3 beste strendene å besøke i portugal

Besøker Portugal er en fantastisk opplevelse. Landet vil forbløffe deg, vil folk overraske deg og språket vil glede deg. Det alene er nok, men du leter etter noen strender, er du ikke? Sjekk ut tre beste strendene å besøke i Portugal.

3 beste strendene å besøke i portugal

En. Madeira strender

Blant mange vakre strender, velger jeg de som er faktisk ikke i Portugal til å begynne med. Madeira er en portugisisk øygruppe som ligger i Nord-Atlanteren.

Madeira seg selv er et vakkert sted og strendene er bare fantastisk. Uansett hva du velger, er du sikker på å bli blåst bort av sin skjønnhet, men fortsatt er det noen du rett og slett ikke må gå glipp av.

Porto Santo er det første du må besøke - det er ni kilometer med gylden sand og det enda har terapeutiske egenskaper. Stripen er fullpakket med barer og restauranter som gjør denne stranden et perfekt sted for en hel dag i solen.

Ribeira Brava tilbyr en helt annen opplevelse av den felles hvit sandstrand. Sanden her er svart, men det varme vannet er perfekt for de som liker svømming. Praia Formosa i hovedstaden Funchal er en stor og vakker steinstrand. Den pulserende natteliv scene er rett rundt hjørnet og rekke idretter bare ringe deg til å prøve noe nytt.

Hovedøya Madeira kan nås med fly, som er den vanligste måten, eller med båt fra Portugal. Deretter er det bare en 15 minutters fly tur til en av de andre øyene, og du kan slappe av og nyte.

2. Vila Praia da ancora, costa verde

Hvis du leter etter litt moro i strendene i Portugal, snarere enn bare soling og bading, er Costa Verde det rette stedet for deg. Dette stedet er veldig populær blant surfere og vind surfere alike, og hvem vet - kanskje det vil introdusere deg til din nye favoritt sport.

Den såkalte "grønne kysten" strekker seg fra den spanske grensen til byen Porto. Det er mange strender som tilbyr ulike opplevelser, men den roligste er trolig i fiskelandsbyen Vila Praia de Ancora. Stranden er favoritt blant de som bare ser for varm sol og bading, på grunn av det rolige farvann. Det er i utgangspunktet beskyttet av to fjell rev i nord og sør, så de harde Atlanterhavsvindene kan ikke nå den.

Det er mange muligheter for overnatting langs Costa Verde, fra enkle bed and breakfast, til luksus steder med eget basseng. Velg den som passer deg best og har en fantastisk tid.

3. Costa de Lisboa

Det er flere strender i nærheten Portugals hovedstad Lisboa som er verdt å nevne. Alle er vakre og svært populær blant lokalbefolkningen fra Lisboa, så hvis du leter etter noen mengden og møte lokalbefolkningen, disse strendene er blant de beste til å besøke i Portugal.

Byen Estoril og sine fem strender er sannsynligvis den mest populære. Vannet er rolig, fordi strendene vender mot sør, men det er ikke sand eller vann til at folk flest kommer hit. Det er kasinoer, fancy hoteller og barer og restauranter som drar folk til dette stedet.

Cascais ligger på vestsiden, og det er også svært populær blant Lisboa rømlinger. Praia de Guincho stranden er veldig populær blant surfere mens Praia da Rainha og Praia de Ribeira er favoritt sted for familier og folk med små barn.

Caparica er et fiskevær og du ville aldri tro at den har en av de mest overfylte og mest populære strendene på Costa de Lisboa. Hvis du ikke er virkelig i mengden, unngå helgene, fordi denne stranden er fullpakket med mennesker da. Det er ingen overraskelse egentlig, fordi stranden er en nesten 30 km lang stripe av rolig vann og gyllen sand. Det er mange barer og restauranter hvor du kan finne en kald drink i midten av en varm sommerdag.

Til slutt, kan jeg bare fortelle deg at alle strendene i Portugal er umåtelig vakker. Spør lokalbefolkningen til å gi deg noen tips i henhold til hva dine preferanser er, men ikke gå glipp av å se strendene som er nevnt i denne artikkelen, og å dele dine erfaringer.

Leter du etter mer vakker strand ferie i Europa. Her er noen gode ideer for deg.

Aktuelle artikler