Hvordan gjøre alle dine tanker og følelser positivt

Er du ute etter måter å endre måten du ser på livet slik at du fokusere mer på de gode ting enn ille? Har du en tendens til å se på det negative, men ønsker å lære å bli mer positiv og upbeat?

Hvordan gjøre alle dine tanker og følelser positivt

Det er ikke benektes at det kan være svært vanskelig å holde positivt i denne verden som liker å være så negativ til tider. Men, bare fordi andre fremme negativitet på en daglig basis ikke bety at du må i tillegg. Faktisk, hvis du konsentrerer deg om å spre noen positive tanker og følelser, kan det bare få andre til å gjøre det samme.

Så, hvordan kan du bli en leder i denne positive endringen ikke bare for deg selv, men verden som helhet?

Her er noen tips for å hjelpe deg ut:

Bo i øyeblikket

Ingenting kan ta fra deg en positiv holdning mer enn å bruke all din tid å slå deg opp over tidligere feil. Du skjelle deg for ting du gjorde "feil", og fortell deg selv hvor "dum" du var. Når du er stadig nedsettende selv, er det ikke rart du ikke føler deg godt om livet.

Det samme gjelder når du bruker for mye tid i fremtiden. Hvis du er en worrier som stadig spiller "Hva om?" med deg selv, som "Hva om jeg mister jobben min?" eller "Hva om jeg aldri finne noen som elsker meg?", da er du også avvike fra noen positiv energi du kan føle.

Du tegner de negative følelsene og når du gjør det, er det ikke mye rom for de positive til å eksistere. Hovedsak, snus du dem ut og de snart gå til grunne, aldri å bli hørt fra igjen.

Derfor er nøkkelen til å bo positiv å bo i nåværende øyeblikk. Konsentrer deg om hva som er foran deg akkurat nå, og du vil automatisk oppleve livet på en større, mer tilfredsstillende nivå. Noen Eckhart tolle sitater kan hjelpe deg å bli mer i her og nå.

Telle dine velsignelser

Når var siste gang du så på alle de tingene som er bra i din verden versus alle de ting som ikke går slik du ønsker? Hvis du ikke gjør dette ett lite skritt hver dag, er du glipp av en flott mulighet til å enkelt øke dine følelser av livet tilfredshet og lykke.

Alle har noe å være takknemlig for. Selv om jobben din er ikke akkurat hva du vil, det hjelper deg betale husleien eller holde maten på bordet? Kanskje din helse er ikke den største, men visste du våkne opp i morges med en lys ny start på en ny dag?

Lag en liste over alle grunnene til at du bør være takknemlig. Omfatter alt fra helse til jobben til familien. Prøv å ikke la noe ut. Og, ikke bare fokusere på de større tingene i livet. Det er de små tingene som ofte betyr mest. Dessuten, når du er takknemlig for alt du har, hvordan kan du ikke føle deg positiv og oppløftet?

Hjelp andre

Når du gjør for andre uten forventning om noe i retur, du føler deg så bra at det skinner gjennom i alle områder av ditt velvære. Det øker din selvtillit, gir deg en følelse av tilfredshet og gjør deg stolt av hvem du er.

Også, når du hjelpe noen mindre heldige enn deg, er det en god påminnelse om at du ikke har livet så ille. Det forsterker at uansett hvor forferdelig du synes ting går for deg akkurat dette øyeblikket, kan det alltid bli verre.

Hev din positivitet ved å donere litt tid på en hjemløs ly eller vold ly. Bidra til å fremme andre og heve dem opp slik at de føler seg bedre og mer positiv. Hva du gir på oppløftende følelser og holdninger vil komme tilbake til deg to ganger!

Ha tro

Enten du er religiøs eller ikke, er tro en utrolig kraft. Det er troen på at du er forutbestemt til å gjøre store ting, og at du vil bli tatt vare på når du går din reise gjennom livet.

Når du har tro, er det lett å slappe av og holde seg rolig til tross for kaoset i verden rundt deg. Du vet at ting vil ordne seg til det beste, slik at du ikke får alle opphisset og opprørt.

Dette holder kroppen sunnere samt stress kan ta ganske toll på deg. Og når du føler deg bedre fysisk, er det lettere å føle seg bedre mentalt.

Så, når du føler deg overveldet med livet, bare husk at du er akkurat der du er ment å være på dette tidspunkt. Alt skjer for en grunn, og bare fordi du ikke kan forstå ting akkurat nå, det betyr ikke at det ikke er en del av en master plan.

Stol på deg selv

Ofte føler vi negative fordi vi ikke stoler på oss selv. Vi la vår indre stemme av selvtillit tvil ta over og fortelle oss at vi ikke er sterk nok til å komme gjennom livet. Vi hører oss selv si om og om igjen hvordan vi kommer til å mislykkes på hva det er vi gjør.

Det er på tide å knuse den indre stemmen og bevise det galt. Du er sterk. Hvis du er i tvil om det, tenker tilbake til noe som du overlevd som du ikke trodde du kunne. La det gi deg stasjonen og motivasjon til å komme gjennom hva du sliter med akkurat nå.

Når du stoler på deg selv til å komme gjennom vanskelige situasjoner og forhold, føler deg godt om hvem du er. Og når du føler deg godt om hvem du er, skinner det gjennom i dine tanker og følelser. Du kommer fra en posisjon av makt og styrke og hvordan kan det ikke føles bra?

En ting å huske på...

Her er én ting å huske på når det gjelder å være positiv: Det er noe som krever kontinuerlig oppmerksomhet. Du kan ikke bare erklære å være positiv i dag og forventer at det skal være sånn for alltid.

Du må gjøre en innsats hver eneste dag for å se det gode i livet og leve det til fulle. Du trenger å ta seg de negative følelsene ut når du føler dem komme inn og erstatte dem med positive meldinger.

Hvis du sliter med denne tankeprosessen nå, ikke fortvil. Det blir lettere å holde positivt jo mer du arbeider med den. Snart, med nok praksis, vil det bli andre natur.

Bruk din tid og energi til å fokusere på de gode tingene i livet. Hva har du å tape annet enn alle de negative tanker og følelser som kan zappe din energi og pågangsmot?

Aktuelle artikler