Hvordan se ut som Selena Gomez

Få stilen til en av de mest trendy unge Hollywood-stjerner med disse enkle tips og antrekk ideer!

Hvordan se ut som Selena Gomez

Den mørkhåret skjønnhet legemliggjør ung Hollywood suksess og glamour. Selena Gomez er en stor skuespiller og sanger, down-to-earth og approachable. Hun klarer å se flott ut om det er et rødt teppe hendelse eller bare gå på kino med kjæresten sin, som bare skjer for å være Justin Bieber, THE popstjernen i dag.

Den kuleste ting om henne hele stilen er det faktum at det ser ut som det er gjort i fem minutter uten stress. Lett make-up, sette en naturlig frisyre og enkle stykker sammen i et elegant antrekk er hva Selena er kjent for.

Skin

Selena sier at det er en del av jobben hennes å bære en masse sminke, så når hun ikke arbeider hun bærer svært lite. Bare jevne ut huden din tone, satt på svart mascara og en fin glans, og du har som frisk-faced look! Skuespilleren er velsignet med god hud, og sverger at en av hennes hemmeligheter er å drikke mye vann, men hun anbefaler også Oil of Olay hudpleieprodukter. Selv om hun bare er 22, bruker hun en samling rettet for eldre publikum, for å få ekstra næring. Denne jenta tar vare på ansiktet hennes som en proff!

Hair

De lange, bølgete raven låser er Selena varemerke, og den gode tingen er at du kan kopiere stilen hennes lett hvis du har middels til langt hår! Spør frisøren for en mørk sjokolade skygge, og prøve extensions hvis du vil at lange blikk. Bruk store curlers eller en krølltang for den avslappede bølgete utseendet. Slites ned, i en side hestehale eller en rotete bun, som er en av hennes favoritt stiler.

Klær

Selena elsker designer klær og høye hæler, men hun er ærlig om ikke å kunne se røde løperen klar 24/7. "Jeg vil ha en couture kjole for en hendelse, men når jeg ikke jobber, jeg er en jeans og t-skjorte type jente", sier skuespilleren. Hun elsker også Christian Louboutin sko til formelle anledninger, men innrømmer at de "litt vondt", og hun vil alltid heller ha leiligheter eller støvler.

En annen interessant ting du legger merke til om stilen hennes er at hun sjelden bruker mye tilbehør. Selena ikke liker smykker, så hun bærer diskrete biter og fokuserer på vesker og skjerf i stedet.

For en uformell antrekk, vil Selena gå for leggings, støvler, en enkel topp og en kul skinnjakke. Hold deg varm med et trendy skjerf og legge Aviator solbriller til mix.

 • Raden strikke leggings (farfetch.com)
 • Ann Demeulemeester Boots (shopmrsh.com)
 • Enza Costa toppen (pret-a-beaute.com)
 • NSF Bill skinnjakke (farfetch.com)
 • Gold-brun Ray-Ban flyvere (endless.com)
 • Alexander McQueen skjerf (Net-a-porter.com)

På årets "Kids 'Choice Awards", spilte Gomez den opp med en mer sexy, pin-up inspirert antrekk. Sammenkoble en paljett metallisk skjørt med en nøytral bryster toppen og legg farge med noen to-tone sko.

 • Temperley London skjørt (Net-a-porter.com)
 • Cassey av Goldie toppen (topshop.com)
 • Charlotte Olympie pumper (bergdorfgoodman.com)
 • Betsey Johnson kjede (amazon.com)

Vi ser ofte Selena i lilla, som i denne rød-løper-begivenhet da hun gikk for en glamorøs lilla kjole med nøytrale piggdekk sko og en pistol-metall bag. Hun la til en tykk ring og diskret ørepynt. Dette er en risikabel utseende fordi ingen av bitene virkelig matche, men Selena fortsatt klarer å trekke det av!

 • AX Paris kjole (axparis.co.uk)
 • Rock and Republic sko (heels.com)
 • Maison du Posh bag (luisaviaroma.com)
 • Ivory ring (fantasyjewelrybox.com)
 • Pearl cluster øredobber (charlotterusse.com)

De hverdagslige chic er søt og pålitelig for enhver anledning, og denne jenta er en mester i å mikse og matche garderobe stifter for et unikt utseende! Jeg må si at paljett skjørt-bryster antrekk er ikke min favoritt titt på Selena - casual chic passer hennes måte bedre - men hun gjorde en interessant kombinasjon. Hva er denne jenta skal ha på seg når hun er 30? Gleder meg til å se!

Aktuelle artikler