3 beste stedene i Europa å gå camping

Ladies er vanligvis ikke inn i camping, uten noen åpenbar grunn. Så hva om du kommer til å sove ute? Det er ikke som verden kommer til å ende. Camping er veldig moro, stole på meg. Sjekk ut tre beste stedene i Europa for å gå camping.

3 beste stedene i Europa å gå camping

En. Lake Garda, Italia

Gardasjøen er den største og vakreste innsjøen i Italia. Det ligger i Nord-Italia, i nærheten av vakre Verona. Det er også en svært berømt campingplass som lover å oppfylle hver eneste en av dine camping behov.

Det er et stort antall landsbyer og campingplasser å velge mellom på Gardasjøen. Hver og en av dem er fantastisk. Du trenger bare å velge den som passer deg best. For fullstendig liste og en masse ekstra informasjon om campingplasser på Gardasjøen besøke denne lenken.

Uansett om du velger å gå camping med venner eller med familien din, har Gardasjøen noe for deg. Gå se historiske landsbyer eller besøke noen av de største fornøyelsesparkene i Italia som er plassert nær innsjøen. I alle fall vil du ha et vindkast.

2. Preikestolen camping, Norge


Åpent hele året, og ligger nær en av de mest kjente turistattraksjonene i Norge, kan Preikestolen Camping bare være en av de beste stedene å gå camping.

Oppleve vakker natur Norge, vennlig personale og god mat. Preikestolen er ikke bare å tilby en camping plass, er det også restauranter hvor du kan prøve det lokale kjøkkenet. Kjøp deg en suvenir på en lokal butikk eller prøve noen originale meieriprodukter. Våkn opp for å puste i frisk luft hver morgen og slappe av og nyte.

Preikestolen har også ganske rimelige priser: en bil, telt, to voksne og elektrisitet vil koste deg 300 kroner, eller rundt 40 euro. Du kan også betale med kredittkort, og i euro, og alle priser inkluderer normal bruk av varmt vann og dusj. Du trenger ikke å bestille din plass på forhånd, men det er lurt å få det mellom 1 og 18:00

Preikestolen tilbyr også fiskeplasser og har golfbaner, slik at du er sikker på å ha noen stor tid der. Besøk Norge!

3. Drumaheglis marina & caravan park, Irland

Jeg har alltid tenkt på Irland som et perfekt sted for camping. Det er et så vakkert land som du bare ikke kan hjelpe det, men tenk deg selv å bruke så mye tid som du kan utenfor. Sjekk ut Drumaheglis Marina & Caravan Park.

Det ligger i Ballymoney, og det er et 5 stjerners prisbelønte park. Utsikten er perfekt og selve parken tilbyr en ekte 5-stjerners camping opplevelse. Alle campingplassene er fullt utstyrt med vann, strøm, toalett, dusj og vaskerom. Det tilbyr også en fullt utstyrt båt park og catering for inntil 32 båter.

Hvis du leter etter litt fritid, kan du fiske, kanopadling eller seiling. På den annen side, hvis du leter etter litt moro, er det piknik og grilling områder, en lekepark for barn, bordtennis og volleyballbaner. Dette er det beste stedet å gå camping.

Jeg må fortelle deg at når du har opplevd camping, vil du glemme alle de grunnene du trodde du måtte mislike det. Sørg for at du har din solkrem og myggmiddel med deg og du vil ha fantastisk tid. For mer informasjon om campingplassene i Europa, Canada og resten av verden, besøk Stor camping flekker.

Aktuelle artikler