Hvordan endre livet ditt uten å endre livet ditt

Du noen gang skulle ønske du kunne gå ut av det livet du har akkurat nå inn i et friskt, nytt liv og form for starte på nytt? Men, ideen om å gjøre drastiske endringer skremme deg så mye at du bo akkurat der du er?

Hvordan endre livet ditt uten å endre livet ditt

Noen ganger vi velger trygghet og sikkerhet, selv om vi er lei av det, fordi det er en kjent ting til oss. Vi kan ikke bli altfor begeistret med jobbene våre, men vi vet at hver fredag ​​skal vi ha et innskudd i vår bankkonto som vil dekke våre regninger. Vi kan ikke lenger føle spenningen i forholdet vårt, men det er bedre enn å gå ut og prøver å starte et nytt liv på vår egen.

Forandring er skremmende. Jada, det har løftet av mange store og fantastiske ting, men det har også risikoen for at ting vil bli verre enn de er akkurat nå.

Som det gamle ordtaket, trenger du ikke alltid vet hva du har før det er borte. Så, hva skjer hvis du lar ditt gamle liv gå og ender opp med å ønske du ikke hadde gjort en slik drastisk trekk?

Hvis du vil ha det beste av begge verdener da, ideelt sett, vil du være i stand til å forandre livet ditt uten å faktisk endre livet ditt. Betyr det fornuftig?

Enda viktigere, er det mulig?

Svaret er ja, det er mulig. Du kan forandre livet ditt dramatisk uten å risikere mer enn du er villig til å risikere. Hvordan?

Karriere

Hvis det er en ny karriere du er ute etter, trenger du ikke å slutte jobben for å utforske nye muligheter. Hvis det er noe du er interessert i å gjøre, gjøre akkurat det på siden. Det vil gi deg muligheten til å se om du liker det nok til å gjøre det på heltid. Og det vil også tillate deg å få litt erfaring uten lidelse den finansielle smerten av å ikke ha noen inntekt til du får bedre på det uansett hva det er du ønsker å gjøre.

La oss si at du vil bytte karriere og jobber i regnskap feltet. Kanskje på skatt tid, da de fleste regnskapsførere er ekstremt opptatt, kan du jobbe deltid for en og se hvordan det går.

Og hvis du ikke finner en som ønsker å ansette deltid, kan du selv ønsker å vurdere frivillig din tid. Du vil ikke få betalt, men du vil få kunnskap og erfaring som vil hjelpe deg å avgjøre om det er den riktige felt for deg. Det vil også vise en potensiell fremtidig arbeidsgiver at du er villig til å gjøre det som trengs for å gjøre din drøm til en suksess.

Hvis det er din egen virksomhet som du ønsker å starte igjen, kan du bare gjøre det en del tid før du finner ut at det er nok arbeid og inntekt til å gjøre hele tiden bryteren. Du kommer til å binde opp mye av din tid mens du prøver å finne ut av det, men det er den mest lav risiko måte å gjøre det på, så det kan være verdt det.

Relasjoner

Dette er et område der mange kvinner ønsker å gjøre en endring uten egentlig å gjøre en endring. Kanskje ditt forhold har mistet sin iver og du ikke ønsker å gå ut av det, du bare ønsker å vite hvordan du skal bringe spenningen tilbake igjen Eller kanskje alt han gjør irriterer deg og du bare ønsker å gjøre ting bedre.

Det er ingen enkel eller one-size-fits-all måte å endre ditt forhold. Det er fordi selv om du kan kontrollere deg selv og dine handlinger, kan du ikke kontrollere andres. Så, selv om du kanskje ønsker å se noen overhalinger i dette området av livet ditt, har du noen betraktninger fordi det innebærer noen andres tanker, følelser og begjær også.

Hvis du er i et forhold som ikke er tilfredsstillende deg, men du ikke ønsker å forlate det, kan du endre din oppfatning av det. I stedet for å fokusere på alt det ikke er konsentrere seg om alt det er.

For eksempel, ikke bo låst på det faktum at han ikke tømme oppvaskmaskinen eller plukke opp sine skitne klær. Bytt fokus til de gode tingene han gjør for deg, liker å ta bilen når den er klar for et oljeskift eller holde verftet alt fint og ryddig.

Husk hvorfor du ble forelsket i ham og la deg føle at kjærligheten igjen. Kanskje måten han tygger sin mat sender deg over kanten nå, men husker du da du fant det å være elskverdig?

Ting er bare dårlig i forholdet hvis du oppfatter dem å være på den måten. Hvis du ikke er villig til å endre din situasjon, så den eneste måten å oppnå endring er å endre hvordan du ser dem.

Selv

Hvis du er som de fleste kvinner, er det ting du ønsker å endre det mest er deg selv. Du forteller deg selv at du kan være lykkelig hvis du bare kan la gå av tidligere feil og fiaskoer. Sannheten er, du har nok rett.

Når du ikke er fornøyd med hvem du er og hvor du er på i livet, du kommer ikke til å være fornøyd med noen andre heller. Du vil være så opptatt å slå deg opp at du ikke er i stand til å nyte det livet du fortjener å leve fra nå til evigheten.

Så, hvordan kan du endre selv når en hel kropp og sinn transplantasjon er ennå ikke en mulighet?

Du lærer å akseptere den personen som du er: sinn, kropp og sjel. Gi slipp på hva du gjorde i går, siste måned eller i fjor og begynne å bevege seg fremover i livet.

Noen kvinner er redde for å akseptere seg selv for den de er som de frykter at de vil slutte å prøve å forbedre seg selv om de er i orden med hvem de er. Men, kan du være komfortabel med hvem du er og likevel prøve å bedre selv. Det betyr bare at du nærmer deg fra en posisjon av kjærlighet kontra en posisjon av vemmelse.

Det er ingen magisk pille eller potion som noen gang vil gjøre deg greit med hvem du er. Du kan si at du blir fin når du er tynn nok eller sterk nok eller vellykket nok, men realiteten er at hvis du lærer deg å se ned på hvem du er, vil du alltid se ned på hvem du er - uavhengig av hvor du er i livet.

Hvis du ønsker å forandre deg selv, må du gjøre det fra innsiden og ut. Du må håndtere dine tanker, følelser og oppfatninger slik du ville gjort med en god venn - med kjærlighet og medfølelse. For når du nærmer deg selv på den måten, vil du gå gjennom mer endring enn du trodde var mulig ved å endre måten du håndtere selv.

Sannheten er at du kan drastisk forandre livet ditt ved å avslutte jobben din, går ut på forholdet og gå et sted der ingen vet hvilke feil du har gjort i det siste, men du vil fortsatt være den samme personen i det lange løp. Så, hvis du ønsker å forandre livet ditt uten å endre livet ditt, er den beste måten å gjøre det for å konfrontere det på hodet. Som vil forandre det lett nok.

Aktuelle artikler