Hvordan få mer arbeid gjort på kortere tid

Er to-do liste lenger enn Mississippi River? Understreke du og bekymre deg for hvordan du skal få det gjort og fortsatt har så et liv?

Hvordan få mer arbeid gjort på kortere tid

Du har hørt uttrykket å "jobbe smartere, ikke hardere"? Vel, det er mye sannhet bak å vite hvordan å få arbeidet gjort mer effektivt, slik at du ikke expending all din tid og energi på oppgaver som du trenger å gjøre og forlate ingenting igjen for ting du ønsker å gjøre.

Hvis du ønsker å få gjort mer arbeid på kortere tid, kan du følge disse enkle retningslinjene:

Prioriter

Hvis dere bruker all deres tid på å gjøre ting som egentlig ikke betyr noe, vil du ikke ha noen tid til overs for ting som gjør. Det er derfor det er viktig å bruke et flertall av dagen på elementene på listen din som vil påvirke livet ditt mest.

Gå gjennom din liste over gjøremål og fremheve de beste 3-5 elementer på den. Disse bør være ting som vil påvirke livet ditt mest. Det er disse områdene hvor du skal ønske å fokusere mest tid og energi fordi disse er livet vekslere.

Lag en liste

Når du har identifisert de områdene som trenger din oppmerksomhet mest, vil du ønsker å lage en liste for hver og en som beskriver hva du må gjøre for å for det. For eksempel, hvis ett element på listen er å erstatte gjerdet rundt huset, kan listen inneholde få noen bud og plukke ut beisfarger.

Skrive en liste ned gjør et par ting for deg. Først, det øker sannsynligheten for at du ikke glemmer noe. Sekund, det kan du skrive det og glemme det. Hvis den er der foran deg i svart og hvitt, trenger du ikke å fortsette å prøve å minne deg selv hva du trenger å gjøre, noe som vil frigjøre mye mental energi.

Lag en plan

Nå som du vet hva du trenger å gjøre, organisere oppgaver på en logisk måte. Kom opp med en handlingsplan som tar deg fra begynnelse til slutt, slik at du ikke går glipp av et steg i prosessen.

En ting å huske på er at planen ikke er satt i stein. Noen ganger skjer det ting som endrer den veien du skal ta. Være fleksibel og endre din plan om nødvendig.

Sett mini mål

Når du jobber med å fullføre en bestemt oppgave, det er ofte mest effektiv hvis du setter flere små mini mål underveis. Reaching disse mini milepæler bidrar til å gi deg en følelse av prestasjon og gjør det lettere å holde det gående. Det bryter også din oppgave ned i biter som føles mer håndterlig.

Fjern distraksjoner

Det er tøft å få ting gjort når TV eller radio er det durer i bakgrunnen, er co-arbeidere som lager mye støy eller barna kjører rundt skriking og roping. Hvis du ønsker å være effektiv, eliminere så mye av denne bakgrunnsstøyen som mulig slik at du fullt ut kan konsentrere deg om jobben.

Hvis du har et kontor, gå inn og lukke døren. Hvis ikke, i hvert fall slå av elektronikk og be andre om å prøve å holde det til et minimum. Mesteparten av tiden vil du få samarbeid, men hvis du ikke gjør det så vil du kanskje å investere i en hvit støy maskin eller et sett med øreplugger.

Ikke multi-oppgave

Selv om det virker som du blir produktiv ved å gjøre tre ting på en gang, du er faktisk mindre effektiv. Hvis du bare fokusere på én ting av gangen, vil du oppleve at du får det gjort raskere enn når du gjør det sammen med andre ting.

Også, hvis du ikke er fullt engasjert i hva du jobber med, er det mer sannsynlig å gjøre feil. Du vil overse enkle, men likevel kritisk feil fordi hjernen din er ikke helt på oppgaven. Så, når du gjør noe, sørg for at du er fullt involvert.

Tror ikke, bare gjør

Har du noen gang brukt mer tid på å tenke på å gjøre noe enn det tar å faktisk gjøre det? Kanskje du gruer gjøre det eller du føler deg overveldet slik at du ikke tar det første skritt mot å få det gjort. Du bare mull det over i tankene gang på gang.

Jo mer du utsetter, jo større blir oppgaven vil virke. Så i stedet for å tenke på å gjøre det, faktisk gjøre noe som vil hjelpe deg å arbeide mot ferdigstillelse. Kanskje du skal gjøre noe så lite som ringe eller forskning tilleggsinformasjon. Uansett hva det er, bare gjør det, og du vil være ett skritt nærmere å få det gjort.

Delegere

Du trenger ikke å gjøre alt på listen din selv for å få det gjort. Faktisk, noen ganger er det bedre å delegere en oppgave til noen som er mer kvalifisert. Til slutt, kan det spare deg for stress, tid og penger.

Det kan være lett å ønske å være stjernen spiller som klarer klarer alle områder av livet hennes. Du vil at andre skal se på deg og si: "Wow. Hun er utrolig." Så lager du selvpålagte standarder som til slutt gjør at du ønsker å trekke håret ut.

I virkeligheten, hvis du delegere vellykket, vil du fortsatt få de samme lovordene bare på en annen måte. En ekte mover and shaker vet hvordan man lykkes med å bruke talent rundt henne for å få ting gjort. Og, ofte, er det endelige resultatet vanligvis et bedre produkt.

Ta en pause

Hvis du ønsker å være mer produktive i arbeidet ditt liv, krever det å ha litt ned nå. Du må lade batteriet nå og igjen, eller du vil finne at du kjører på minst mulig strøm.

Ta deg tid til å nyte livet litt. Tilbringe litt kvalitetstid med venner og familie. Gjøre ting du liker. Lag minner å verne. Mens det er viktig å få ting gjort, er det også viktig å ha et rikt liv fordi lykkeligere du er med livet som helhet, jo mer produktiv du er i generelt.

Ok, på tide å få arbeidet gjort. Sett produktiviteten til handling!

Aktuelle artikler