5 ting du trenger å vite om å se ut som en profesjonell

Når du begynner å arbeide og gå inn i bedriftens verden, må du begynne å tenke mer om hvordan du ser fordi forretningsfolk vil dømme deg etter det. Det er fem ting du trenger å vite om å se ut som en profesjonell i forhold til dine klær, sko, hår, sminke og tilbehør. Holde lesing.

5 ting du trenger å vite om å se ut som en profesjonell

En. Klærne

Næringslivet har en tendens til å dømme folk basert på deres klær. Du kan like det eller ikke, men det er slik det er. Det er en viss kleskode som du må følge.

Først og fremst må du venne deg til å bruke mørkere og pastellfarger. Det betyr ikke at du nå kan bruke bare svart, men det er ganske mye betyr at du ikke kan dukke opp på jobb iført en oransje kjole. Selvfølgelig avhenger alt på selskapets egen kleskode, og noen er strenge noen ikke så mye.

Velg knelange skjørt, kjoler og enkle bukser. Glem morsomme utskrifter eller mer enn to farger på en gang. Du kan aldri gå galt med en hvit skjorte og svart eller grått skjørt eller bukser.

2. Skoene

Damer har en tendens til å tilbringe mesteparten av pengene sine på sko. Når det kommer til business sko, må du kanskje revurdere din smak.

I motsetning til det mange tror, ​​trenger du ikke høye hæler for arbeid. Faktisk er for høy ganske mye noe du bør unngå. En hæl på virksomhetens sko bør ikke være høyere enn 3 ". Du ikke kommer til en fest, men å arbeide. Skoene bør være enkel og elegant. Lyse farger og dyr print er en absolutt no-no.

Alltid velge virksomhetens sko på en måte at de er både elegant og komfortabel. Tross alt, må du bruke 8-10 timer i dem uten å forårsake permanent skade på føttene.

3. Håret

Du tror kanskje at virksomheten frisyren er en enkel bun. Det er faktisk, men det er ikke det eneste alternativet. Du kan fortsatt se bra og profesjonelt.

Det finnes varianter av hår stiler å velge mellom for arbeid. Den generelle regelen for dem alle er at håret ikke skal være i veien. Du må ikke trenger å ta på den og sette den bak ørene for å se hva du gjør. Velge en frisyre som det vil gjøre at du ser slurvete.

Velg en frisyre som ikke er for sexy. Forførende krøller er for en natt ute i en klubb, ikke for arbeid. Unngå også sparkly hårnåler og klipp eller hår band med blomster eller fjær.

Ekstra råd: Hvis håret ditt er litt feit og du ikke har tid til å vaske den, bruker disse triksene. I tilfelle du har en utkant frisyre - vaske frynsene bare. Du trenger ca 5 minutter på å vaske og blåse tørke dem og håret vil se rene. Hvis du ikke bruker frynser, bruke babypudder. Ta en liten mengde og gni det på hodebunnen din. Det absorberer den ekstra olje og håret ser rent igjen.

4. Makeup


Når det kommer til business stil makeup det er en verden som er nøkkelen - enkel. Holde virksomheten din makeup enkelt. Det skal se ut som det er nesten ikke der så, foundation, nude øyenskygge, litt mascara og en myk nude leppestift. Glem knallrød leppestift eller smokey eyes.

Holde virksomheten din makeup så naturlig som mulig, fordi folk har en tendens til ikke å stole på kvinner som bærer for mye sminke. Tro meg, hvis du noen gang gjør en feil, vil du sikkert høre noe sånt som: "hvis du har hatt nok tid til å sette alt som makeup på, kunne du ha hatt nok tid til å studere faget bedre". Du ønsker aldri å høre det.

5. Tilbehør

Det samme som gjelder for alle andre ting i din bedrift utseende går for tilbehør også. Hold det enkelt.

Velg poser som ligner dokumentmapper eller laptop vesker. Ryggsekker, vesker og vesker er ikke den beste ideen. Hold smykker enkel og ikke så merkbar. Glem "hello kitty" mobiltelefon tilfelle eller mobiltelefon sjarm.

Ser ut som en profesjonell kommer ganske mye ned for å se som en av teamet. Du kan alltid ta hensyn til hvordan dine kolleger ser og skape din bedrift antrekk i henhold til det.

Aktuelle artikler