Hvordan å se stilig på et budsjett

Leter du etter noen budsjett-bevisste måter å øke din image og sette 'in' tilbake til 'utrolig'? Så sjekk ut våre beste tips for å se stilig på et budsjett.

Hvordan å se stilig på et budsjett

Ok, så du overlever på en diett av to-minutters nudler til neste lønnsslipp kommer i. Under enhver normal måned, er dette ikke grunn til særlig bekymring. Tross alt, det gamle ordtaket "leve som en dronning for de første to ukene av lønnen din, og som en fattigmann for de siste to uker er helt normalt for deg.

Men problemet er at denne måneden er det en hendelse som du trenger å se fab-u-Lous for det. Men hvordan kan du se fab på et budsjett?

Da-da-da, Google til unnsetning! Vi har funnet de beste måtene som du kan se fantastisk på ditt spesielle arrangement og har fortsatt endre overs for den obligatoriske morgenen-etter fett fest.

Nr. 1. Polerte negler for en sveip av stil

Har du noen gang lagt merke til hvor bra du føler deg rett etter en manikyr? Hvordan din selvtillit synes å sveve, og du føler at du kan ta på verden?... Nei? Kanskje det er bare meg. Men i alle fall, er første stopp til kunnskapsrike stil et sveip av din favoritt spiker farge.

Du trenger ikke å gå en salong for å få neglene gjort heller, (bortsett fra at de to første ukene av måneden) i stedet hvorfor ikke plukke opp noen ferske polish for 15€ og bruke den som din signatur farge for neste måned? Du kan også få en OPI polish for den prisen, og enda bedre kan du på nytt etter behov. Tilbring en natt i DIYing din manikyr, slå på noen av dine favoritt reality TV-repriser og voila - skjønnhet lykke.

Du kan velge hvilken som helst farge, men noen spesielt stilige nyanser er lys rosa, fransk, rød og dyp blå. Og til slutt, selv om dette bør være en no brainer, aldri gå rundt med chipped negler. Hold neglelakk i vesken og ha den på hånden (no pun intended) å retusjere chipped negler.

Fordi mens en frisk ny manikyr kan slå utseende fra trist til fab på et øyeblikk, kan en chipped polsk ta det ned til "billig" enda raskere.

# 2. Det er alt i skjerfet

Vil du ha en rask måte å se dyrt? Legg et silkeskjerf til antrekket ditt. Helst en Louis Vuitton, men hvis du ikke tilfeldigvis har en i skapet (mer er synd) så prøve å kjøpe en knock off eller en som etterligner samme stil.

Deretter bruker den nye skjerf som en funksjon poenget med antrekket ditt. Det er mange måter å knytte skjerfet for å gjøre antrekket synes frisk og best av alt, stilig. Eller, hvis du er opp til utfordringen hvorfor ikke knyte den rundt vesken din? Det lyser opp selv de kjedeligste veske og er en rask stiluttrykk.

# 3. For et snev av glamour, legg en token luksus element

Hvis du noen gang har sett To Broke Girls (og hvis du har ikke har, bør du begynne - det er hysterisk), vil du legge merke til at Caroline, som er den blonde, alltid ser utrolig. Og jeg mener Fifth Avenue, Rodeo Drive utrolig. Til tross for at hun er flat blakk.

Vil du vite hvordan hun klarer det? Caroline roterer en håndfull av luksus elementer og bruker dem til klassen opp hennes bilde. En dyr kjede, et par Christian Louboutins, noen Chanel leppestift... Alle nøye slitt og brukt til å projisere bildet av å være langt bedre enn hun faktisk er.

Nå, jeg ber deg ikke om å gå ut og bruke en formue du ikke har på et par Manola Blahniks - det ville være dumt - men du kan være stil kunnskapsrike og få luksus, til designer elementer legge til samlingen din.

Hvordan? Easy. Har en bursdag kommer opp? Spør venner, familie, kolleger og fyren som serverer deg kaffe hver morgen for å chip inn på en designer element som du har hatt øye på. Julen er også stor for designer samlinger, og du kan forberede din "Kjære Julenissens liste i god tid. Ellers sidle opp til din rik tante / onkel / fetter / bestemor og se om de har noen vintage designer du kan, eh, låne.

Og til slutt, hvis det er ingen rik tante gjøre en opptreden og bursdagen din er ikke for måneder, hvorfor ikke prøve å leie din luksus elementer? Det er designer utleie bedrifter i nesten alle land nå, moden for veske / sko / klær plukking. De selger gamle lager til rabatterte priser slik at du kan plukke opp en god del på en second hand Chanel. Sjekk dem ut - kanskje du finner noe du liker.

Nr. 4. Få blåst

Få hodet ut av takrenner, folk - Jeg snakker om en god, stilig blow-dry. Bouncy, er myk og godt preparert hår varemerket til stilig. Så hvis du ønsker å se den delen, må du vel, erm, se den delen.

Nå akkurat som med ultra-moderne manikyr, trenger du ikke å gå til en pro for å få frisyren på. I stedet, bare lære triks av utblåsningen handel og lære å style håret som en proff.

Hvis du har noen frisør venner, gi dem en to-minutters noodle middag eller en cocktail neste måned i retur for noen hår råd. De kan vise deg de beste måtene å blåse-tørke håret for å få den stilen du er ute etter, og du vil få litt insider kunnskap om hvordan de beste av de beste gjør det.

Og worst case scenario, Google det. Nei, jeg er ikke spøkefull, det er faktisk noen virkelig gode ressurser der ute om hvordan å føne og style håret. Bare skriv "blow-dry tips" til YouTube og se noen tutorials av jenter går "umm" og "aah" mens de utfører imponerende frisyrer. Kvaliteten på deres blow-tørking ferdigheter vil gjøre at du føler dårlig om tvile deres intelligens... uh, jeg mener... er det ikke tid for vår neste style tips?

# 5. Bleke opp

Dette er enkelt: bare kjøpe noe hvitt eller krem. Hvis du ønsker å se dyrt, er hvit der den er på. Min personlige teori er at det er fordi rike mennesker har råd til å få den uunngåelige flekk på klærne sine, slik at de kan bære hvitt. Mens oss vanlige folk må kjøpe farger og elementer som vi kan fjerne flekker fra.

En annen teori er at hvit utstråler inntrykk av å være friske, rene og rolig. Uansett teori du abonnerer på, er det ingen tvil om at å legge hvit til garderoben din gir inntrykk av ultra stil.

Gå til Target eller Walmart eller hva ditt lokale varehus er, og plukke opp noen hvite klær. En t-skjorte, jakke, skjørt, jeans - hva som fungerer. Deretter legge ett stykke hvit til antrekket ditt og se din stil poeng sveve.

Og forresten, sa den som ikke å ha hvit etter labor day åpenbart ikke har nok stil.  

# 6. Kjøttet regelen

Det neste tipset er like mye om din beskjedenhet og ser dyrt som det er om å være stilig. Det er en liten regel som kalles kjødet regel som dikterer hvor mye, eller lite, kjøtt skal vises til enhver tid.

Nå, hvis du leter etter den typen oppmerksomhet hvor du får leers, slaps på ræva og catcalls, gjerne nakne så mye kjøtt som mulig. Få ut din jenter og vise frem dine pins. Overlater ingenting til fantasien.

Men siden denne artikkelen handler om stil, kan jeg bare anta at du ikke ønsker å gå rundt å se ut som trailer trash. I så fall, råder kjødet regelen at du kun vise ett område av kjøtt til enhver tid. Det kan være et snev av kløften din, eller en mini-kjole som viser frem dine ben - uansett hva du tror din beste egenskap er.

Ideen er at du vil at folk skal se på deg og tenker "klasse", snarere enn "fin rumpe". Vel, for at de kunne tenke det også, men det bør ikke være deres første oppfatning av deg. Ikke være den jenta han ønsker å ta med hjem for natten. Bli den jenta han ønsker å ta med hjem for å møte sin mor.

# 7. Gjør det opp

Har du noen gang lagt merke til hvordan kjendiser som Gwyneth Paltrow, Blake Lively og Scarlett Johannson alltid synes å trekke av som knapt der og naturlig makeup look? Hvordan huden ser feilfri, er deres øyne glitter skøyeraktig og kinnene skylles lett, men du kan faktisk ikke fastslå hvor deres make up sitter?

Det er hva målet ditt er. Du vil at sminken skal være så subtil, så ren og så stilig at folk lurer på om du faktisk bruke noen. Det er noen gode tutorials på nettet for å hjelpe deg å få denne looken og best av alt, det er nok oppnåelig med det du har i din makeup bag akkurat nå.

# 8. Sparsommelighet butikk

Det er ikke bare hipstere og hippier som butikk i sparsommelighet butikker - det er kunnskapsrike stylemeisters også. Sparsommelighet shopping er en morsom og billig måte å plukke opp noen nye stilige klær. Du kan søke etter butikker i ditt lokale område, og deretter ta en kjæreste og gjøre en dag ut av det.

Se etter elementer som er ren, ikke lukte for funky og vil komplettere din eksisterende garderobe. Også holde øye med eventuelle skjulte designer elementer at rike arvinger har kastet bort. Bedre ennå, hvorfor ikke gå sparsommelighet shopping i de omkringliggende områdene av posh nabolag? Du er mer sannsynlig å finne høyere kvalitet klær, og du kan nyte folkelivet de rike og berømte.

# 9. Bli inspirert

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne med den nye stilige (og billig) garderobe, hvorfor ikke ta turen til biblioteket og bla gjennom noen magasiner for ideer? De fleste magasiner har en stil delen der de presentere designer klær og deretter finne rimelige alternativer som ser (nesten) det samme.

Ta din inspirasjon som det kommer og deretter jakte ned de mindre butikkene som er billigere, mer unike og langt mer interessant.

# 10. Stil, ikke mote

Skru mote. Nei, seriøst. Klærne er "så" sist sesong før de har selv truffet våre hyller. Så, hvorfor bry seg?

I stedet kanalisere noen Chanel og Audrey Hepburn og mål for en permanent stilig utseende. Finne klær som passer deg og din kroppsfasong, ikke klær som er dagens trend. Finne elementer som du føler deg komfortabel i, gjør at du føler deg godt om deg selv og at du vet at du vil bære ofte.

Investere mer penger i et element som du kan bruke om og om igjen er langt klokere enn å kjøpe noe fordi det var på salg, og deretter aldri selv å ta kodene av det.

Ser stilig på et budsjett handler om fornuftig fordeling av ressurser. Så bruke pengene klokt og bare kjøpe ting du er gal. Spør en spesielt fasjonabelt venn å shoppe med deg og tilby en annen mening om hvorvidt dine must-haves passer deg og flatere din skjønnhet. Når det har besties 'hake av godkjenning, legge den til garderoben din og nyte følelsen av å vite at du ser gooooood.

Nr. 11. Heel, jente!

Vi har allerede berørt på element av stilige sko, men det kan ikke skade å se på det igjen. Og igjen. Og igjen. Fordi hvis du ikke har en lidenskap for et flott par hæler ennå, må du utvikle en. ASAP.

Sko kan være den vokale poenget med et antrekk. "Wow"-faktor, eller den ekstra sexy til stilige klær. De kan uttrykke din personlighet, vise frem din stil og flaunt din holdning. Og enda bedre, har de ikke alle må være Manolo.

Det er noen virkelig stilige sko linjer i kjøpesentre i disse dager, så vel som i sparsommelighet butikker og mindre butikker. Du trenger ikke å bruke en formue på fottøy, du må bare investere tid og energi til å jakte ned riktig par.

Til å begynne med, se etter sko som er nøytral og kan brukes med flere antrekk. Tenk en stilig svart hæl og en nøytral plattform. Deretter, når din sko samlingen er blomstrende og du har noen gratis penger, kan du råd til å gå ut og kjøpe noen "statement 'hæler å bruke ved spesielle anledninger.

Du kan til og med gjøre det riktige par leiligheter ser stilig. Bare kombinere noen skinny jeans med rulles opp bunner, en halv gjemt i hvit t-skjorte og en blazer, med et par søte røde leiligheter og du er klar til å gå.

Nr. 12. Tankene dine manerer

Selv om dette kan virke fullstendig irrelevant for ser stilig, det er faktisk mer sammenvevd enn du skulle tro. Har du noen gang sett en jente som hadde de riktige klærne, den rette hårklipp og riktige sko, men så snart hun åpnet munnen du så rett gjennom til hvordan unstylish hun egentlig var?

Å være høflig, grasiøs og hensynsfull er den beste tillegg du kunne gjøre til din stil. Minding din p-er og t-tallet, tilbyr å hjelpe de som trenger det og være hensynsfull av de rundt deg vil hjelpe deg å se bra ut, og føles bra. Du vil gå rundt med en glød, og vite at du oppfører deg som den aller beste personen du kan være.

Growling, snapping og stirret olmt er trashy, så ikke billigere bildet ditt ved å opptre dårlig. Ta stolthet ikke bare i utseende, men hvordan du behandler andre og vet at folk respekterer deg ikke bare for du ser ut, men hvordan du handler for.

Aktuelle artikler