Hvordan se ut som Kendall Jenner

Få den trendy, friskt utseende av up-and-coming Kardashian fra topp til tå!

Hvordan se ut som Kendall Jenner

Kendal Jenner er bare 16, men hun er allerede en kul innflytelse i moteverdenen, som følger i fotsporene til sin berømte halvsøsken Kim, Kourtney og Khloe. The Kardashian kveld glamour møter en tenårings utseende å lage drakter som kan brukes til klassen, og et rødt teppe arrangementet!

Hair

Kardashians er kjent for sine lange, blanke mørke lokker, og Kendall er intet unntak fra regelen. Den seksten år gamle socialite og modell vanligvis bærer hennes håret rettet, så glem de curlers, og gå for den slanke, strykes utseende. Kendall og søster Kylie også liker å bære løs hestehale, og for kvelden, de går for en tilfeldig side-do, eller ha håret ned for den "bare rullet ut av sengen" bustete utseende. For en spesiell kveld ute, kan du prøve super trendy skjell flette, også sett på fashionista søstre.

Sminke

Make Up (via www.monstersandcritics.com)

I motsetning til hennes berømte eldre søstre, betyr Kendall ikke bruke mye sminke, men holder ansiktet ung og klar med bare litt av de rette produktene. Med Kardashians, det handler om øynene, så gå for svart mascara og en nøytral gloss for dagen, eller en tyngre, røykfylt øyne for kvelden. Jevne ut hudfarge med en lett foundation, og sette på frisk rosa blush. Plukk en nøytral gloss i fersken eller rose, eller til og med en klar skimrende en. For ekstra glamour, slitasje faux øyevipper for å gjøre øynene virkelig skiller seg ut.

Casual antrekk

Oh, ville ikke vi alle elsker å gå inn i en Kardashian skapet? Som Kendall nevnt i en nylig mote intervju, hennes favoritt stykker er komfortable joggebukse og skjerf. For et treningsstudio antrekk, kombinere svette med en søt singlet og joggesko. Kle opp noen uformelle antrekk med et langt skjerf med et kult trykk.

Vi har også ofte se Kendall i enkel svart tights, søte topper og flate støvler. En av de tingene som hun anbefaler som "in" for denne sesongen er bottoms med høye midjen. Selv om du ikke har beina opp til halsen som hun gjør, prøve å kombinere high-innsnevrede jeans med en tube topp, eller et skjørt med en flytende hippy skjorte. En av våre favoritt Kendall drakter er kombinasjonen av en enkel hvit topp med høyt liv floral shorts, og oxford sko. Boho chic noen?

Kveld antrekk

Kveld antrekk (via berømte-wallpapers.com)

Kendall elsker korte kjoler, små jakker og skyskraper hæler! Det handler alltid om det morsomme, flørtende styling som får din oppmerksomhet. For ett rødt teppe anledning, gikk Kendall med en svart ensemble av shorts, tank top og en skinnjakke, sammen med røde høyhælte sokker.

Hun elsker også stroppløse kjoler i pastell, skimrende farger, sammen med mørke sko og tilbehør. På mer enn én anledning, gikk den unge fashionista med en elektrisk blå kjole, som fremhevet hennes mørke hår og hudfarge. Vi har også sett henne bære et par fancy sorte kjoler med fremhevede skulderputer.

Aktuelle artikler