3 alternativer til bora bora

Ok, har den som har hørt om Bora Bora hørt at det er en av de vakreste stedene på jorden. Du kan heller ikke kunne ha gått glipp av at det er en av de dyreste stedene på jorden også. Leter du etter noe like pen, men mer budsjettvennlig? Velg mellom disse tre alternativer til Bora Bora.

3 alternativer til bora bora

En. Tonga, Sør-Stillehavet

Offisielt kjent som kongedømmet Tonga, dette er en øygruppe i det sørlige Stillehavet. Den består av 176 øyer hvorav 52 er bebodd.

Tonga øyene er også kjent som den vennlige øyene og det andre offisielle språket, sammen tongan er engelsk. Dette betyr at du vil ikke ha noen problemer å forstå hva folk sier. Klart vann og hvite sandstrender er uunngåelig her, men Tonga tilbyr så mye mer.

Prøv snorkling eller dykking, eller til og med hvalsafari. Det er faktisk mer av en hval svømme hvis du er modig nok til å dele vannet med disse milde gigantene. Du kan også prøve noen nye idretter som kite surfing, eller ta en guidet tur langs øyene. Kajakkpadling, seiling, fisking og surfing er også tilgjengelig, men trekking og camping turer og fugletitting kan være interessant også. Det er en overflod av sjeldne fugler på øyene, og du bør ikke gå glipp av sjansen til å se dem.

Det finnes flere alternativer for overnatting, med start fra beste hotellene å pensjonat og backpacker overnatting. For mer informasjon om kongedømmet Tonga besøke deres offisielle nettsted.

2. Raivavae, Fransk Polynesia

Raivavae er en øy som ligger i Fransk Polynesia, samme som Bora Bora, og det blir allerede sammenlignet med Bora Bora. Hva mer kan du ønske deg?

Det er en tropisk øy, uberørt med turistaktiviteter. Det er bare et lite antall av pensjoner på øya og ingen super fancy hoteller, og ingen mengden. Øya har bare rundt 1000 innbyggere. Pensjonene er meget godt utstyrt selv, vil du ikke mangle trøst i overnatting.

Denne skjulte perle av en øy tilbyr deg en fredelig og billigere ferie enn Bora Bora gjør. Likevel, vil du være i stand til å nyte det krystallklare vann og hvite sandstrender. Du kan også ta en fottur til de flotte fjellene på øya og nyte den fantastiske utsikten fra fugleperspektiv.

Sjekk ut det høyeste punktet på øya - den 437m høye, toppen av en død vulkan. Uansett, hvis du ikke kan gi opp Fransk Polynesia, og har ikke råd til Bora Bora, er Raivavae stedet for deg.

3. Bali, Indonesia

Den indonesiske øya Bali har vært en turist himmelen i mange år. Det er det perfekte alternativ til Bora Bora, fordi det gir så mange fantastiske ting og det er ikke så fancy som Bora Bora er.

Bali er kjent for sin tradisjonelle så vel som moderne dans, skulptur, maleri og musikk. Når det kommer til ting å se og gjøre, la meg bare si at listen er veldig lang. Bali tilbyr noen av top notch eksklusive ting som yachtcruise eller helikopterturer, men det finnes også en rekke morsomme aktiviteter for "den vanlige mann", som fiske, dykking, vannsport eller besøke dyrehagen eller den botaniske hagen.

Ikke glem å treffe restauranter og prøve lokal mat eller selv ta en klasse av balinesisk matlaging. Uteliv er veldig levende og det vil ikke skuffe. Uansett hva du velger å gjøre i Bali, vil du ha en fantastisk tid. Sjekk ut offisielle nettsiden for mer nyttig informasjon.

Sjekk ut denne videoen nedenfor, slik at du kan oppdage noe mer om Bali.

Se, Bora bora er egentlig ikke det eneste stedet i verden verdig din oppmerksomhet. Det er mange gode alternativer som kan være bedre enn Bora Bora. Velg den du liker best og planlegge din neste store ferie.

Hvis du allerede har besøkt noen av disse stedene, gjerne dele dine erfaringer.

Aktuelle artikler