Hvordan fjerne sand fra en badedrakt

Dette er hva du vanligvis får fra en morsom dag på stranden - en sol-kysset tan og en badedrakt full av sand! Her er hvordan du fjerner sand fra din badedrakt uten å vaske den i vaskemaskinen!

Hvordan fjerne sand fra en badedrakt

Enorme mengder sand i badedrakt etter en dag på stranden - ja, mange strand elskere og vanlige strand goers har til ansikt med dette problemet hver dag. Selv den enkleste tingen å gjøre ville være å kaste din badedrakt i vaskemaskinen, vil vaske badedrakt slutt slites ut stoffet og kanskje ikke engang løse sanden problem.

Vær veldig forsiktig - spesielt hvis du nettopp har kjøpt en super hot, trendy badedrakten som gjør at du ser og føler utrolig! Det er ikke så lett å finne den perfekte badedrakten, så når du finner en modell som passer deg perfekt, bør du behandle det riktig for å gjøre det vare lenger.

Heldigvis er det mulig å fjerne sand fra din svømming dress uten å vaske det i vaskemaskinen i noen få enkle trinn. Her er hva du trenger og hvordan du gjør det.

Du trenger:

  • en børste
  • en vask / et lite badekar fylt med kaldt vann
  • mild såpe eller vaskemiddel / baby shampoo

En. Riste det av

Ta av deg badedrakt og rist den godt. Snu den opp ned, innenfra og ut, og prøve å bli kvitt så mye sand som du muligens kan mens det fortsatt er vått. Bruk en børste til å fjerne sand som fikk caked på.

2. Tørk den

Legg igjen din badedrakt til tørk. Det er fortsatt en hel masse sand inne, så ikke la den ut i solen - enten finne en nyanse å la den ligge i eller henge den et sted inne i badet. La den stå der til den er helt tørr.

3. Riste og børste av

Nå som drakten er tørr, er det lettere å fjerne sand som er igjen i den. Rist det igjen, vrenger du den og bruke en børste for å fjerne all sanden som gjensto.

4. Vask den

Fyll en liten kar med kaldt vann og tilsett mild såpe eller noen baby shampoo. Du kan også bruke litt rengjøringsmiddel - Dove, for eksempel, som ikke er egnet til å skade stoffet. Flytt dress rundt vannet før du har fjernet all sanden, og skyll den godt med kaldt vann til den er helt ren.

La den ut til tørk. Husk at en badedrakt trenger 24 timer for å tørke, så sørg for at det er nok tid for det tørke helt før du bruker det igjen, eller sette det bort. Ikke glem at denne omsorg og rensing prosessen tar ikke mer enn 30 minutter! Følg disse trinnene og forlenge levetiden på alle dine favoritt bikinier!

Aktuelle artikler