9 ting du trenger å vite før nødlanding i jobben og starte opp på egen hånd

Er du lei av å jobbe hardt for andres pensjon? Ønsker du å bli selvstendig næringsdrivende og jobbe for deg selv? Har du mangler mot til å 'gjøre spranget "av frykt for fiasko?

9 ting du trenger å vite før nødlanding i jobben og starte opp på egen hånd

Les videre for noen inspirerende grunner på hvorfor du bør, og hva du kan forvente når du gjør.

En. Det handler om penger

En av de første tingene vi tenker på når de vurderer å sette opp på vår egen er hvordan vi skal få endene til å møtes. Mange av oss har blitt vant til en vanlig lønnsslipp eller lønn og tanken på dette sikkerhetsnettet blir fjernet er en skremmende en. Det er vel og bra, noen andre fortelle oss å "bare gjøre det", men i fravær av en garantert fast inntekt hvordan skal vi betale regninger, boliglån, eller leie, osv.?

Penger, eller mangel på det, er en av de viktigste grunnene som holder folk tilbake fra å sette opp sin egen virksomhet eller skifte jobb for en lavere lønn.

Når du tar det første skritt mot selvstendig næringsvirksomhet eller en endring av karrieren, trenger du ikke å gjøre store radikale endringer hvis du ikke har råd til.

2. Begynne å gjøre endringer nå

Prøv å gå deltid før du tar skrittet fullt ut, eller i det minste begynne å spare når du fortsatt er i full jobb så du har en buffersone for dine første månedene av å gå den alene.

Hvis du må, omskolere mens du fortsatt er i jobben.

Problemet med ikke å endre noe er at det er lettere å gi oss den aldri slutter unnskyldning for ikke å ha nok penger, enn å gjøre en innsats og endelig ta skrittet fullt ut.

Se på det på denne måten, hva ville du gjøre hvis du plutselig ble oppsagt, eller mistet jobben i morgen?

3. Skjønner du er unnværes

Akkurat som alle andre er du unnværes, ingen er ansatt for alltid. Alle er ansvarlige overfor noen, selv om de store oster. Jeg er sikker på at du har sett det selv, en gammel tidtaker forlater arbeidsplassen, og alle lurer på hvordan de vil muligens klare seg uten dem.

Men de gjør.

I dagens verden, er ingenting sikkert. Og absolutt ikke din lønnsslipp.

4. Slutte å gjøre unnskyldninger

Meldingen her er ikke utsette eller sette ting av eller du vil aldri ende opp med å gjøre dem.

Husk, ofte når du starter ut du ikke trenger masse ting eller fancy utstyr. Hvis du arbeider hjemmefra, trenger du ikke engang trenger lokaler.

Smart liten og utvide og når.

Hvis du virkelig vil at det skal skje, må du gjøre det skje.

Ingen sa det skulle være enkelt, men på samme måte er det ikke så utrolig vanskelig som noen mennesker gjøre ut enten

Det første trinnet er å slutte å lage unnskyldninger.

5. Har en plan, men være fleksibel

Vi blir stadig fortalt at nummer én ting alle virksomheter trenger er en solid forretningsplan. Ja, det er en god forretningsplan viktig, du trenger å vite om ditt produkt eller tjeneste er levedyktig, men det er ikke det være alt og avslutte alle.

Det beste du kan ha i dag er et åpent sinn og en fleksibel holdning med hensyn til fremtiden. Du må sette pris på at ting kan og gjøre endringer. Og hvis du kommer til å overleve må du ha fleksibilitet til å tilpasse seg denne forandringen.

Når du starter ut på egen hånd, er den rette holdningen viktigere enn din evne til å trekke fancy grafer og forutsi tallene langt ut i fremtiden.

6. Det er ikke bare hva du vet...

Det er ikke nødvendigvis hvem du kjenner heller. Det handler om å bruke det du vet hvem du kjenner.

På slutten av dagen er du i virksomheten å tilby en tjeneste eller et produkt som vil på en eller annen måte tilføre verdi til en annen persons liv og / eller virksomhet.

Det er det du får betalt for.

Det spiller ingen rolle om du er en selvstendig næringsdrivende frisør, en gartner eller en virksomhet konsulent. De samme regler gjelder. Du leverer en tjeneste eller et produkt som forbedrer noens liv..

Og det du ikke tror det selv, så ikke bli selvstendig næringsdrivende i første omgang.

På noen måter er det bedre å ha hatt erfaring med å jobbe for noen andre før du går solo. Fordi alle de ferdighetene du har lært underveis vil komme godt

Du vet hva som fungerer og hva som ikke virker. Fordi du har lært av andres feil om hvordan man bør eller ikke bør gå om behandling av kunder.

Og den slags kunnskap er verdt sin vekt i gull når du jobber for deg selv.

Det kan bety forskjellen mellom suksess og fiasko.

7. Nød lærer naken kvinne å spinne

Når du jobber for deg selv, er det ingen som kommer til å komme sammen og kritisere arbeidet ditt eller fortelle deg det er feil måte å gjøre det, men på den annen side ingen kommer til å komme sammen og gjøre alle de oppgavene du ikke liker gjør heller.

Du vil være å gjøre ting på egen hånd, noen ting for første gang, og du vil uunngåelig gjøre noen feil.

Men fordi du jobber for deg selv vil du bli forbauset over hvor produktiv du kan være, og problemløsning ferdigheter vil forbedre nesten over natten.

Dette er fordi du vil være en one-woman-band ansvarlig for alt fra fakturering til å lage te til markedsføring, og det er allerede før du begynner å tjene penger og gjøre kjernen ting som gjør deg din realinntekt.

8. Ikke kjør med pakken                                                               

Ikke kopier andres blåkopier av hva som fungerer for dem hvis du ikke tror det vil fungere for deg. Vær kreativ og gjøre noe annerledes hvis du føler behov.

Og ikke bry deg om hva andre synes.

Tror du Anita Roddick brydde seg om hva andre folk tenkte da hun satt opp The Body Shop, og fremmet ethos av rettferdig handel med den tredje verden?

Vær modig.

9. Tro på deg selv

For årene plottet jeg og planlagt min "flukt" fra næringslivet. Jeg hadde små planer utarbeidet i notatbøker, ideer om hva jeg skal kalle meg selv og hva min hjemmeside vil se ut, oh jeg hadde gode ideer alright, men jeg manglet en ting... self-tro.

I stedet jeg la andres tvil, frykt og bekymringer sky på min måte.

Det var min feil. Ikke la det bli din.

Det viktigste å huske er at det å være vellykket i alt vi gjør handler ikke om penger og "ting".

Å være vellykket betyr å være fornøyd med det du gjør. Akkurat nå.

Og husk alltid, utholdenhet og hardt arbeid kombinert med riktig mind-set betaler seg til slutt.

Aktuelle artikler