Hvordan du kan forbedre din selvtillit

Lav selvfølelse kan gjøre kvaliteten på livet ditt falle betydelig. Det påvirker alle aspekter av livet ditt: sosial, kjærlighet og yrkesliv. Finn ut hvordan du kan forbedre din selvtillit og få kontroll over hva som skjer i livet ditt.

Hvordan du kan forbedre din selvtillit

Mange mennesker lider av lav selvfølelse. Jeg liker å kalle dette en sykdom i moderne tid. I dag alt endrer seg så fort at du må tilbringe flere timer hver dag bare for å holde seg informert. Hvis du ønsker å se bra ut (i samsvar med dagens standarder), må du forvise cellulitter, vokse lengre bein, sunnere hår og negler og alltid bære en perfekt hvitt smil!

Glem andres forventninger, er det eneste som virkelig betyr noe hva DU synes er bra nok.

Hvis du ønsker å forbedre din selvtillit følgende:

Som enhver annen endring eller justering til personligheten din, vil dette være en prosess. Ikke gi opp hvis det ikke er noen umiddelbare resultater. Hvis du elsker deg selv vil du gi deg selv tid til å forbedre. Ingen vil gjøre dette for deg, så ta ansvar for ditt liv.

En. Andre mennesker er du ikke

Slutte å sammenligne deg selv til andre. Ingen er perfekt, og ingen kan få alt. Alle har en annen kombinasjon av kvaliteter så det er ingen vits i å sammenligne. Du kan aldri være objektiv om andre menneskers liv fordi du bare kan se hva de ønsker å se. Det viktigste her er å du sette dine egne standarder og å følge dem.

2. Dine kvaliteter

Skriv ned dine kvaliteter, jeg er sikker på at du har mange og at du er enten skammer seg over å vise dem eller uvitende om deres verdi. Vennlighet, ærlighet, empati, hengivenhet... disse egenskapene er ikke så vanlig som du kanskje tror. Vær stolt av det du har!

Omgi deg med mennesker som tar det beste i deg, med positive og støttende mennesker.

3. Gi

Gjør godt å føle seg bra. Begynne å hjelpe folk og din innsats vil komme tilbake for å belønne deg.

4. Utfordre deg selv

Godta det faktum at du ikke vil komme noen vei hvis du er backing unna utfordringer. Endringer er bra for deg. De vil trene utholdenhet, din indre styrke og din evne til å tilpasse seg uten å miste identiteten din. Hvis du gruer partiene fordi du tror alle er penere og mer sosialt flinke enn deg, gjør deg selv gå til en fest. Ta på noe sexy og erobre din frykt. Men, ikke gå alene, ta med en støttende venn.

Hvis du frykter offentlige taler, spør sjefen din til å la deg presentere prosjektet på neste møte. Øv på presentasjonen foran speilet før du tror det er perfekt.

5. Positive tanker

Mennesker med lav selvfølelse har en tendens til å tolke alt på en dårlig måte. Hvis noen sier at det du gjorde var ok du umiddelbart tenker: "Ikke perfekt, ikke bra, men bare ok, de var bare å være høflig og ikke ønsker å si at jeg var dårlig". Dette er ikke sant. Ok betyr tilfredsstillende. Lær å tilgi deg selv for ikke å være perfekt 24/7 og slutte å tolke alt folk sier på en negativ måte.

Lære å elske deg selv slik at du kan elske andre. Hvis du ikke setter pris på dine egne kvaliteter hvordan kan du sette dem i andre? Ikke la andre fortelle deg hvem du er og hvor mye du er verdt, oppdage hvem du egentlig er og være stolt av deg selv!

Aktuelle artikler