3 beste stedene å besøke når du reiser alene i Europa

Å ha problemer med å bestemme hvor du skal gå i Europa? Det er mange flotte steder du kan besøke i Europa, men hvis du reiser alene, noen steder er mer innbydende enn andre. Her er de tre beste stedene å besøke når du reiser reiser i Europa. Her er noen ideer som vil gjøre turen minneverdig. Reiser alene og ønsker å besøke Europa? Her er topp 3 steder for en ferie.

3 beste stedene å besøke når du reiser alene i Europa

En. Terme, slovenia for en deilig ferie

Begrepet "terme" betyr et termisk spa, og det er mer enn én av dem i Slovenia. Slovenia er et lite, men svært vennlige landet i hjertet av Europa, og to beste spas er Terme Čatež og Terme Olimia.

Velg mellom varianter av velvære pakker i begge disse stedene. De tilbyr mange typer massasje med eteriske oljer som er sikker på å få deg til å føle deg så avslappet. For mer velvære, kan du gå til aromaterapi eller en badstue hvor du kan bare nyte steam.

Hvis det er fortsatt ikke nok prøve Roman - irske bad. Dette er en unik 11 etapper oppleve tilbys i Terme Čatež og det inkluderer: en tre minutters dusj, 15 minutter i tørr romersk badstue ved 70 ˚ C, 15 minutters gange gjennom et vann bane, 10 minutter med avslapning i et boblebad ved 35 ˚ C, 15 minutter av irsk dampbad ved 45 ˚ C, 15 minutter avkjøling i det kalde bassenget ved 18 ˚ C, 15 minutter av velvære i boblebad ved 38 ˚ C, forfriskende kroppspeeling, 15 minutter i et basseng med mineralvann på 35 ˚ C, en tre minutters dusj og en 30 minutters hvile på vannsenger. Høres utrolig sant? Termiske spaene i Slovenia ringer for deg.

Sjekk ut videoen nedenfor og finn ut mer om Terme Olimia.

2. "Studentenes turer" for en rundtur i ferien

De såkalte "studentenes turer" er det beste valget hvis du ønsker å reise alene i Europa. De kalles studenter 'fordi de var i utgangspunktet ment å være turer for siste års studenter. Men de fått mye popularitet veldig fort og nå er de favoritt turer blant reisende i Europa.

Hva er så bra med dem? Vel, først av alt de er alltid organisert for store grupper, slik at du får litt selskap og en sjanse til å møte nye mennesker. De er også ganske billig, så du trenger ikke en masse penger og du har en sjanse til å se en masse ting. Den eneste ulempen om disse turene er at de er korte, noe som betyr at du vil tilbringe mesteparten av tiden i buss, reiser fra ett sted til et annet.

Det er mange forskjellige turer, men her er de to mest interessante. Den første ville være Italia - Spania - Frankrike - Monaco tour. Du kan først nyte den guddommelige kunsten Venezia og Barcelona, ​​deretter se den fantastiske Eiffeltårnet og Champs Elysees i Paris og endelig har noen stor tid i Monaco.

Den andre turen jeg vil anbefale er Østerrike - Tyskland - Nederland - Frankrike - Tsjekkia tur. Dette er en flott tur, og du kan se så mange ting.

Først må du besøke den fantastiske Wien, den fantastiske City of Music og City of Dreams. Du får se den berømte Wiener Staatsoper og alle de andre fantastiske severdighetene i Østerrikes hovedstad.

Da vil du reise videre til Berlin, hovedstaden i Tyskland og har en sjanse til å se den store Berlinmuren, en gang et symbol på undertrykkelse, i dag et symbol på frihet og forening. Fra Tyskland vil du fortsette til Nederland og fantastiske Amsterdam, Rotterdam og Haag, og etter det til Paris.

Turen vil ende i den fantastiske byen Praha, hovedstaden i Tsjekkia hvor du ikke må gå glipp av å se The Prague Castle, Charles Bridge og The Old Town Square. Du må også prøve den berømte tsjekkiske øl - de gjør noen av de beste øl i verden.

3. Innsbruck, Østerrike - for en opplevelsesrik ferie


Hovedstaden i forbund delstaten Tirol, er Østerrike, Innsbruck det beste stedet i Europa å reise alene hvis du leter etter en opplevelsesrik ferie. Internasjonalt kjent som vintersportssted, og verten for 1876 Winter Olympic Games, er Innsbruck ligger i selve hjertet av den europeiske Alpene nær Stubai Valley, og er det beste valget for en rekke sports-og aktivitetsnivå.

Uansett årstid og dine preferanser, vil du finne noe interessant å gjøre i Innsbruck. Hvis du er interessert i vintersport, er noen av Østerrikes største vintersportssteder i nærheten av Innsbruck. Hvis du liker fjellklatring eller sykling gjennom fjellet, er dette et flott sted for det også. Og hvis du er i å prøve noe nytt og dristig, kan du velge en tandem flytur på en paraglider, en hangglider eller et seilfly. Du trenger bare litt mot og et kamera for å fange de minneverdige øyeblikkene i fly.

Når du er ferdig med alle disse aktivitetene og du er sliten, kan du sjekke ut lokale matretter i en av restaurantene i Innsbruck. Sørg for å prøve noen av de berømte pølser og øl og selvfølgelig kaker og søtsaker. Tross alt Østerrike har gitt verden noen av de mest delikate søtsaker noensinne.

Dette er etter min mening beste stedene å reise alene i Europa. Nå trenger du bare å velge hvilken type ferie og et sted å gå.

Hvis du allerede har vært på en av disse stedene, kan du dele dine meninger og erfaringer.

Aktuelle artikler