Slik flytter forbi kamper - rett inn i lykke

Det er uunngåelig at i enkelte punkt i livet ditt, du kommer til å slite med noe: din karriere, din familie eller bare din egen personlige tanker om selv-bekjennende utilstrekkelighet. Selv om dette er helt normalt fra tid til annen, hva skjer når din kamp begynner å fortære deg? Hvordan flytter du videre fra dem og komme tilbake til et liv hvor du faktisk bor versus bare overleve?

Hvordan å gå forbi dine kamper og # 8211; rett inn lykke

Det er ingen tvil om at noen ting bare ta tid. Hvis du har mistet en kjær eller nettopp avsluttet et langvarig forhold for eksempel, er det forventet at du kan ha følelser av sorg og smerte. Ditt liv har nettopp endret seg enormt, og du sitter igjen på en bane som du ikke be om, og ganske muligens ikke forvente.

Men det betyr ikke at veien du er på nå må være mørk, full av potten hull og overkjørt med sykdom bærer gnagerne. Det kan være en sti som har trær med knopper som tilbyr tegn til nytt liv, som de du ser om våren. Det kan være et kjørefelt som fører deg til en destinasjon større og vakrere enn du noensinne kunne forestille seg. Hvordan får du av banen du er på nå, og på en av de som tilbyr løfte og håp? Prøv disse:

Vet at der du er, er bare midlertidig

Selv om du kanskje føler deg helt oppslukt uansett kamp er, og kan ikke se en ende i sikte, betyr det ikke at man ikke eksisterer. Det kan være rett rundt hjørnet, eller du kan ha til å gå litt lengre tid å finne den, men den er der et sted.

Tenk tilbake til din første virkelige og sanne "kjæreste". Husk at du trodde han var en fantastisk, søt, morsom og helt uerstattelig fyr som du ikke kunne leve uten? Vel, det vil si, inntil han brøt opp med å date noen andre og knust ditt hjerte i en million små skår.

Det gjorde så mye du trodde verden skulle ende, ikke sant? Du bare visste at luften skulle bli sugd ut av lungene, og du ville opphøre å eksistere fordi hjertet hadde kollapset etter alt presset. Og gjorde det?

Nei slutt (forhåpentligvis), fikk du over ham og skjønte at det var et liv etter ham. Det virket som en stor tragedie var faktisk veldig levelig til slutt og sannsynligvis viste seg å være til det bedre.

[Les: 5 skritt for å overvinne sorgen ]

Der du er nå er også veldig levelig, selv om det ikke føles helt som det i øyeblikket. Noe vil endre seg, enten det er den faktiske situasjonen eller dine tanker og følelser om det. Det vil forvandle seg til noe annet enn det er akkurat nå så føler ikke at du kommer til å bli sittende fast her for alltid fordi du ikke vil være.

Forstå at hvis du mate din kamp, ​​vil det vokse

Det er der mange av oss gå galt når vi har en vanskelig tid med noe. Vi bor på den og se den vokse seg større og større inntil det absolutt forbruker oss, ikke innser at vi er de som gjør det på den måten. Vi har vært fôring det vår energi og frykt, slik at det å bli noe større enn livet.

Det er som når du ligger på sofaen fordi du ikke føler deg vel. Hodet verker, smerter i kroppen og du er rett og slett gamle elendig. Jo mer du tenker på hvor elendig du føler deg verre tilstanden din blir.

Deretter uventet, er telefonen ringer og du chatter med en god venn. Før du vet ordet av det, du sitter opp, ler og snakker og du begynner å føle seg litt bedre. Var det et mirakel utvinning? Ikke sannsynlig.

Det er at du slutter å fokusere på det negative i din verden (hvordan du følte) og i stedet konsentrerte seg om noe morsommere (chatter med en venn). Sluttresultatet er at du matet den gode, noe som gjør det større og sultet de dårlige, noe som gjør den mindre.

Så, hvis du ønsker å slippe de kjeder som deres kamp har på deg, må du slutte å mate den. Ikke gi det all din tid og oppmerksomhet. I stedet dirigere fokus på gode ting, slik at du steller dem og tillate dem å innhente ditt liv og gi deg lykke.

[Les: Hvordan gjøre alle dine tanker og følelser positivt ]

Hjelpe noen andre som sliter

Du lurer kanskje på hva du kan gjøre for å hjelpe andre hvis du har en tøff tid selv, men dette er en av de enkleste måtene å endre din vei fra en av fortvilelse og tungsinn til en av håp og løfte. Når du gir inspirasjon og motivasjon til andre, kommer det tilbake til deg todelt. Hvorfor?

Noe av det er nok karma. Gjøre godt for andre, og livet vil være bra for deg. Det er ideen om at du får hva du gir.

Men det har også å gjøre med å innse at du ikke er den eneste som har vondt og smerter. Det er andre der ute i denne store verden som føler seg overveldet også. Og mye av tiden, deres kamp er verre enn vår egen.

Det er som når du får i en uenighet med mannen din og klager om det til en venn. Du forklare hvordan han er slik en idiot og du vet ikke hvorfor du setter opp med ham. Du trenger ikke mer enn ferdig med setningen og din venn forteller deg om sin venn som nettopp mistet sin ektemann i en stygg ulykke. Ouch.

Den slags setter dum liten kamp i perspektiv, ikke sant? Du plutselig innser at mens du har dine rifter fra tid til annen, du virkelig er forelsket og ønsker å være sammen. Nå er du takknemlig for fyren din fordi du føler deg heldig å fortsatt ha ham i livet ditt.

Satt ut for å hjelpe noen andre som sliter med noen demon i sin verden og skape det skifte i perspektiv for deg selv. Kanskje du har en venn eller et familiemedlem som kan bruke et lyttende øre eller en nabo som nettopp har mistet et kjæledyr og ønsker noen å trøste dem.

Eller, kanskje du kunne donere litt tid med en veldedig organisasjon som hjelper mennesker i nød. Velg en sak som er nær og kjær for ditt hjerte og oppdage at å hjelpe andre vil hjelpe deg enormt i retur.

I livet er smerte uunngåelig, men sliter med er valgfritt. Det er opp til deg hva du gjør når livet slår deg en curveball. Du kan enten sitte i banen og gråte om det faktum at ballen ikke kom akkurat til hansken din, eller du kan jage den, plukke den opp og fortsatt spare stykket.

Valget er ditt. Jeg håper du går for det andre alternativet.

Aktuelle artikler