20 måter å besøke Honolulu på et budsjett

Hvis du spør folk hva deres ide om et tropisk paradis er, er sjansen stor for at mange av dem vil liste Hawaii blant sine topp destinasjoner, og følger opp med hvor mye de skulle ønske de kunne ferie der. Alle antar Hawaii er blant en av de dyreste stedene du kan reise, men det er ikke nødvendigvis sant.

20 måter å besøke Honolulu på et budsjett

Du kan enkelt ta et budsjett ferie til selv de mest populære destinasjoner på øyene, inkludert Honolulu. Dette mekka for sol-søker reisende har flotte strender, mat, attraksjoner, shopping og uteliv. Stort sett alt du kan ønske i en ferie, ikke sant? Så, hvordan kommer du ikke kommer dit hvis det er på toppen av din ønskeliste? Her er 20 grunner til hvorfor du bør planlegge å tilbringe din neste ferie i Hawaii og måter du kan gjøre for dem på et budsjett.

En. Hotellpriser har falt betraktelig

Jada, kan Honolulu koste en formue hvis du ikke planlegge turen før du reiser. Siden økonomien har vært simpelt ut, har hotellprisene falt betraktelig. Faktisk kan du bo for en hel uke nå når bare noen få år siden du kanskje har bare vært i stand til å tilbringe noen dager i det samme hotellet på samme budsjett. Det er mer vanlig å finne rompriser henhold til 115€ per natt nå enn tidligere. Din losji kommer til å være en av de dyreste delene av turen.

2. Leie et hus eller leilighet

Bruke litt mer enn et hotell og leie et hus eller leilighet. Du får mer plass til å slappe av i, og har mange av hjemmets bekvemmeligheter, inkludert et kjøkken hvor du kan lage din egen mat. Selv om du bare lage mat og spise frokost på rommet ditt, vil du spare en bunt. Dagligvarer er ikke billig i Hawaii, men du kan kjøpe mat for en uke med frokost for om prisen på å gå ut for to personer samtidig. Måltidene kan virkelig legge opp, så selv om du bare spare kostnadene de andre seks morgen måltider, kan det være en betydelig besparelse.

3. Bestille flybillett smart

Neste på listen for å få deg til Oahu favoritt ferie sted er airfare. Hawaiian og Alaska Airlines konsekvent har kost salg for å få deg til øyene for mindre. Lagre mye mer hvis du er villig til å reise i høst eller vinter. Barna er tilbake på skolen og turisme er nede, noe som betyr at strendene vil være mindre overfylt, og du vil skåre større rabatter på mange ting. Hvis du kan reise på tirsdag, onsdag eller lørdag, kan du spare enda mer, fordi de er de minst populære dagene å fly.

4. Bestill en transport til / fra flyplassen.

Det er billigere enn en taxi og raskere enn å ta bussen. Du får enda en lei hilsen på den måten.

5. Pakk lett og unngå bagasje avgifter

Du trenger ikke mye. Pakke noen topper og bunner, kaste din badedrakt og dekke opp i posen og off you go! Hawaii er det perfekte stedet for håndbagasje på reiser.

6. Ta thebus til langt unna steder

Honolulu er super walkable, men noen ganger kan det være lurt å gå lenger enn du er villig til å trek til fots. TheBus er svært pålitelig og rimelig. Du kan komme om bord for bare 5€ 0,50, som inkluderer en overføring innen 2 timer (eller lenger, avhengig av driveren), som betyr at de fleste steder du går, kan du returnere gratis. Turgåing var mye enklere enn det virket, så mens offentlig transport var flott, trenger du ikke å kjøpe en 4-dagers pass. TheBus vil ta deg over hele øya, så det er en ganske billig måte å reise rundt ulike områder av Oahu.

7. Sjekk ut stranden

Du er i et tropisk paradis og du er sannsynligvis der for havet. Bruk litt tid chilling ut og lese en bok eller plasker rundt i bølgene. Barna vil elske å lage sandslott, og det er helt gratis! Bare sørg for å pakke solkrem, slik at du ikke ser ut som en hummer etter din tid i solen.

8. Hvis du liker ananas, besøke Dole Plantation

Det er litt av kitsch turisme, men det er en morsom dagstur fra Honolulu. Det kan ta deg opp til to timer å komme dit med buss, men du kan få det ganske raskt hvis du leier en bil. Ta TheBus og se mer av øya og også gå med lokalbefolkningen. Bla gavebutikk, kjøpe Plumeria starter eller frisk frukt på Bondens marked, sitte på toget, gå seg vill i labyrinten, spise på Plantation Grille og lære om Hawaiis innfødte planter og blomster. Du kan se hvordan ananas dyrkes, sende noen hjem og spise masse Dole Whip! Sørg for å spise på Plantation Grill. Platene kommer med massevis av mat for lite penger, så hvis det er mer enn én av dere, dele en plate.

9. Handle det internasjonale markedet

Mens det er ikke alle som "internasjonal", kan du finne noen kule ting der. Fra Plumeria barrettes og "Hawaii" skjorter som du kan finne overalt til originale kunstverk og ting som caps med tre regninger, kan du gå deg vill i markedet i timevis. Hvis du har tenkt å kjøpe, øve på pruting ferdigheter og deretter sette kursen mot den andre "etasje" over de virkelige butikker og smoothie kafé til mail elementer hjem på postkontoret. Det er levende musikk og show hver dag, også.

10. Nyt den beste utsikten over waikiki fra restauranten på toppen, toppen av waikiki

Mens entrees kan være dyrt, kan du møter opp for happy hour og få et par apps (starter på 10€). Du trenger ikke engang å bestille noe alkohol hvis du ikke vil. Faktisk er happy hour en fin måte å spare penger på middager hvis du er villig til å spise litt tidlig.

11. Gå snorkling

Hvis du er en snorkeler, ikke gå med en guide eller en gruppe, kjøpe din egen maske og snorkel for rundt 5€ og deretter treffer stranden. En av de beste stedene er Hanauma Bay. Selv om ikke gratis, det er bare 5€ per person for et dagskort. Du kan ta TheBus eller stasjon (park for 5€) og deretter ta turen ned til stranden hvor de har garderober, mat leverandører og noen av de beste snorkling på øya.

12. Traller

Bruk gratis Hilo Hattie vogn å komme til kjøpesenteret eller lagre bussen hvis du er på vei til dette området.

13. Fottur diamond head

Få en fantastisk utsikt over Honolulu og strendene, spenn på noen gode sko, ta tak i vann og fottur til toppen av Diamond Head. Det er gratis og en populær aktivitet.

14. Pass deg for banale merchandise på ABC-butikker

Jo nærmere til sentrum av byen du er, jo mer ser det ut til å koste. Du kan finne noen ting på ABC som du ikke finner andre steder, men sørg for at du shoppe rundt før du trekker ut din lommebok.

15. Bestille en tur

Hvis du ønsker å bli underholdt for en hel dag, bestille en tur. De kan koste rundt 45€ per person. Hvis du bestemmer deg for å gjøre en tur, en av de beste selskapene til å bestille med er VIP Transport turer. Sørg for å be om Earl. Du vil ikke bli skuffet.

16. Kjøre rundt øya

Dersom en tur er ikke din kopp te, så leie en bil for dagen og kjøre sirkelen øya sløyfe på egen hånd, stopper ved veikanten frukt stands, alle typer strender og mer.

17. Bruk daglig deal nettsteder for å spare 50% eller mer på bespisning, underholdning og attraksjoner

Du kan finne rabatter ofte gjennom nettsteder som Groupon og Living Social. Registrer deg gratis Honolulu daglige e-poster noen måneder før du forlater og du vil finne at du kan gjøre mye mer på budsjettet.

18. Lær å riste hoftene med gratis hula leksjoner

Du finner dem over alt, inkludert de største shoppingsentrene, Waikiki Business Plaza. Det er gøy, god trening og kan gjøres av alle aldre.

19. Spis på mac 24/7

For 15€ du får pannekake utfordring porsjonsstørrelsen, men du trenger ikke å ta utfordringen. Splitte de amerikanske pannekaker mellom to eller flere.

20. Hit opp tiki er grill og bar for tiki taco tirsdag.

Deres fisk elendige er utrolig god og bare 5€ hver tirsdag!

Nå som du vet hvordan du kan spare hundrevis av dollar på turen - og kanskje mer! - Hva venter du på? Ved å innlemme billig ting å gjøre når du besøker, vil det gjøre deg i stand til å holde seg innenfor budsjettet, og selv splurge på andre ting. Det finnes ingen bedre tid til å planlegge en tropisk ferie til Honolulu.

Aktuelle artikler