12 beste undertøy merkevarer til flatere kroppen din

Feire måneden av kjærlighet ved å ta en titt på våre toppvalg for de beste undertøy merkevarer der ute.

12 beste undertøy merkevarer til flatere kroppen din

Det er februar! Den måneden av kjærlighet har offisielt startet og Valentinsdag er rett rundt hjørnet. Enten du planlegger å utarbeide en sensuell natt i komfort og privatliv i ditt eget hjem, eller du drømmer opp av en spesiell romantisk ferie for bare dere to, er én ting sikkert: det er viktig at du ikke bare ser stor på den store kvelden, men føler stor også. Og hvilken bedre måte å markere alle de riktige kurver og swerves av kroppen din enn med noen sexy undertøy? Bevæpnet med bare de riktige verktøyene, kan en kvinne være utrolig trygg og utstråle makt, selv med bare iført svært lite.

Forvirret på hvor du skal begynne? Ikke svette det. Vi har rundet opp de 12 beste undertøy merkevarer for å sjekke ut for denne høytiden:

En. Carine Gilson

Carine Gilson (via absinthrill.blogspot.com)

Spesialiserer seg på håndlaget undertøy, lanserte Paris-baserte belgiske designeren hennes merkevare av undertøy i 1994 og ble en umiddelbar suksess. Igangkjøring alt fra bunnen av, bruker Gilson bare de fineste silke og blonder hentet fra Lyon og Calais som materialer. Slik rikdommen kommer med en pris som hennes stykker er blant noen av de (om ikke den) dyreste der ute. Men hvis du planlegger å investere i kvalitet luksus undertøy, (og lommeboken kan ta det), så absolutt den hyllet Princess of "Dessous Chics" og hennes kolleksjoner er verdt å ta en titt inn.

2. Id Sarrieri

ID Sarrieri (via www.petite-coquette.co.uk)

Selv om ikke så dyr som Carine Gilson, er denne franske selskapet fortsatt en kraft å regne med i undertøy verden (og av bankkontoen). Oppkalt blant en av de mest luksuriøse undertøy merkevarer av Forbes magazine, har ID Sarrieri vært konsekvent omtalt i Vogue og GQ. For ca 55 år, har merket fått inspirasjon fra vintage undertøy stykker, haute couture og pret-a-porter de luxe motetrender. De er spesialister på å lage bustiers, strømpebånd belter, trekant eller uvanlige push-up BH, og "Marilyn Monroe" stil truser.

3. Chantal Thomass

Chantal Thomass (via news.globalintimatewear.com)

Når du har ikonisk sexsymbol som Brigitte Bardot som en av de mest trofaste fans, kan du være sikker på at du vil bli husket. Paris-fødte Thomass åpnet sin label i 1975, (da kjent som Ter et Bantine, hennes første ready-to-wear merke), og raskt sementert seg en plass i motebildet med sin off-beat, bohemaktige og humoristiske undertoner, og bruk av overraskende materialer som voks klut, flannelette eller Lurex mesh. I første omgang innføre undertøy som yttertøy i mote hennes viser på 70-tallet, i dag Thomass 'samlinger fortsatt beholde den samme lunefull, slem og forførende ånd som tok verden med overraskelse.

4. Curvy kate

Curvy Kate (via blog.curvykate.com)

Laget for mer kurvet kvinne, den britiske undertøysmerket brast gjennom sømmene i 2009 og ikke viser tegn til å bremse ned. Et utmerket valg for de mer yppig og topptung, Curvy Kate har en fargerik og omfattende samling av DK cup undertøy, men er like forpliktet til sine mindre busted kolleger også. Best kjent for sine "Star i en Bra" konkurranse, roser merket selv i å bruke nye og originale design som fokuserer på holdning enn alder. Deres samling er utmerket for de unge (eller unge til sinns) motebevisste kunde som er morsomt, flørtende, munter og sorgløs.

5. Louise ferdinand undertøy

Louise Ferdinand Lingerie (via www.louiseferdinand.co.uk)

Ideell for spesielle anledninger uten å bryte banken, Louise Ferdinand Lingerie elegante undertøy er håndlaget av luksuriøse tekstiler, og tilbyr komfortabel støtte. Oppkalt etter sin mor og far, Sandra Palmer moderne vri på klassiske estetikk kommer i en rekke av silhuetter og størrelser, fra AA til KK kopper. Dette er et pluss, siden håndlaget luksus dameundertøy markedet har ennå å imøtekomme større breasted kvinner på en utbredt skala.

6. Naked prinsesse

Naked Princess (via brosome.com)

Å gjøre bruk av overbærende franske og italienske blonder, silke, Cashmeres og andre fine stoffer, men laget helt i Europa (Southern California), er Naked Princess merket å gå til hvis du premien komfort fremfor alle andre ting. Deres design kan brukes som innerwear eller yttertøy, med materialer som gir stretch og komfort mens smigrende en kvinnes form. Deres produkter kommer i en rekke størrelser, er fantastisk koselig, og er imponerende holdbare. Disse vil vare; sine truser er en spesielt verdig investering i lang tid.

7. Laget av niki

Laget av Niki (via www.lingerieinsight.com)

Vinneren av den britiske Lingerie Awards mest innovative Brand i 2012, Made by Niki har noen av de mest kreative og originale undertøy der ute. Et raskt blikk på deres prisbelønte Made by Niki String Collection viser hvorfor de er så sterkt favorisert av både kjente og dagligdagse kvinner likt. Hvis du ønsker å standout og gjøre et godt inntrykk med noe annet, edgy, og likevel intenst sexy og classy, ​​Made by Niki er for deg.

8. Huit

Huit (via www.shopfortywinks.com)

Dette franske selskapet tar sikte på å kombinere komfort, kreativitet og modernitet i sin design samtidig som den er rimelig og subtil nok til daglig bruk. Brikkene er hovedsakelig klassiske linjer og er ikke så frilly eller for åpenlyst fancy. Men de er fortsatt forførende nok til at visse noe mer. Hvis du leter etter noe enkelt, men sensuell, og noe du kan bruke når du ønsker å gi deg det lille ekstra under klærne, ta en titt på Huit samlinger.

9. Den lille BH selskap

The Little Bra Company (via www.thelittlebracompany.com)

Hvis du trenger litt ekstra løft og ekstrautstyr for å maksimere hva du har, så The Little Bra Selskapet er for deg. En stor tro på det gamle ordtaket, "gode ting kommer i små pakker", konstruerer sin grunnlegger Emily Lau tiltalende undertøy som hjelper fylle det behovet for en større bryster silhuett for de med en mer smidig figur. Deres kolleksjoner er feminine og gir et troverdig løft for de som leter etter den ekstra push. De spesialiserer seg vanskelig å finne mindre forbud og cup størrelser, for eksempel 28-38A og 28-34B. De har også imøtekomme til 28-34C kopper, og er mer egnet for de som kjører på petite enden av spekteret.

10. Purrfect ananas

Purrfect Ananas (via dinfinite.tumblr.com)

En grusomhet-free undertøy selskap basert i Toronto, Canada, tar Innehaveren Erika Shuhendler stolthet i hennes selskap holdning til å være sweatshop og dyr gratis. Deres kolleksjoner er litt offbeat og skrullete forhold til de fleste, som Purrfect ananas 'design er jentete, men annerledes, alternativ, men veldig pin-up, alt i en rekke farger, design og størrelser. Alt fra små til ekstra store, de gjør tilpassede ordrer for pluss størrelser og tilpassede korsetter for de som føler eventyrlystne.

11. Kiss Me Deadly

Kiss Me Deadly (via www.bridalwave.tv)

Trykkende, forførende og sensuell, er denne britiske lite merke umåtelig populær for sin retro dameundertøy utseende. Deres størrelser er sjenerøst kuttet, og deres silhuetter er svært gir. Konsekvent rangert høyt av kunder og undertøy aficionados alike, Kiss Me er Deadly en fantastisk undertøy selskap med svært flatterende stykker. Deres dimensjonering diagrammet er litt vanskelig ettersom de ikke har noen referanser til britiske kjole størrelser, som de føler at de er svært misvisende gitt varianter av slik i mange bedrifter. Men de tilbyr omfattende hjelp i riktig hjelpe deg med å finne riktig passform. Som en generell regel, har de en tendens til å gjøre sine elementer større i baksetet enn på toppen, å tro at kvinner kommer i alle fasonger som størrelser. Deres produkter er basert på deres marked, ikke formen de mener du bør være.

12. Atelier Bordelle

Atelier Bordelle (via www.bordelle.co.uk)

Hvis du alt om jakt og følelsen kraftig, så dette britiske selskapets samlinger er det du trenger. Deres design leke med temaer av forførelse og dominans, er like tydelig med sine body-con silhuetter blandet med tilpassede sateng elastiske bånd, som produserer luksus S & M stykker. Deres undertøy er litt edgy og slem, som selv deres brude samling inneholder hint av ugagn og dristige, men fortsatt beholde et høyt nivå av klasse og eleganse til dem. De tar individuelle bestillinger på forespørsel og har lagt gjort å måle tjenester samt sikre et lunt og godt utstyrt titt på dine kvinnelige kurver.

Aktuelle artikler