter det legges vekt på graduate kake eller utdannet cupcakes som både kan være dekorert i din utdannet skolen farge. Tjene dem med mye is og dine gjester vil bli trillende.

7. Drikkevarer

Få vann på flaske, brus (igjen, lage din egen forsyning og kjøpe når på salg), gjøre en masse lemonade og punch. Bare ikke glem å forberede mye is (jeg ofte gjør).

Husk at de beste graduate partiet menyen ideer er de enkle reglene. Nyt.

Aktuelle artikler