12 online butikker å elske

Får du et rush når du finner en nettbutikk du føler at ingen andre vet om? Elsker du fasjonable klær og tilbehør til rimelige priser? Det er morsomt å finne en online boutique som du føler er "din", som du oppdaget det. Ikke bare er det spennende å finne butikker som dette, men kjøpene støtter små bedrifter så vel: å sette mat på bordet til sine familier og betale sine regninger.

12 online butikker å elske

Her er en liste over 12 online butikker med trendy, mote fremover klær og tilbehør. Noen ganger blir det gamle til å handle på de store navn butikker og mindre, online butikker er svaret. Du har kanskje hørt om noen av disse butikkene, men kanskje du vil finne minst et par nye steder å tilbringe lønnsslipp.

En. Eshakti

URL: www.eshakti.com
Favoritt Sak: Piped Trim Chiffon Bow Print Top
Beskrivelse: Dette unike området tilbyr skreddersydde klær til rimelige priser. De har et enkelt system for å legge inn dine mål å gi deg en perfekt passform med hver bestilling.

2. Kiki la 'rue

URL: www.kikilarue.com
Min favoritt element: All That Glitters Kjole i rødt
Beskrivelse: Denne butikken tilbyr flere trendy elementer fra sidelengs kryss armbånd til Chevron armbånd, farget denim og uendelig skjerf. Det finnes noe for alle på Kiki La 'Rue.

3. Den blå døren boutique

The Blue Door Boutique (via www.carlyklock.com)

URL: www.thebluedoorboutique.com
Favoritt Sak: The Hansel Coat
Beskrivelse: Denne butikken har alt fra grunnleggende til cocktail kjoler. Deres 10€ salg side kan imøtekomme ethvert budsjett. Et team på seks stylister står bak boutique.

4. Ellie boutique

URL: www.ellieclothing.com
Favoritt Element: Black and White Chevron Topp
Beskrivelse: Denne butikken er unik fordi du kan bestille via Facebook! Bare legge igjen en kommentar på det elementet du ønsker med ditt navn, e-post, størrelse og tilstand.

5. Miss chic

URL: www.shopmisschic.com
Favoritt Sak: Spike Det Genser
Beskrivelse: Dette online boutique bærer stort sett junior størrelser. De har en "Nikibiki Collection" fylt med ulike farger av camis for enkel lagdeling.

6. Red velvet butikk

Red Velvet Shop (via www.hiphopsideproject.com)

URL: www.shopredvelvet.com
Beskrivelse: Denne butikken har massevis av trendy, vintage-inspirerte klær og tilbehør. Hva gjør dem unike? De tilbyr e-kurs, og vil snart ha en side viet til bryllup elementer!

7. Trois femmes boutique

URL: www.troisfemmesboutique.com
Favoritt Sak: Southern Exposure Lace Dress
Beskrivelse: Dette området har en stor samling av mote fremover kjoler for alle budsjetter. Fra uformell til cocktail vil du sikkert finne en kjole til nesten enhver anledning.

8. Shabby eple

URL: www.shabbyapple.com
Favoritt Sak: The Alice kjole
Beskrivelse: Shabby Apple bærer rikelig med vintage stil kjoler. De har mange samlinger og selv tilby fødsels-og barneklær.

9. Diva butikker

URL: www.divaboutiques.com
Favoritt Sak: Leopard Satin Bow Heels
Beskrivelse: Etter saumfarer internett for søte butikker, har Diva Butikker noen av de mest rimelige priser rundt. Ulempe en spesiell anledning kjole for så lite som 20€ 0,99.

10. PB og J klær

URL: www.pbandjapparel.com
Favoritt Sak: Military Dress
Beskrivelse: Søt elementer til lave, lave priser. Dette militær stil kjolen er bare 10€. De har en Ramone jakke som bare er 15€ 0,75, og alle deres tilbehør er godt priset. Dette er en stor butikk for tenåringer på jakt etter rimelige, trendy elementer.

11. Lily boutique

URL: www.lilyboutique.com
Favoritt Sak: Belted Fiskebein Button Front Jacket
Beskrivelse: Leter du etter yttertøy? Lily Boutique har flere alternativer fra montert jakker til tyngre veksle strøk. Deres hjemmeside er klart, godt utformet, og lett å navigere.

12. Til Darling online klesbutikk

URL: www.theonlineclothingboutique.com
Favoritt Sak: Cowl Neck Stripe genser
Beskrivelse: Dette området er lett å navigere, og de kjører mye promoer. For eksempel, hvis du deler en av sine poster på Facebook, vil du motta en rabattkode for 35% av. Promoer som dette er en vinn-vinn, for butikken og kunden.

Kom deg ut der og støtte småbedrifter en online kjøp (og en perfekt antrekk) om gangen. Også, gi oss beskjed hvis du vet om andre flotte online butikker, slik at vi kan legge det til denne listen!

Aktuelle artikler