Hvordan lage pannekaker - trinn for trinn

Myke, tynne pannekaker med sprø kanter fylt med fluffy krem ​​og andre deilige ingredienser kan kile noens gane. Å være så innbydende og smakfull, de kan også virke vanskelig og komplisert å lage, men det er ikke sant i det hele tatt. Sjekk ut instruksjonene nedenfor og lære å lage pannekaker på en svært enkel, rask og morsom måte.

Hvordan lage pannekaker og # 8211; trinnvis

Du trenger bare noen få ingredienser og et lite antall av kjøkkenutstyr

Pannekaker er rask og enkel å lage - de er bare en enkel kombinasjon av et lite antall ingredienser som kan blandes opp og forberedt med bare noen få redskaper. La oss se hva vi trenger.

Batter ingredienser:

 • 1 kopp hvetemel
 • 2 egg
 • 1 ½ kopp melk
 • ½ kopp vann med kullsyre
 • ½ ts salt
 • ½ ss sukker
 • 2 ss smeltet smør
 • vegetabilsk olje

Redskaper:

 • en åtte tommers nonstick skillet eller crepe pan
 • en visp, eggevisper, blender eller elektrisk mikser
 • plast eller gummi spatel
 • en bolle
 • en skje eller et målebeger

Nå forbereder røren og gjøre pannekaker

Bland ingrediensene

Det er helt enkelt. Bare følg instruksjonene og du vil ha deilige myke pannekaker med sprø kanter for å pare med mange fyllinger. Og ikke få panikk hvis de to første tur ut bløt og holde seg til pannen - det skjer til det beste av kokker! De trenger heller ikke å være helt tynne - mange mennesker gjør dem tykkere med vilje og smaken er fortsatt stor akkurat det samme.

Kombiner mel, egg, salt sukker og smør i en stor bolle og slå dem til godt blandet. Tilsett melk og vann med kullsyre (det vil gjøre dem mykere) og visp grundig til det er helt glatt. Røren skal ha en vannaktig konsistens som fersk matlaging krem.

Dekk til bollen og legg den i kjøleskapet i 1 time. Dette vil tillate luften inne i røren til å spre og hjelpe crepes være mer øm og tynn. Etter at blandingen har hvilt, rør det godt igjen og fortsette å gjøre det fra tid til annen også mens baking crêpes.

Her er videoen eksempel på hvordan å lage pannekaker. Sjekk det ut.

Stek pannekaker

Forvarme åtte-tommers nonstick skillet eller crepe pan over en middels høy brann. Dryss den med litt vegetabilsk olje, noe som gjør at det er tynt spredt over hele pannen. Varme den igjen i 10 sekunder og deretter redusere varmen.

Sett fire spiseskjeer eller ¼ kopp røren i en øse og visuelt huske beløpet, slik at du slipper å måle hver gang. Slipp røren på midten av kjelen, og raskt og grundig fordele blandingen over basen, ved å skråstille pan i sirkulære bevegelser. Dette vil bidra til røren strøk på overflaten jevnt. Det kan ta litt øvelse, men det er ikke vanskelig å gjøre.

Pannekaker koke raskt. Sjekk om undersiden gjøres ved lett risting pannen. Crepe bør riste tape fra pannen. Slip stekespade under crepe og løft kanten. Hvis det er fullt frittliggende og har en gylden-brun farge og sprø kanter, er det på tide å snu det.

Hvis du ikke er i stand til å snu crepe med en flick av håndleddet (krever litt dyktighet, men du vil lære), bruk slikkepott for å snu det. Den andre siden vil ikke ta for mye tid å få brunlig, siden crepe er praktisk talt allerede er kokt. Etter et minutt eller så, er crepe gjort! Putt den ut av pannen og legg den på en tallerken.

Fyll, rulle, brette og stable pannekaker

Du kan gjøre hva du vil med pannekaker. Du kan forberede en salt torte ved å stable dem i lag med store fyllinger mellom hver crepe. Bare spre ost og skinke, eller noen annen dressing du liker, over hver crepe og sted en annen på toppen av det. Gjenta denne handlingen med 10 crêpes eller så mange som du ønsker. Dekk torte med et tykt lag med noen tette kremen av ditt valg og avkjøl.

Du kan også legge til noen søte eller salte filing på toppen av pannekaker og brett dem inn trekantede figurer eller rull dem i rør. Valsede crêpes kan være perfekt å bake i ovnen med litt deilig topping eller drysset med parmesanost som vil gjøre dem sprø.

Mulighetene er uendelige! Nyt dem.

Aktuelle artikler