Hvordan å bære en skulder kjoler

Flott både for dagen og natten, en-skulder kjoler er stor for å vise frem kroppen din denne sesongen. Her noen mote tips du trenger for å alltid se stilig!

Hvordan å bære en skulder kjoler

Hva er mer sensuell enn å vise skuldrene hvordan i en provoserende ennå ikke overdreven måte? Vel, la oss bare si at alle guttene ser ut til å bli begeistret for å legge merke til at én skulder kjole er tilbake i trenden!

Flott for dagen og perfekt for natten, disse sexy og classy kjoler er et flott verktøy for å vise frem kroppen din denne våren / sommeren, men jeg må advare deg om at de er ganske vanskelig å bære. Før tenke seg dem denne sesongen er det et par ting du trenger å vite om accessorizing og styling dem for å trekke dem av glamorøst.

Sexy og stilig en-skulder kjoler

Her er noen viktige mote tips du trenger for å vurdere å alltid se upåklagelig og stilig.

En. Prøv den før du kjøper den

Disse typer kjoler har en vakker hals som dessverre ikke passer til enhver kroppsfasong. Det er spesielt vanskelig hvis du har store bryster, så når du prøver den på sørge for at den passer deg og smigrer kroppen din. Du ønsker ikke å se ut som en innpakket godteri når du går rundt!

2. Vær forsiktig med undertøyet ditt

Bruk disse kjolene med en stroppeløs bh under. Selv om din vanlige BH har fancy og spesielle stropper, med paljetter eller perler, vil det rett og slett ser forferdelig under en nydelig en-skulder kjole. Pass også på at når du prøver den på at BH ikke vises i ryggen. Det er en utilgivelig måte feil som vil detroy utseende!

[Les: 12 beste undertøy merkevarer til flatere kroppen din ]

3. Ikke dekke det opp

En absolutt nei til lag! Hele poenget med denne type kjole er å vise frem dine flotte skuldre, så det er ingen grunn i det hele tatt for deg å dekke dem opp med blazere eller jakker. Dette er også grunnen til at disse kjolene er spesielt egnet for varmere årstider, som våren og sommeren.

4. Bruk den i en solid farge

Hvis du ikke føler deg spesielt komfortabel med denne trenden, kanskje fordi du aldri har slitt den før, eller du tror ikke det virkelig passer din stil, ikke gå for en mønstret kjole, men en i en solid farge. For å krydre det du kan deretter spille litt med tilbehør (fortsette å lese denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du utstyre den).

5. Belte det!

Den hemmelige våpen i hver stylist er et belte som fremhever midjen og virkelig smigrer kroppen din. Det er særlig indikert for én skulder kjoler som det vil gi deg en sexy timeglass form og ingen vil være i stand til å motstå deg.

For dagen

En skulder kjoler er perfekte for dag seremonier, men også for en uformell dag.

Få dem i lyse sommerlige farger og gå for enten svært korte eller maxi. Bruk dem med et par flate sandaler eller noen fargerike strappy kiler. Du kan også følge den asymmetriske trenden og har ikke bare de asymmetriske skuldre, men også en asymmetrisk lengde.

En. Alice + Olivia 400€ 0,81 | 2. Halston Heritage 240€ 0,10 | 3. Halston Heritage 400€ 0,76 | 4. Suboo 155€ 0,18 | 5. Bailey 130€ 0,80. Alle kjoler fra Neiman Marcus (neimanmarcus.com)

For kvelden

For en glamorøs grand soirée ikke du kan gå galt med en full kjole, men hvis du tror at det er for mye, gå i stedet for en kort kjole pyntet med paljetter.

En skulder kvelden kjoler i chiffon er stor hvis du vil ha en søtere utseende og høye hæler er et must i alle fall. Bruk dyrebare juveler for å fullføre antrekket og du vil skinne som en stjerne i løpet av kvelden.

En. David Meister 480€ 0,60 | 2. David Meister 490€ 0,60 | 3. Sue Wong 400€ 0,75 | 4. Tadashi Shoji 26 400€ | 5. Erin Erin Fetherston 220€ 0,80. Alle kjoler fra Neiman Marcus (neimanmarcus.com)

Høyre Smykker

Den beste løsningen er å gå for enkle tilbehør. Absolutt ingen halskjeder som de ville forstyrre den vakre halsen av en-skulder kjole, som allerede er et fashion statement i seg selv. De ville helt ødelegge utseendet, men hvis du virkelig har lyst på en kjede, gå for en choker, som legger nær halsen uten å forstyrre den kjolen.

Hvis kjolen er allerede pyntet med paljetter eller perler, bare gå med noen små tilbehør så å ikke overdrive det. Hvis tvert imot kjolen er veldig enkelt, kan du velge et par statement anheng øredobber, spesielt hvis håret er stylet i en bolle.

Gå for ringer og armbånd, men ikke overdriv. En elegant armbånd vil være mer enn nok. Hvis du ønsker å gå for en mer eksotisk utseende, prøv å style det med en metall arm cuff.

Riktig frisyre

Via dailymakeover.com

Enhver updo vil fullføre et antrekk med en one-shoulder kjole perfekt. Velg et stramt chignon for en elegant og sofistikert utseende eller en myk bun for en søtere touch.

Hvis du ønsker å holde håret ned, sørg for at de lå bak eksponert skulder og foran skulderen med stroppen.

Følg disse enkle mote tips, og du vil lære å bruke en skulder kjoler og rock denne trenden både under en elegant kveld eller en uformell dag. Men bare husk, ikke tvinge denne trenden på kroppen din. Hvis det ikke passer deg, bare la det og prøve med noe annet!

Liker du one-shoulder kjoler? Planlegger du å ha en for en spesiell anledning? Hva slags frisyre og makeup du planlegger å bruke med det?

Aktuelle artikler