Hvordan å komme over tragiske hendelsene i livet ditt og begynne å bevege seg fremover

Vi har alle vært der. Du kan ikke slutte å tenke på noe som skjedde forrige uke, siste måned eller i fjor. Du går over det igjen og igjen i tankene dine til det helt forbruker du. Så hvordan flytter du fremover?

Hvordan å komme over tragiske hendelsene i livet ditt og begynne å bevege seg fremover

Mens det kan være forståelig på hvorfor du sliter med enkelte større hendelser (som tap av kjære eller breakup av et langsiktig forhold), til slutt du trenger å flytte på. Så, hva kan du gjøre for å endelig legge dem bak deg (hvor de hører hjemme) så kan du faktisk begynne å gå videre med livet ditt?

Når det skjer noe som du er helt uforberedt på, føles det ofte som om din verden er avsluttet. Du vet ikke hvordan de skal takle og du absolutt ikke kan forestille seg et liv med noen form for normalitet.

Men, lære å gi slipp på det har et tak på deg er ikke bare gunstig for din sinnstilstand, men det er nødvendig hvis du vil ha noen sjanse til lykke. Så har det skjedd i deres verden som har snudd opp ned, må håndteres på en måte som gjør det tilbake riktig side opp.

[Les: Hvordan stoppe negativ indre dialog ]

Her er fem måter å hjelpe deg hvis du har problemer med å gjøre nettopp det:

Ta av rose farget glass

Ta av rose farget glass (via www.tumblr.com)

Det er lett å se i det siste og bare se de gode tingene. Kanskje du bare gikk gjennom en smertefull skilsmisse som du ikke ønsker, og alt du kan huske er de gode tidene. Du tenker på den måten han gjorde deg til å le og alle de fantastiske tingene du gjorde sammen.

Mens alle disse minnene kan være sant, de er bare halve bildet. Ditt ekteskap endte ikke fordi du var for lykkelige sammen. Det ble avsluttet på grunn av de ubehagelige ganger.

Så, hvis du finner ut at du tilbringer altfor mye tid på å leve i fortiden, kanskje det er på tide å ta av rose farget glass og se det for hva det var. Ikke at du ønsker å kaste steiner eller opprette en haug med negative bilder, men du må være ærlig om hva som egentlig skjedde.

Kanskje det var utroskap eller høyt, hyppige skrikende kamper. Kanskje du vokste fra hverandre og du har brukt mye av nettene føler veldig alene, om han var fysisk der med deg eller ikke. Innser at denne "tragedien" kan faktisk være en god ting vil hjelpe deg å komme over det mye raskere enn hvis du velger å ignorere hva som egentlig skjedde.

[Les: Slik flytter forbi kamper - Rett til lykke ]

Løse problemer hvis du kan

Ofte de mest spilles om hendelser er de som vi føler en mangel på oppløsning. Vi kan ikke la dem gå fordi de liksom forbli uferdig. Kanskje du gjorde noe galt, og aldri be om unnskyldning. Kanskje du skader noen nær deg og aldri gjort det godt igjen.

Hvis du skrudd opp, er den eneste måten å gå utover det å gjøre det rette i tankene dine. Det er på tide å fikse de ødelagte delene av livet ditt, slik at du kan plukke opp bitene og gå inn i morgen å vite at du gjorde det beste du kunne.

Nå betyr ikke dette at den andre personen kommer til å tilgi deg og alle vil være grand. Jada, det er hva du bør håpe på. Men, du kan ikke gjøre det en visshet. Alt du kan gjøre er å prøve å gjøre det rette og det er opp til dem hvor det går derfra.

Uansett vil du vite at du har gjort det du kan for å forsøke å ta seg av problemet en gang for alle. Hvis det er et problem som ikke kan løses, som tar oss til neste punkt...

[Les: Endre din visjon - Endre ditt liv ]

Akseptere det som ikke kan endres

Det er noen ting som du enten ikke kan endre eller du har ingen kontroll over. For eksempel kan du ikke gjøre noen til å godta din unnskyldning og du absolutt ikke kan angre uansett allerede er gjort. Det meste du kan gjøre er å prøve å lime det sammen igjen, men noen ganger limet bare holder ikke, uansett hvor mye du vil ha det til.

Hvis du finner deg selv i en posisjon hvor det er ingenting mer du kan gjøre for å gjøre en situasjon riktig, må du komme til enighet med det. Du må akseptere at ingenting kommer til å endre hva som skjedde og finne en måte å gå videre med livet ditt.

Når du sliter på dette området, kan det gagne deg å snakke med en profesjonell. Finne en terapeut som forstår hvor du er, og kan hjelpe deg med å nå et punkt om fred i livet ditt kan være akkurat den nøkkelen du trenger for å låse opp en lys, nytt i morgen.

Som et minimum må du tilgi deg selv hvis du gjorde noe galt. Det betyr ikke at du sier at det var riktig. Det betyr bare at du er forberedt på å legge den hvile, lære av det og la det gå.

[Les: Slik vil det du har og vedta holdning av takknemlighet ]

Blir fullt engasjert i nåtiden

En sikker måte å la fortiden være fortid er å bli så involvert med den gave som du kan tenke på noe annet. Det kan ta litt tid å bli vant til, men jo mer du gjør det jo lettere blir det.

Prøv denne enkle øvelsen: Sitt ved middagsbordet og plassere et objekt foran deg. (Enhver gjenstand som det egentlig ingen rolle hvilken du bruker.) For neste minutt eller to, fokusere utelukkende på objektet og ingenting annet.

Beskriv det for deg selv. Merk sin hver kurve. Se sin farge i full detalj. Tenk på hva det brukes mot. Drømme om hvordan det ble opprettet. Lære det innvendig og utvendig. Gjør opp historier om det, om de ville være troverdig eller ikke. La kreativiteten utfolde seg.

[Les: Hvordan å omgi deg med gode mennesker ]

Når du har fullført denne øvelsen vil du innse hvor oppslukt i nåtiden du ble. Ingenting annet eksisterte for den korte øyeblikk av gangen, annet enn objektet som satt foran deg.

Leve livet ditt med den type intensitet og fokus, og du vil ikke være i stand til å tilbringe tid bolig i det siste fordi du vil være så fokusert og innstilt på nåtiden. I tillegg vil du oppleve en større grad av lykke fordi du vil være fullt involvert i livet ditt.

[Les: Slik glemme fortiden og begynne å leve i nåtiden ]

Lag en plan for fremtiden

En annen strategi for å søke er å utvikle en plan for fremtiden som er så spennende for deg at du tenker på det natt og dag. Kanskje du alltid har ønsket å gå tilbake til skolen eller åpne din egen virksomhet. Kanskje du ønsker å tilbringe mer tid maleri bilder eller tar sikte på å fullføre din første 5k.

Noen ganger mennesker tilbringer mye tid i det siste rett og slett fordi de ikke har noe å se frem til i morgen. Det er ingenting å få sin indre motor drift og skape stasjonen som de trenger for å holde gjør fremskritt i sitt liv.

Finn noe som interesserer deg, og begynne å planlegge det. Sett dine drømmer i bevegelse ved å ta skritt som får deg ett skritt nærmere der du ønsker å være. Meld deg på kurs eller kjøpe det du trenger for å forfølge dine mål. Blir virkelig inspirert og motivert om det livet som ligger foran oss.

Fortiden er i det siste for en grunn. Det er ment å bo der. La det gå og faktisk begynne å leve livet ditt. Du har så mye mer foran deg, det ville være en skam å kaste bort det.

[Les: 5 måter å finne ditt formål i livet ]

Aktuelle artikler