21 måter å skru opp din selvtillit

Vi ønsker alle å føle godt om oss selv, og vi kan alle mangler selvtillit til tider. Men vår selvfølelse er viktig, og en mangel på det kan ikke bare gjøre oss ulykkelige, men det kan være ødeleggende. Les følgende for å lære hva som ikke skal gjøre for å forbedre selvtilliten.

21 måter å skru opp din selvtillit

Self-esteem handler om selvrespekt og hvordan vi ser og føler om oss selv og verdien vi legger på oss selv som en person. Hvis vi stadig føler dårlig om hvem vi er, kan dette selvdestruktiv visning gjennomsyre inn i alle områder av livet vårt, og ha en negativ innvirkning på alt vi gjør.

En. Fortell deg selv at du ikke er verdig

Hvis du er ute etter en kraftig mantra å starte dagen: "Jeg er ikke verdig" er en god en å komme på med. Du kan legge noe til det eller bare la det være som det er, og det fungerer en godbit. Hvis du noen gang får liten følelse av håp eller lykke, bare gjenta dette mantra. Det er virkelig effektiv hvis du kan gjenta det høyt mens stående stativ baken naken foran et speil å spise en bolle.

[Les: Hvordan akseptere og godkjenne selv ]

2. Sove rundt

Jo mer du sover rundt jo bedre vil du føle deg om deg selv. Etter at alle mennesker ikke ville sove med deg hvis de trodde du var attraktiv, og ser bety alt rett? Så hvis du føler deg litt ned, er den beste tingen å gjøre gjøre deg seksuelt tilgjengelig. Folk vil virkelig respekterer deg for det, og det vil gjøre underverker for din selvfølelse, samt din emosjonelle og mentale velvære.

3. Lev livet gjennom andre

Det er ingen vits i å leve ditt eget liv, fordi å være en person med så lite selvtillit du har ingenting å tilby. Så velger å leve livet ditt gjennom andre i stedet, du kan plukke noen, kan det være en nær venn eller en kjendis du ikke kjenner personlig. Du kan leve gjennom sine oppturer og nedturer, prestasjoner og suksesser. Dette er spesielt effektivt hvis du lever ditt liv gjennom dine barn og få dem til å være alt du ønsket å være, men fikk ikke sjansen. Stakkars deg.

4. Ta konstruktiv kritikk dårlig

Ok, så du har bedt noen om deres mening, og ut av alle de mange komplimenter de ga, legger du merke til det var ett lite forslag som du kanskje ønsker å tenke på å gjøre noe annerledes. Det beste du kan gjøre er å aldri glemme denne kritikken og ta den med deg overalt. Bruk den som en kjede rundt halsen din og la den synke noen drømmer du noensinne har hatt.

5. La andre styre dine humør, følelser og følelser

Du har ingen kontroll over hvordan du føler deg, det er alt ned til hvordan andre folk behandler deg eller hvordan de føler. Det er best å ikke ha noen kontroll over disse tingene og la dem i trygge hender av noen andre. Denne måten, vil du ikke bare være i stand til empatisk med andre (fordi du vil oppleve deres smerte) vil også være åpen for manipulasjon av velmenende folk.

[Les: Hvordan å omgi deg med gode mennesker ]

6. Sett grenser for alt du gjør

Holde seg innenfor din komfortsone, og ikke rock båten og uansett hva du gjør, vokt deg mot nye opplevelser. Sette grenser for alt du gjør holder deg trygg og unngår kritikk som i punkt 4 ovenfor. Hvis du ikke gjør noe med livet ditt, har du sannsynligvis ikke vil få noen ros fra noen, men du vil ikke få noe kritikk heller. Det er en vinn-vinn-situasjon.

7. Stole på andre folks oppfatning av hvem du er

Faktum i saken er at andres meninger teller ikke og fungere som et speil av hvem vi er. Så hvis noen har et problem med din tro eller handlinger, og deretter endre dem til å passe deres umiddelbart, selv om dette sår du dypt og ikke appellerer. Alltid stole på hva andre synes om oss, fordi på slutten av dagen, det er hvem vi egentlig er.

8. Engasjere seg i selvdestruktiv atferd

En måte å få en virkelig god hånd på din selvfølelse er å drikke mye eller blir avhengige av narkotika eller ta del i enhver aktivitet du kan nyte på egen hånd som også forvrenger hvordan du føler deg og hindrer deg i å se hele bildet. Hvis gjort det bra, kan du komme til å hate deg selv i den komforten av ditt eget hjem, så vel som forakter de rundt deg uten så mye som å forlate inngangsdøren din.

[Les: Hvordan gjøre alle dine tanker og følelser positivt ]

9. Vet du aldri vil utgjøre mye

Til tross for hva andre kan ha fortalt deg, er det faktum i saken er at du er ikke så spesielt, og det er nok av folk der ute som er mer naturlig talentfulle / vakkert / dyktig og bedre enn deg. Så holder dette "selverkjennelse" i bakhodet hele tiden. Som for å ha noen ambisjoner, glem det.

10. Fokuser på dine dårlige poeng (spesielt når du ser i et speil)

Pass på at du veier deg hver dag religiøst og når du ser i speilet, må du fokusere på alle de negative punktene og ikke miste det fokus. Øv på øvelsen med smultring i punkt 1 for å forsterke dette negativt kroppsbilde. Alle har dårlige poeng, det er bare det at du har mer enn de fleste, så får prøve å fokusere på disse i løpet av dagen.

11. Ikke ta stolthet i dine prestasjoner

Du er bare så god som din siste suksess, og du kan ikke spise ute på den for alltid, så stoppe brekende på om dine prestasjoner, faktisk det er bedre hvis du ikke nevner dem i det hele tatt, og glemmer du noen gang oppnådd noe. Ingen lytter og ingen er interessert. Husk at du ikke er verdig se punkt 1 ovenfor.

[Les: Hvordan forandre ditt liv og realisere dine drømmer i 5 trinn ]

12. Vet du er en mistilpasset (og ingen er glad i deg)

La oss være ærlige her. Du trenger egentlig ikke passer inn, og du er helt annerledes enn alle andre. Det er ingen som du hvor som helst på planeten, er du unik. Og det er det som gjør deg en freak. Så bare betale for hva du er og være takknemlig for hva du får. Kjærlighet var ikke ment for alle.

13. Stol på sosiale medier for å forbedre selvtilliten

Hvis du ikke får en like på Facebook eller en venn får mer liker enn deg så du tydelig gjør noe galt, dette er viktige ting vi har å gjøre med her så ta notat. Sosiale medier interaksjoner er mye viktigere at det virkelige liv, og antallet din Twitter etterfølgere definere hvor viktig du egentlig er. Folk er alltid ærlig på sosiale medier også, så sørg for at det livet du portrettere er forskjellig fra det du faktisk bor. Arbeid som profilbildet baby.

14. Sammenlign deg med andre

Alltid sammenligne deg selv med andre, og du vil snart finne det finnes nok av folk rundt som er så mye bedre enn deg på alle måter og har så mye. Strebe etter å ligne dem, vil det aldri skje, men vil gi deg et mål å sikte etter. I det usannsynlige tilfellet at du oppnår den berusende toppen av emulere andres liv, og deretter gå videre og målrette noen andre.

15. Aldri gi av deg selv eller hjelpe andre

La oss innse det, har du nok på tallerkenen din egen uten å måtte tenke på andre mennesker. Hvorfor skal du gir av deg selv eller hjelpe andre når livet er så elendig. Hvordan hjelpe noen andre hjelpe deg? D'oh.

16. Har for mye selvtillit

Å ha for mye selvtillit og bli innbilsk og arrogant kan gjøre deg så attraktiv som å ha ingen selvtillit og den kommer med mange av de samme usikkerhet og selvtillit tvil. Det flotte med for mye selvtillit er at du virkelig kan bulldozer din vei gjennom livet og la mye ødeleggelse i kjølvannet.

17. Ikke praktiserer selv-medlidenhet

Self-medfølelse, hva er det? Hvis det er en annen betegnelse for å synes synd på deg selv og deretter gå videre og banke deg ut. Men hvis det betyr å akseptere selv vorter og alt, og være snill mot deg selv da denne typen melodramatics ikke kommer til å hjelpe noen. Toppkarakter hvis du kan kombinere selvmedlidenhet med en ytre skjerm av ikke-medfølelse for andre.

18. Handle uten integritet

Fungerende uten integritet skal være enkelt for deg som du lever en annens liv uansett og alle deres tro er nå ditt. Hvis du kan handle uten integritet og har ingen samvittighet da dette virkelig vil ha en stor innvirkning på din selvfølelse uten at du vet det. Touché!

19. Har ingen verdier

Hvis du ikke har noen verdier i første omgang så du enkelt kan følge med punkt 18 ovenfor. Hvis du ikke har noen verdier da har du ingen målestokk for å leve livet etter, faktisk, er livet ganske mye meningsløs. Når du ikke har noen verdier dine handlinger ikke trenger å slutte seg til hva du tror er sant. Se, det er lett når du vet hvordan.

20. Forvente at andre skal validere hvem du er

Fordi du ikke kommer til å gjøre noe av notatet med livet ditt, eller har noen oppfatning av din egen, vil du trenger andre til å validere hvem du er. Dette kan enkelt oppnås ved å bli en klisjé eller en stereotypi, på denne måten kan bli dumpet i en kategori, og ingen vil spørre deg. Toppkarakter hvis du kan ha et barn til å validere hvem du er og leve livet ditt gjennom deres (se punkt 3).

21. Være en pushover

Å være en pushover virkelig sjekke alle boksene for helt å skru opp din selvtillit. Denne måten du virkelig kan bli tvunget til å tro andre meninger om hvem du er og alltid føle seg helt elendig om deg selv. Hva er mer, vil andre mennesker føler det samme om deg også. Ryggesløs er alle raseri denne sesongen.

Så hvis du virkelig ønsker å leve et negativt liv der du har ingen selvrespekt eller selv-kjærlighet eller medfølelse for deg selv eller andre så følg reglene ovenfor. Hvis ikke, så gjør det stikk motsatte å ha en fantastisk givende og magisk liv.

Aktuelle artikler