Kle deg for din kroppsfasong: pære form

Den pære form er den vanligste kroppsfasong for kvinner. Her er de beste styling tips og triks for å kle på riktig måte og arbeide med proporsjoner!

Kle deg for din kroppsfasong: pære form

Magasiner og websider aldri så ofte gjentar at du bør kle for kroppen din form og arbeide med proporsjoner, men hva betyr det egentlig? Hvordan kan du regne ut din kroppsform og lære å kle seg deretter? Vel, jeg vil starte med denne artikkelen en svært enkel og tydelig guide til hvordan du kler deg for hver kroppsfasong.

Jeg vil bare dekke de vanligste formene fordi det ville være nesten umulig å klassifisere alle kvinner inn så få kategorier, så bare ta disse styling tips som referanse og tilpasse dem til din egen form!

Pære-formet kvinner: J. Lo, Sofia Vergara og Alicia Keys

Den pæreformet kvinne, også kalt trekant legeme, har mer vekt i den nedre delen med hoftene og baksiden bredere enn skuldrene. Det er faktisk den vanligste kroppsform og mange kjendiser som J. Lo, Beyoncé og Alicia Keys er kategorisert som pære-formet kvinner.

Hovedmålet med denne typen kvinne er å understreke midjen, som er veldig liten, og utvide skuldrene for å balansere ut proporsjonene i kroppen. Av denne grunn, belter bæres på midjen og cap sleeves er alltid en god løsning.

[Les: Victoria beckham: 6 ting å lære av denne stilen dronning ]

Det viktigste å virkelig huske på hele tiden er at oppmerksomheten må være fokusert på overkroppen enn underkroppen. Så for fargene, alltid bære mørke seg for den nederste delen og lyse seg for den øverste delen. Aldri den andre veien rundt!

Men la oss ta en dypere titt!

Kjoler og skjørt

A-linjen er nøkkelordet når det kommer til kjoler og skjørt. For en kjole velge et kutt som er stramt rett under brystet og fremhever midjen og deretter renner ned over hoftene skjuler sin bredde. Derfor er det perfekte modeller er 50s kjoler, de du har sett i Grease, bare for å nevne et eksempel.

Unngå montert skjørt og kjoler med mindre de er litt blusset. Unngå også de som legger volum på hofter og lår med store folder og ruffles for eksempel.

[Les: Hvordan bære en skulder kjoler ]

Den perfekte lengde er på knærne, lenger bare hvis du er svært høye og kortere bare hvis du bruker et par dekker sorte tights under, siden det ikke er en god idé å avsløre bena for mye, noe som er det svake punktet i pæreformet kvinne.

Alle farger og print vil være greit, men unngå fet utskrifter og spesielt horisontale linjer fra midjen nedover.

Høy midje skjørt er perfekt for å markere en liten midje, men alltid velge dem i mørke farger og, igjen, unngå montert de som blyant skjørt.

 1. Issa london 445€
 2. Shoshanna 325€  
 3. Shoshanna 355€
 4. Parker 180€ 0,60

Bukse

Sørg for å velge bare wide-hemmet bukser. Ingen skinny jeans! Strukturerte bukser i en motstandsdyktig stoff er også stor i å gjøre at du ser slankere ved å forme og besøksforbud din figur.

Buksene må absolutt være høy midje for å vikle hoftene og ikke skjære gjennom dem. Det er ingenting verre enn å se gjør fryktelig fett "puter" viser over kanten på buksa.

Unngå prangende pynt som vil trekke oppmerksomheten på den nederste delen av kroppen din, som for eksempel glitter, funky lommer eller broderier. Et annet tips er å ikke velge dem med store lommer av samme grunn som ovenfor.

Gå for mørke farger som grått, blått, svart og mørk denim.

 1. Teori 240€
 2. Teori 220€
 3. REISS 165€
 4. Armani Collezioni 520€  

Topper

Unngå topper, vester og jakker som stopper på hoftene som de vil rett og slett kutte din figur og trekke oppmerksomheten på den største delen av kroppen din. Unngå også oversize topper som skjuler en liten midje.

En god idé er å lag topper, for eksempel ved å bære en blazer over en t-skjorte, for å andel den øvre delen med større nedre delen.

Peplum topper er også et flott alternativ som de vil skape en optisk illusjon og gjøre hoftene ser smalere. Et annet godt tips er å foretrekke topper med ermer, spesielt forsterket og cap seg, som vil legge volum til skuldrene som gjør dem mer proporsjonal til hoftene.

[Les: 5 kule måter å style den allsidige peplum jakke ]

Gå for lyse farger, fet grafikk og pynt for å trekke oppmerksomheten på den øvre delen av kroppen.

 1. Splendid 60€ 0,20
 2. Frie mennesker 65€ 0,60
 3. Teori 70€
 4. Raoul 290€

Tilbehør

Pynte halsen med dyrebare halskjeder og gå for store statement øredobber og du vil selvsagt bringe øyet oppover mot slankere del av kroppen din. Fargerike og fet skjerf er også stor for dette formålet.

 1. Lanvin 905€
 2. Paige Novick 225€
 3. Stephen Dweck 295€
 4. Aqua roser 40€

Sko

Enhver høy hæl vil gjøre deg super bra som det vil gjøre bena ser slankere og lengre, og derfor vil umiddelbart andel nedre del av kroppen. Unngå ankelstøvletter som skjærer beinet og skjule sitt tynneste og unngå også over-the-knee boots som vil trekke oppmerksomheten på lårene.

 1. Steve Madden 70€ 0,95
 2. Steve Madden 100€ 0,95
 3. Steve Madden 75€ 0,95
 4. Valentino 970€

Det kan virke vanskelig å huske alle disse tipsene, men det er bare et spørsmål om praksis og forståelse hva smigrer kroppen din og hva som ikke virker. Bare stå foran et speil og prøve på forskjellige ting, spør deg selv i mellomtiden: tar dette oppmerksomheten av meg ikke så slanke lår? Gjør dette til min nedre halvdel ser mer proporsjonal med den øverste delen?

For å oppsummere alt på bare en setning, noe som bringer øyet mot den øverste halvdelen av kroppen din, viser fram en liten midje og skjuler bredden på hoftene ser flott!

Tror du at du er en pære form? Hva er din største bekymring i å velge de riktige klærne for deg? Hva er dine personlige tips for å kle denne kroppsformen?

Aktuelle artikler