Hvordan lage en romantisk middag hjemme

Gjør denne høytiden en å huske. Her er noen forslag og tiltak for å vurdere når du planlegger en romantisk kveld med betydelige andre som vil sørge for at du vil holde deg varm i løpet av disse kalde vinternetter.

Hvordan lage en romantisk middag hjemme

En. Innstilling av scenen

En god romantikk er som å åpne en god flaske vin. Når du åpner en flaske, må du la det blande og blande med luft. Vinen skal varme opp, og det tillater sin smak å myke og myk, og om din erfaring med det vil forbedre. Unn dine romantiske middager den samme, la ham vite på forhånd at du planlegger noe for ham. Husk å være subtil. Fortell ham at du har noe i vente for helgen, eller at han har en overraskelse venter på ham når han kommer hjem. Ikke å gi vekk for mye, bare fortell ham nok som vil få sine interesser nådd toppen. La det være et element av mystikk og overraskelse til din fordel.

Gjør dette ved å sende ham en enkel tekst eller en MMS-melding antyde hva som kommer, eller fortelle ham mens du kysset ham farvel som han forlater for arbeid i morgen. Trikset er å la ideen småkoke i hans sinn, og som en god lapskaus, etter den tid den store dagen kommer, vil hans fantasi og spenning være brygget med muligheter.

2. Husk hva han liker... og hva han gjør ikke

Er han en sucker for Sade myke sensuelle vokal? Eller er han mer av en Norah Jones fan? Spiller Dave Matthews sangene som gjør soundtracket til livet? Personlig berører er det som gjør hele arrangementet mer intimt og hyggelig samlet. Du vet det grunnleggende-soft stearinlys belysning, pynteputer strategisk plassert handler om, og stemningsskapende musikk spilles i bakgrunnen. Å kjøre hjem poenget at dette er spesielt for ham, sørg for at de små detaljene har noen betydning for ham. Han vil sette pris på det mer på denne måten.

Unngå ting som han er ikke så glad i. For eksempel, hvis han ikke liker lukten av varm vaniljesukker, duftlys generelt, eller han bryr seg ikke for jazz i det hele tatt, ta hensyn til at disse kan kanskje distrahere ham fra å nyte natten så mye som han kan.

3. Sørg for at du er i humør så vel

Kjærlighet er en toveis gate, så du må sørge for at du er klar for en flott kveld i også. Sett litt tid til side for å dusj etter slaving borte ved ovnen. Påfør liberale mengder fuktighetskrem etterpå for å sikre at huden din er også myk og touchable for senere den kvelden. Det er viktig å vaske bort røyken fra å stå over varmen av sizzling panner. Du ønsker ikke å lukte som roastbiff når han holder deg nær.

Velg en kjole som fremhever dine beste trekk og sørge for at det er i en farge du føler deg utrolig i. Par den opp med noen flotte undertøy under. Du må ikke bare ser bra ut, men føler stor om deg selv også. Tillit er nøkkelen her, hvis du vil at han skal tro at du er sexy, må du tro at du er sexy. Selv om han ikke kan se hva du har på deg under (i det minste ikke ennå), vil det vise i måten du bærer deg selv i løpet av måltidet.

Husk å gjøre ditt hår, sminke og negler. Du tilbringer natten hjemme, men legge litt innsats som om du tilbringer det ut heller enn i. Du bør se så fantastisk som den middagen du kokt.

4. Noen oppskrifter å prøve

En god tommelfingerregel i å gjøre noen form for måltid for en mann: husk å behandle alle sine sanser. Fyldige smaker og ulike teksturer er nøkkelen i å gjøre det verdt opplevelsen. Nedenfor er noen tips og forslag til hva du skal gjøre:

Forretter:

Maten du spiser med bare hendene ville være en flott måte å starte et romantisk måltid. De vanligvis ikke krever mye innsats og holder starten av måltidet en litt mer uformell og avslappet. Ikke bry deg om å spise dem er litt rotete, det kan du røre, hjelpe ren, eller mate hverandre hvis du vil.

en. Artisjokk Brød

For dette trenger du en tube (11 gram) av forhåndslagde fransk brød, om en 1 kan (14 gram) vann-pakket artisjokkhjerter, skylles, drenert og hakket, 1/2 kopp krydret brødsmuler, 1/3 kopp kremost, 2 fedd hvitløk (eller avhengig av hvor mye du faktisk liker hvitløk, kan du øke dette til ca 3 fedd), finhakket, 1 kopp (4 gram) makulert parmesanost. Tilsett salt og pepper etter smak.

Først, bake brød etter anvisningen på pakken, så når det er avkjølt, kutt brødet i to på langs. Etterpå plassere på en ungreased bakeplate.

I en liten bolle, kombinere alle ingrediensene, og spre dem jevnt over brødskiver. Dryss med mer parmesan hvis ønskelig. Stek ved ca 350 ° i 15-20 minutter eller til osten er smeltet.

b. Apple Pølser

Du trenger om en krukke (23 gram) av usøtet tykk eplemos, tre spiseskjeer honning, en halvkilo ferdig kokt kielbasa eller polsk pølse, skåret i 1/2-inch skiver, og en middels løk, hakket.

I en bolle, kombinere alle ingrediensene. Plasser i en smurt 13-in. x 9-in. bakervarer parabol. Bake, avdekket, ved 350 ° i 40-50 minutter eller til det begynner bobler.

Hovedrett:

en. Pannestekt filet mignon med røde vin saus og aspargesbønner

Gutta elsker biff, og biff fungerer best med rødvin. Trenger jeg si mer?

Du trenger to filet mignons (ca 1 ½ inches tykke hver), ½ kopp lav-natrium biff kjøttkraft, ½ kopp rødvin, en spiseskje med sjalottløk som er finhakket, 1 ts hvetemel, ½ teskje Dijon sennep, ½ ts brunt sukker, ¼ ts timian, 1 ss bladpersille, hakket, 1 ss usaltet smør, og til slutt salt og pepper etter smak.

I en bolle, bland kjøttkraft, rødvin, sjalottløk, mel, timian, sukker og sennep. I mellomtiden varmer en heavy-duty stekepanne over middels høy varme. Etter krydder kuttene med ønsket mengde salt og pepper, svi hver side til 3 minutter eller til den har nådd ønsket nivå blir tilberedt. Overfør kjøttet til en tallerken, og dekke til å holde. Mens du holder den samme fat under middels til lav varme, hell vin blandingen i, og kok opp i 1 minutt. Til slutt, rør inn smør og persille og hell sausen over biffene.

Den grønne bønner og tomater legge fin farge til platen som en side for dette. Du trenger 3/4 pounds av grønne bønner som er trimmet, 1 ss usaltet smør, 1 sjalottløk som har blitt hakket, ½ kopp cherrytomater, ¼ ts timian, to teskjeer sitronsaft, ¼ ts salt, ¼ ts nykvernet sort pepper.

Tilbered en is-vann-bad (fylle en stor skål med kaldt vann og is). Koke vann i en stor gryte, tilsett grønne bønner og kok 2 minutter. Renne bønner, og stupe i isvann for å stoppe matlaging. I en stekepanne, varme smøret over middels varme. Legg sjalottløk, og stek 3 minutter. Legg tomater, og stek 2 minutter. Legg bønner, sitronskall, salt og pepper. Stek til bønner er oppvarmet gjennom (ca 5 minutter).

Plate fatet ved å sette biff på den ene siden, glass kjøttet med sausen, og plassere en liberal mengde av greenene ved siden av seg. Serveres med glans og et smil.

b. Laks med sopp Orzo og rødvinsaus

Dette er et flott alternativ hvis dere to er ikke stor tilhenger av lese kjøtt. Du vil trenge ca 4 spiseskjeer olivenolje, to fem-unse uten ben og skinn laksefilet, ½ av en middels løk i skiver, ½ kopp tørr hvitvin, to kopper hermetisert kylling kjøttkraft, en kvist av timian, 2 laurbærblad, 1/3 pund av orzo, 1 sjalottløk finhakket, 1 ts hvetemel, ¼ pund av portabella sopp, fire spiseskjeer kremfløte, ½ ss hakket frisk estragon, og 1/4 stokk med smør.

Over en middels brann varme opp ca en spiseskje olje i tung stor kjele. Legg til og Surr skivet løk i pannen i ca 3 minutter. Tilsett hvitvin ¼ av kylling buljong, timian og laurbærblad. Kok denne blandingen i ca 20 minutter, rør hver så ofte, og pass på at sausen ikke brenner. Sil sausen i et kar.

På en rimmed bakeplate, bake orzo i 20 minutter på ca 300-350 ° C.

I en annen panne, varme en spiseskje olje. Legg sjalottløk til dette og la det surre i ca 2 minutter. Legg sopp og stek til den er gyllen, ca 6 minutter. Legg orzo, resten av kylling og 1 laurbærblad før det koker. Når den har nådd dette punktet, reduser varmen til middels lav. For ca 15 minutter, koke orzo avdekket før det har absorbert all kjøttkraft og er mør. Husk å røre ofte for å unngå å brenne orzo. Når all væsken er borte, tilsett fløte og estragon. Tillate at dette skal sakte småkoke i ca 5 minutter. Ikke glem å holde omrøring. Smak på orzo og smak til med salt og pepper etter smak.

Varm de resterende 2 spiseskjeer olje i en annen tung stor nonstick skillet. Over middels høy varme, stek laksen i ca 3 minutter på hver side. Dryss laksen med salt og pepper etter smak.

Oppvarmer sausen før det er syde, visp og i den gjenværende delen av smøret.

For Plating, skje en rikelig med orzo i sentrum av platen. Sett laksen på toppen av det, og glasur laksen med sausen. Serve resten av sausen som en side. Nyt!

Dessert:

Kaffe-tilført, mørke sjokoladetrøfler

For brikke-de-motstand, vil disse mørk sjokolade sikker på å bli en hit med deg og din kjærlighet. Du kan justere oppskriften ved å legge til hva likør du ønsker. Om to spiseskjeer bør gjøre det. Du kan også sette nøtter eller noen form for fylling å gå med trøfler. Denne oppskriften er rett og slett et utgangspunkt for å bygge videre på, eller bare nyte det som er.

Du trenger ca ½ pund god bittersøt sjokolade, ½ pund god semisweet sjokolade, en kopp kremfløte, et skudd av espresso, en spiseskje med god vanilje ekstrakt, og mørk kakao.

Først hogge både semisweet og bittersøte sjokolade til fine, skiver. Pass på at det ikke er noen store biter som vil være vanskelig å smelte senere. Plasser sjokolade i en varmebestandig bolle.

I en liten kasserolle, varme fløten til den begynner å danne bobler rundt sidene. Pass på at du ikke helt koke eller brenne krem. Slå av varmen og hell fløte gjennom en finmasket sil som er over varmebestandig bolle. Ved hjelp av en wire-visp, sakte røre fløte og sjokolade sammen, mens sakte innlemme espresso og vanilje. Hvis du bruker noen likør, putte den i tillegg. Bland grundig inntil det er kremaktig og en jevn konsistens. Pass på at det ikke er noen klumper. Sett til side i ca en time i romtemperatur.

Ved hjelp av to teskje, eller en plastpose rundt den ene hånden, øse ut og rundt kuler av sjokoladeblandingen. Dypp kulene i kakaopulver, fjerne overflødig, og plasser den på en stekeplate kledd med bakepapir. Kjøle, men tjener ved romtemperatur.

Les mer ekstra spesielle oppskrifter for en romantisk middag for to.

Drikke:

Pass på å velge de riktige tilhørende drikke som vil forbedre romantisk måltid. En generell tommelfingerregel å følge er hvis du velger å tjene laksen over, eller en rett som bruker kylling av sjømat, fungerer hvitvin best. Hvis du serverer filet ovenfor, noen form for biff, fungerer lam eller svinekjøtt, rødvin bedre. Men for dessert ovenfor, anbefaler vi at du bruker rødvin.

Rosé ville være en utmerket måte å avslutte kvelden også, og du kan aldri gå galt med en flaske sprudlende champagne heller. Bare sørg for å ikke over det, fordi du ønsker å nyte effekten av hardt arbeid etter. Å være beruset vil legge en demper på det.

Hvis dere begge liker ikke alkoholholdige drikker, alkoholfrie drinker er alltid et alternativ. Prøv enkle glitrende vann, ingefærøl, eller juice som du er glad i. Du trenger ikke å konsumere alkohol for å ha det litt gøy.

5. Kom igjen, bare ha det gøy

Nyte fruktene av ditt arbeid. Husk, du er ikke bare gjør dette for ham, du gjør dette for dere begge. Hvis du har en flott tid, kan du være sikker på at din entusiasme vil være smittsomme.

Romantiske måltider hjemme er en fin måte å reignite det gnist, eller holde ilden i live. Enten det er for en kald vinter eve, eller en varm sommer kveld, de er en fin måte å endre ting om som vil gjøre din daglige rutine interessant.

Liker du kanskje også en av disse fem spektakulære afrodisiakum middag oppskrifter.

Aktuelle artikler