5 måter å raskt stoppe facebook avhengighet

Heroin, kaffe, sigaretter, gambling... Nå kan vi legge til Facebook til listen over kjente avhengighet. Du har lagt merke til at du sjekke varslene på badet, grøft dine venner til å chatte med folk du knapt kjenner, eller blir irritert hvis det bare er noen slike på bildet ditt eller statusoppdateringen.

5 måter å raskt stoppe facebook avhengighet

Facebook er å kontrollere livet ditt, og du er en sann stoffmisbruker av "det sosiale nettverk". Men, hvordan du raskt kan stoppe Facebook avhengighet? Det er ingen quick-fix løsning - men disse trinnene kan bidra til å løse problemet.

En. Tenk på det

Først av alt, være ærlig og telle hvor mange timer du tilbringer bruker Facebook. Skriv det ned. I det følgende linjer, skrive ned alle de skadelige effektene av Facebook. Bære den listen rundt - og lese den hver gang før du logger inn

Så, hvis du fortsatt velge å logge på, etter å ha tilbrakt en viss tid på Facebook, skrive ned de tingene du så, likte eller ble kvalm av.

2. Neste dag

Lov deg selv en dag uten FB. Husk å skrive ned hvor mye tid du bruker innlogget? Tilbring den gjør noe annet - maleri, se filmer eller å ha sex. Sammenligne de to dagene - som var bedre? Den dagen du hadde sex for 3 timer eller dagen du likte noens innlegg for 3 timer?

Avgjør om du fortsatt tror du avhengig av Facebook, eller det påvirker livet ditt i stor grad, og du ønsker å slutte. Slette kontoen nå.

3. Going cold turkey

Koble fra Internett i 7 dager hvis mulig. Les den lille listen hver gang du falt behovet for å bruke FB. Avgjøre om det er verdt det. Sørg for at de 7 dagene er fylt med planer og aktiviteter. Sørg for at du har det gøy.

4. Roten av problemet

Tenke på grunnen av avhengighet. Liker du godkjenningsstempelet på din personlighet kalt "like"? Trenger du å vise andre mennesker hvor fantastisk livet er, eller hvor vakker du er? Du vet, Guy Richie sa en gang:

Det er noe om deg selv som du ikke kjenner. Noe du vil si ikke engang eksisterer før det er for sent å gjøre noe med det. Den eneste grunnen til at du står opp om morgenen, er den eneste grunnen til at du lider shitty sjefen, blod, svette og tårer, fordi du vil at alle skal vite hvor god, attraktiv, sjenerøs, morsom, vill, og flink du virkelig er.

Frykt eller elsker meg, men du tror jeg er spesiell. Vi deler en avhengighet. Vi er godkjenning junkies. Vi er alle i det for dask på ryggen og den gylne klokke, fordi vi er bare aper innpakket i dress tigge for godkjenning av andre. Hvis vi visste dette, ville vi ikke gjøre det, og hvis du får en ny sjanse du ville spørre: hvorfor''

Har du en selvfølelse problem at du faktisk er lufting gjennom Facebook? Behovet for godkjenning er en vanlig ting, men prøv å finne sunnere, mer givende måter å lufte den. Prøv konkurranseidrett eller prøve å få evaluering på jobben. Facebook er ikke ekte - det projiserer en surrealistisk bilde av deg og vennene dine. Det bør bli omdøpt til "Fakebook".

5. Vi håper du vil ikke logge inn på nytt

Etter syv dager med cold turkey, tenk om den virkelige betydningen av FB. Trenger du virkelig så ille? På hvilken måte påvirker det livet ditt? Hva god bruk har det? Har du fortsatt se deg selv som en FB addict?

Logge inn? Eller logge ut for godt?

Aktuelle artikler