Kle deg for din kroppsfasong: omvendt trekant

Hvis du er en omvendt trekant kvinne, gjøre kroppen din ser mer visuelt balansert og lære styling regler for å kle på riktig måte for formen din!

Kle deg for din kroppsfasong: omvendt trekant

Den omvendte trekant form, også kjenner som den V-form, er det motsatte av den tidligere diskutert pære form. Det er preget av brede skuldre, smale hofter og vanligvis ganske slanke og lange lemmer.

Noen av de mest kjente kjendiser som har denne kroppsformen er modellen Elle Macpherson og skuespillerne Renee Zellweger og Demi Moore.

Elle Macpherson, Demi Moore og Renee Zellweger

Det endelige målet med den omvendte trekanten kroppsfasong er å gjøre kroppen ser mer visuelt balansert ved å gjøre hoftene ser bredere. Av denne grunn, detaljer, ruffles og noe som gir volum og bulk til den nedre del av kroppen er perfekt. det er alltid bedre å holde den øverste halvdelen rent og ryddig og bred midje belter er helt perfekt for å skape en illusjon av en midje.

[Les: Topp 10 style blogger å følge ]

Også farger spiller en viktig rolle for denne type kropp. Alltid gå for mørkere farger på den øverste delen og lysere seg på bunnen. Mønstre også er stor for den nederste halvdelen som de tiltrekker øyet nedover og gi illusjon av bredden.

Men la oss se nærmere styling regler for omvendt trekant kvinne!

Topper

Velg floaty, drapey og lette stoffer og holde seg borte fra stive materialer som vil skjule din silhuett med mindre de er super skreddersydd og har litt av en strekk.

Unngå utringninger som vil gjøre skuldrene ser bredere slik som båt halsen. Hold deg unna også fra små spaghetti bånd på topper som vil tendere til å gjøre skuldrene ser bredere. Gå i stedet for grime halser som vil se helt fantastisk også å vise frem dine flotte cleavage. Hvis derimot brystet er ganske liten, og du har en lengre hals, velger høyere utringninger som skilpadde, polo og mandarin halsen.

[Les: Hvordan bære en skulder kjoler ]

Hold deg unna også fra detaljer som vil fremheve skuldrene som puffy ermer og skulderputer. En ren og enkel stil på toppen er alltid best for denne kroppsfasong. Derfor absolutt gå for enkle rette linjer og vikle topper og holde seg borte fra oversize og formløse seg.

Den perfekte skjorten for denne kroppsfasong er med en maskulin kutt eller en virkelig montert en i sateng eller et elastisk materiale. Trikset er å ikke knappen det opp til toppen, men la et par knapper åpne.

Foretrekker mørkere farger og holde seg borte fra fet horisontale utskrifter som vil ha en økende effekt.

[Les: Hvordan se ut som Miranda Kerr ]

Som for jakker og kåper, gå for de som er ganske konstruert og formet med kantete linjer og se etter detaljer som lommer og pynt i den nedre delen.

Topper

Kjoler og skjørt

Du kan ikke gå galt med noen kjole og skjørt som vil hjelpe deg å skape en illusjon av en midje! Av denne grunn, gå for The Empire kutt, wrap kjoler og høy midje puffy skjørt.

A-line kjoler og skjørt vil være perfekt for å legge til volum og vekt til den nedre del av kroppen. Folder og mønstre vil også se bra for samme grunn!

[Les: Slik ser stilig på et budsjett ]

Som jeg har sagt mer enn en gang, bør du alltid se etter noe som gir volum til underkroppen og av denne grunn foretrekker skjørt med mye detaljer, slik som paneler, volanger, folder og andre stiler som vil gjøre hoftene ser bredere og derfor mer i forhold til skuldrene. De beste stiler for du er tulipanen og full sirkel skjørt!

Pencil skjørt er best hvis de faller rett fra livet i stedet for å komme inn mot kneet.

Kjoler og skjørt

Bukser og jeans

Du er en av de heldige fordi du har et veldig bredt utvalg av bukser og jeans som ser helt flott ut på deg! Gå for en hvilken som helst stil som vil fremheve hoftene og bunn som lommer og utsmykninger.

De beste stiler for du er baggy bukser, kamp, ​​brede ben og Palazzo!

Hold deg unna skinny jeans og montert bukser som vil fremheve den misforhold av den nederste delen med overkroppen. Hvis du virkelig liker å gå med trange bukser, foretrekker i stedet rette ben eller sigarett stiler.

Fargerike og lyse bukser og jeans ser bra ut, så vil mønstre og dristige utskrifter.

Bukser og jeans

Tilbehør

Unngå fargerike skjerf, statement halskjeder og chokers som vil tiltrekke seg oppmerksomhet på øvre del og skuldrene 'område. Velger i stedet for lange anheng halskjeder som vil skape et fokus i midten av kroppen.

Gå for fargerike, store, klumpete og detaljert håndvesker og unngå klørne.

Vesker

[Les: 7 regler for seg statement smykker ]

Sko

Den omvendte trekanten formet kvinnen har vanligvis veldig lange og slanke ben og derfor kan bære noen sko hun ønsker. Selv over-the-knee boots og ankel stropper, som er de vanskeligste modellene å bære, vil se flott ut!

Gå for show stopper sko som vil fange oppmerksomheten på underkroppen!

Sko

[Les: 10 dyreste skoene i verden ]

Aktuelle artikler