5 måter å finne ditt formål i livet

Har du noen gang satt seg ned og lurte på hvorfor du ble satt på denne jorden? Hold lesing og lære å finne ditt formål i livet i fem enkle trinn.

5 måter å finne ditt formål i livet

Har du noen gang tenkt på hva ditt formål i livet er? Var det for å oppdage en kur til noen store sykdom, muligens redde hundretusener av liv? Kanskje det var å være i akkurat rett sted til akkurat rett tid for å støtte noen andre i deres søken etter storhet? Hvorfor akkurat du er her og hva bør du gjøre, eller ikke gjøre, for å tjene formålet?

Disse typer spørsmål er vanlig å spørre på deg selv som du bruker tid på å prøve å navigere gjennom denne store verden. Det er ikke nødvendigvis at du vil vite nøyaktig plan, men noen generelle retningen ville være hyggelig hver gang en stund, kanskje et tegn bare fortelle deg at du er på vei i riktig retning.

Selv om du sannsynligvis ikke vil ha noen anelse om hva formålet er til at "a-ha" øyeblikk når alt bare faller på plass og gir mening (hvis det engang skjer, og noen mennesker aldri kjenne sin sanne formål), er det ting du kan gjøre for å avgjøre om du kommer nærmere den eller lenger bort fra det.

Her er fem ting du bør vurdere i din selverkjennelse prosessen:

# 1: Oppdag din lidenskap

For å gjøre ditt beste i alle områder, må du være opptatt av det. Derfor vil du ikke ha et formål som ikke går hånd i hånd med noe som du føler deg veldig ivrig om.

Historien er en god lærer av denne leksjonen. Hvis Henry Ford ikke hadde vært opptatt av å skape biler og innlemme masseproduksjon å distribuere dem, hvordan ville vår evne til å reise endres? Og hvis Oliver Evans ikke hadde vært lidenskapelig nok til å komme opp med ideen om et kjøleskap for å holde maten kald, hva ville våre kjøkken se ut og hvordan ville våre dietter må endres på grunn av vår begrensede tilgang til disse typer næring?

Selvfølgelig går listen videre og videre av antall mennesker som var lidenskapelig i ett fag eller en annen, og som drev dem til å skape litt liv forandre oppfinnelse eller avdekke noen del av informasjonen som forandrer verden. Men, er nøkkelen til deres suksess at de følte ønsket så dypt i sin sjel at de ikke skulle stoppe før de oppnådde formålet de følte i dem.

Hvordan avdekke du din lidenskap? Tenk på hva som interesserer deg. Hvis du hadde alle pengene du trengte for å overleve og gå av med pensjon, hva ville du gjøre med tiden din? Svare på det spørsmålet, og du vil finne hvor den egentlige formål absolutt ligger.

[Les: Fem måter å finne ut hva som gjør deg levende ]

# 2: Se etter likesinnede mennesker med samme interesser

Noen ganger, uansett hvor hardt du prøver, du er ikke i stand til å komme opp med ditt livs retning på egen hånd. Det er lett å bli så pakket inn i dag til dag lever som du ignorerer dine drømmer og slutte å gjøre ting som opphisse deg bare fordi du er for opptatt med å ta vare på dine ansvarsområder. Hvis det er tilfelle med deg, ikke bekymre deg fordi alt er ikke tapt. Du kan fortsatt finne din lidenskap og hensikt, du bare må kanskje se litt hardere, det er alt.

En ting du kan gjøre er å se etter folk som tenker som du gjør og har lignende interesser. Kanskje de tilhører en organisasjon som du vil støtte, eller de er involvert i en sak som er nær hjertet ditt. Uansett, hvis du finner dem og tilbringe litt tid med dem, kan det gnist noen lidenskap som du har begravd for lenge siden.

[Les: Hvordan å omgi deg med gode mennesker ]

Det er ofte slik det fungerer. Har bare én person gjør noe, og det kan bli ganske kjedelig, kjedelig og ikke veldig motiverende. Men, får en gruppe mennesker sammen gjør noe og alle de plutselige, gode ideer fødes og energi er på sitt høydepunkt. De nærer seg på hverandre, og før du vet ordet av det, har de oppnådd noen ganske utrolige ting.

Bli med denne typen gruppe og mate ut av sin lidenskap. La det inspirere deg til å nå målene du har aldri drømt. Holde sin begeistring nær hjertet ditt og det vil motivere deg til å oppnå ting du trodde umulig å oppnå.

# 3: Fjern "kan ikke" og "men" fra vokabularet ditt

Hvis du vil aldri, noensinne realisere formålet, bare fortsetter å fortelle deg hva du "ikke kan" gjøre eller lage unnskyldninger til hvorfor du ikke har gjort visse ting før nå. Uansett, du begrenser ditt sanne potensial og vil trolig aldri nå de målene du er ment å nå.

Den eneste som noen gang kan stoppe deg fra å oppnå store ting er deg. Ikke foreldre som banket deg ned eller lærere som sa du var verdiløs eller kolleger som erklærte du var uvitende. Hvis du lar sin idé om du blir din ide om deg, så er du bare la dem være riktig, selv når de var mest sannsynlig feil.

[Les: Ti prinsipper for suksess ]

Å ha noen sjanse til å nå ditt fulle potensial og finne den egentlige formål i livet, må du ha full tro og tro på at du kan oppnå de tingene som synes umulig. Mange ganger har samfunnet erklært noe "umulig å oppnå" bare for å bli påvist feil når noen setter seg fore å gjøre det og lykkes. Streber etter å være den personen og du vil finne ditt formål.

# 4: Mediter

Det kan være vanskelig å komme opp med hensikt når du er trukket i tjue forskjellige retninger, og du har fått din telefon, e-post og sosiale medier Piper på deg hele dagen. Det er ikke rart du ikke vet hva du gjør. Du har ingen tid å selv prøve å finne ut av det.

Det er derfor det er viktig å ta tid ut av din travle timeplan og bare puste. Gi slipp på alt og alle som ønsker din oppmerksomhet og tømme hodet. Du har sannsynligvis noen ganske gode tanker i det, men de kan aldri komme ut med alt som blir kastet på deg hele dagen.

[Les: Hvordan gjøre meditasjon hjemme i seks trinn ]

Du trenger ikke å sitte cross legged i midten av gulvet brenne røkelse og chanting å motta de positive effektene av meditasjon. Bare finne et sted stille å gjøre noen fokusert pust og som vil bidra til å roe ditt sinn, og dermed slik at du kan ha større innsikt i hva gjør du krysser og hvor formålet muligens ligger.

Ikke bekymre deg om å lukke døren på andre. Hvis noen trenger deg ille nok, vil de legge igjen en beskjed på ett av de ti måter de har til å kontakte deg. Ta noen minutter og bare fokusere på deg.

Det kan være vanskelig å meditere i begynnelsen hvis du ikke er vant til det, men fortsette å øve og du vil bli overrasket over den klarhet og fred du vil føle deg fra å tilbringe litt tid i døgnet i komplett og fullstendig stillhet. Du vil også få en større forståelse av hvem du er, og hvem du er forutbestemt til å være.

# 5: Hold fremover

Selv om du har prøvd alle disse tingene, og har fortsatt ingen anelse om hvorfor du er på denne jorden, ikke la det ta motet fra deg. Du kan innse det en dag når tiden er inne, eller du kan tjene et formål som du ikke engang skjønner du servert. Kanskje du begått en tilfeldig handling av godhet som endret andres liv og fikk dem til å gjøre store ting. Hvem vet?

Men, selv om du ikke gjør det, betyr det ikke at du ikke skal fortsette å gå fremover og gjøre det beste du kan i livet. Behandle andre med vennlighet, gi 100% i alt du gjør og aldri kompromittere integriteten eller karakter. Gjør disse tingene, og du kan ikke gå galt.

Aktuelle artikler