Hvordan velge riktig thong

Denne objekt for begjær, et stykke stoff som har mirakuløse makt over både mann og kvinner, har vært hype i over 75.000 år - nå mer enn noen gang. Plukke høyre thong er viktig eller det mister sin hensikt - å være komfortabel, sexy og å holde seg skjult. Hold lesing for å lære mer om sin historie og hvordan du velger den perfekte par thongs for deg.

Hvordan velge riktig thong

Hva forhistoriske motedesignere opprinnelig hadde i tankene var å minske byrden av manndom som ville resultere i vellykket jakt, kamper og tribal dans. Forhistorisk Thong, selvfølgelig, aldri hatt en erotisk funksjon. Alt ville forbli utelukkende i antropologiske og arkeologiske bøker - hvis det ikke var for brasilianere som ble uvanlig varmt bakfra.

Du finner dem i nesten alle farger og stoffer, og kjøpe dem i spesialiserte butikker og forretninger. Det er rettmessig sagt at de avslører mer enn de dekker, og at dette elementet er en kombinasjon av alvorlig erotikk og naken ekshibisjonisme. Til tross for feministisk kritikk, er det ingen tvil om at thongs heve blodtrykket av de fleste menn.

Det finnes flere typer remmer og den mest kjente er: G-streng, V-streng og T-streng, stripen dans og frekk.

Å plukke ut den rette tanga du trenger - et bredt utvalg av truser, ett bytte og en tillitsverdig speil.

  1. Det er et praktisk formål å iført thongs, det føles behagelig å ha closefitting skjørt eller trange jeans uten å måtte bekymre seg truse-linjer.
  2. Når du velger størrelsen som passer deg, behandle thongs som alle andre truser - hvis det er for stramt, vil det kutte av sirkulasjon, og hvis det er for stor, vil det sitte over din midje linje. Begge er uakseptabelt.
  3. Thongs kommer i forskjellige former og kutt, som - en G streng, Hip huggers, høy midje, lav stige etc. Velg hva som er best for deg og unngå de som ikke vil holde skjult.
  4. Når det gjelder stoff - jeg anbefaler bomull blandet med nylon, mikrofiber, blonder eller lycra. Iført thongs å sove er en no-no som det kan oppmuntre gjær infeksjoner.
  5. Tenk på hva du er planende å bære og plukke en thong i samme farge. Det er ment å være diskret, så ingen hvit-skjørt-gift-grønn-thong mix-ups, takk.
  6. Hvis du ikke er vant til å bruke thongs, kan det ta litt tid å slutte å legge merke til den "weggie" følelse.

Så snart undertøy produsenter har innsett at tanga bare dekker "mons veneris" og snur booty del av trusen til en stripe som forsvinner blant kurvene i baken, kjørte de hverandre til markedet som tilbyr millioner av forskjellige stripe- liker truser.

I tillegg til sin erotiske verdi, ble denne typen undertøy påvist som ganske praktisk i moteverdenen.

Før thongs, ble mini shorts brukt til å dekke dame-deler under et tynt lag av se-gjennom klær.

Menn har blitt virkelig profesjonelle i å legge merke til om du er iført sexy undertøy, som du kanskje har lagt merke til. Det ultimate målet er å gjøre thongs tiltalende ikke bare til dem som bærer dem, men også for dem som strippe dem ned. Bærer det i tankene neste gang du kommer for bestemor-truser.

Aktuelle artikler