Hvordan du kan øke din produktivitet

Slåss du distraksjon på en daglig basis? Eller er du hele tiden prøver å fokusere, men det er bare ikke fungerer? Vel, hvis det er en ting som jeg ikke liker at det blir uproduktivt. Vurderer det er aldri nok timer i dag, hva er verre enn å se tilbake og innse at du har oppnådd noe eller svært lite. Heldigvis har jeg funnet noen måter å løse dette problemet. De hjalp meg på min søken til produktivitet, så jeg er sikker på at de vil hjelpe deg også!

Hvordan du kan øke din produktivitet

En. Internett

Selv om en svært viktig del av dagens samfunn, er det veldig lett å få villedet inn tidkrevende nettsteder som Facebook og lignende. Jeg vet jeg kunne tilbringe timer på Facebook formålsløst meldingstjenester venner og sjekke opp på Twitter for andre. Men er dette virkelig den mest produktive ting du kan gjøre i det øyeblikket. Sannsynligvis ikke! Lukk vinduet og begynne å gjøre noe som du har satt på to-do liste og komme videre med det! Hvis du ikke trenger Internett da ikke la den sitte foran deg, stole på meg trangen er enorm. Prøv å jobbe på en oppgave om gangen, og snart vil du være ferdig med mange.

2. To-do-lister

Nå er vi alle ofre for dette. Lage mange to-do lister mens å si "jeg trenger å gjøre dette, og at" om det kan gjøre at du føler produktiv, har du i hovedsak gjort svært lite annet enn å skrive et par ting ned. Men å lage slike lister er en god start. Faktisk kan det få hodet rundt for å innse hva som må gjøres. Selv hvor mange av dere faktisk får rundt for å sjekke den listen igjen og fullføre det? Det er riktig. Så når du gjør disse listene prøve å holde dem enkle og rett på sak. Muligens sette en frist for hver oppgave, som å gjøre dette vil hjelpe deg å prioritere viktigheten av de oppgaver som trengs for å være ferdig. Når du har gjort dette gå og gjøre dem! Start med den første, og gjøre veien gjennom. Ved å fokusere på hver oppgave som det blir presentert for deg, vil tiden gå raskt, men å-gjøre-listen vil snart være ferdig også!

3. Bare gå videre og gjøre det!

Det er riktig, er det vanskeligste å gjøre en oppgave. Problemet jeg står overfor er at når noe er vanskelig, pleier det å bli mindre attraktivt, og jeg skyver det til side. Ikke gjør dette! I det øyeblikket du starter vil du innse hvor enkelt det er, og når du får momentum vil du være på vei til etterbehandling så mye raskere. Det er en prøvd og testet folk, og jeg kan forsikre deg at det er sant.

4. Finne et system som fungerer for deg

Hvis du gjør mange oppgaver, men aldri synes å få dem gjort effektivt sjansene er du arbeider under feil system. Stopp og prøve å finne en alternativ metode for å jobbe. Alle er forskjellige, men hvis du går tilbake og vurdere måten du jobber og endre noen mindre detaljer vil du merke forskjellen.

5. Bekjemp distraksjon

Å være menneske, får vi lei fort. Så, når du har en haug med arbeid å komme gjennom, men rett og slett ikke klarer å holde på fokuset må du handle raskt for å holde oppe det gode arbeidet. Jeg bare gå til et nytt miljø. Hvis jeg føler at jeg mister konsentrasjonen den beste måten kan være å endre omgivelsene. Gå til et annet rom, eller sitte i en annen stol. Hva som fungerer for deg, vil det få deg tilbake på sporet og arbeider effektivt.

Det du har det, vi har alle forskjellige måter nærmer seg dette, så jeg vil gjerne vite hvordan du prøver å være produktiv!

Aktuelle artikler