5 gode ting å gjøre for å gjøre noen føler seg bedre

Vi har alle vært i en situasjon når en av våre venner er følelsen veldig blå og vi ønsker å gjøre noe for å føle seg bedre. Men har vi ikke alltid vet hva de skal gjøre. Prøv en av disse fem store ting.

5 gode ting å gjøre for å gjøre noen føler seg bedre

Før jeg begynner, må jeg advare deg om en viss type mennesker som liker å føle seg trist. Tro det eller ei, de finnes og de bruker sin "sorg" for å trekke oppmerksomhet. Ikke fall for det. Disse tipsene er bare for dem som virkelig trenger å føle seg bedre. Du kan hjelpe dem.

En. Bør du gjøre det?

Før du samle all din styrke og kunnskap og prøve å gjøre ditt beste for å gjøre noen føler seg bedre, må du finne ut om det er virkelig noe du bør gjøre. Du kan ikke alltid rush inn og prøve å gjøre noen til å le, hvis de virkelig føler for å gråte.

Vær veldig forsiktig. Folk noen ganger trenger deres sorg, og det eneste som vil hjelpe dem er tid. Prøver å få dem til å le i disse øyeblikkene kan være contra produktiv.

En person som arbeider med et tap av noen nær er trist, og vil være trist for en stund. Det eneste du kan gjøre er å tilby dine oppriktige kondolanser og spør om det er noe du kan gjøre. På den annen side, hvis din venn går gjennom en dårlig breakup, det er en haug av ting du kan gjøre. Og her kommer de.

2. En klem

En klem bærer en universell helbredende kraft. Det er ikke mange ting i denne verden som kan være så beroligende og trøstende som en klem kan. Hug alle som føler seg dårlig.

Uansett årsaken til persons følelser, vil en klem umiddelbart føle seg bedre. Det er ikke bare en myte - det er faktisk noen vitenskap involvert. Psykologer sier at varmen i klem gjør at du føler deg bedre fordi det skaper en illusjon av varmen av livmoren. Tro det eller ei, utløser dette visse følelser i hjernen din og gjør at du føler deg trygg og trøstet. Noen gang lurt på hvorfor skremte folk vil ha en klem? Nå vet du.

3. Tilby drikke eller mat

"Social protokollen heter det at når en venn er opprørt, tilby dem en varm drikke, for eksempel te." Vet Alle fans av The Big Bang Theory hva jeg snakker om. Morsom sitcom til side, det er virkelig noe til det.

Gjør noe hyggelig, som tilbyr en varm kakao eller noe å spise til en venn følelsen dårlig, kan være veldig nyttig. Varme drikker berolige og slappe folk mens enkelte matvarer, for eksempel sjokolade, utløse frigjøring av hormoner som kalles endorfiner, også kjent som de lykkelige hormoner.

Selvfølgelig betyr ikke dette at noen som føler seg virkelig ille, vil begynne å le som en gal, men det kan hjelpe. Om ikke annet, vil det vise at du bryr deg om dem og at de kan stole på deg. Likevel, prøv å ikke gi alkohol til noen som føler seg boms, kan dette skape en helt motsatt effekt.

4. Minne dem om gode ting

Vi har alle gode ting i livene våre. Noen ganger i løpet av de øyeblikkene når vi ikke føler deg bra, vi trenger å bli minnet om dem.

Minn trist venn om alle de gode ting i livet sitt. Minn dem om andre mennesker som bryr seg, minner dem om deg - å være der for dem. Minn dem på noe godt som har skjedd med dere to - du kan selv se et smil på ansiktet deres.

5. Spør hvis det er noe du kan gjøre

Du vet hvordan folk alltid sier "jeg er der for deg" og "Hvis det er noe du trenger, bare gi meg en samtale" når du føler deg dårlig? Vel, halvparten av dem bare sier det, og tro meg, de mener det.

I stedet for å kaste i disse klisjeene, spør åpent om det var noe vennen din ville at du skulle gjøre. Tilby flere alternativer. Spør dem om de trenger noe fra butikken, hvis de trenger å tørke rengjøre klærne. Ikke fortell dem om å ringe deg hvis de trenger noe, tilby å hjelpe der og da.

De fleste vil nok si at de ikke trenger noe. Gjør din venn se deg i øynene og spør igjen hvis det var noe du kunne gjøre. La dem vite at du virkelig mener det.

Husk alltid at du bare kan hjelpe noen som ønsker hjelp, uansett grunnen til at de trenger hjelp i første omgang. Nå har fem store ting å gjøre, for å gjøre noen føler seg bedre. Bruk dem klokt.

Aktuelle artikler