3 flotte ting å gjøre i Maldivene om natten

Maldivene ble kåret til en av de vakreste stedene i verden. Hvis du har råd til en ferie i Maldivene, bør du gjøre det minst en gang i livet ditt. Sjekk ut tre flotte ting å gjøre i Maldivene om natten.

3 flotte ting å gjøre i Maldivene om natten

En. Spis ute

Selvfølgelig, er en av de tingene du absolutt må gjøre når du besøker et nytt sted å prøve den lokale maten. Samme gjelder for Maldivene. Hodet ut til restauranter og nyte noen fine dining.

Maldivene er et paradis for sjø matelskere. Det er en overflod av fersk sjømat, vi snakker om en øy tross alt, og det finnes en rekke forskjellige måter lokalbefolkningen forbereder det. Uansett om din favoritt er hummer, blekksprut, blekksprut, kamskjell, tunfisk eller annen sjømat, vil du sikkert finne din nye favoritt her.

Være modige, prøv noe du aldri har prøvd før. De lokale restaurantene forbereder sine sjømat med karri, kokosmelk og en masse krydder du har sikkert aldri smakt. Det betyr ikke at du ikke liker dem, bare holde et åpent sinn og prøve alt du kan.

2. Fisk om natten

Hvis du er lei av gamle kjedelige fiske i løpet av dagen, Maldivene har en løsning for deg. Være modige og prøve fiskelykken på kvelden.

Den er egnet for nybegynnere og proffer, fordi du vil bli ledsaget av fagfolk som vil hjelpe deg med alt du trenger. Nesten alle skianlegg i Maldivene organisere nattfiske minst en gang i uken, men sørg for at du har all nødvendig informasjon.

Båten starter vanligvis ut sent på ettermiddagen og ankere i revet før solnedgang. Selv om du ikke liker fiske, kan du nyte en kveld himmel full av stjerner ut i åpent farvann. For alle de som liker fiske, kan du selv prøve å fange store, som tunfisk eller barracuda. Alt du trenger å fange senere kan tilberedes for deg av øyboerne, så du er i for en dobbel godbit.

3. Ta en spasertur på stranden


Det er ikke som du trenger å gå eksplisitt til Maldivene for å ha en nær gå langs stranden, men det er noe spesielt her, spesielt hvis du reiser med din mann eller kjæreste. En himmel fylt med millioner av start og en månen like over vannflaten, er en fantastisk ting å se.

For litt ekstra glede, pakke en piknik bag og ta middagen på stranden. Bare pass på at du ikke velger en virkelig blåser natt, trenger du egentlig ikke vil ha sand i maten. Ta en lang tur eller bare ligge på ryggen og se på starter. Ikke mange ting i denne verden er så avslappende som det.

Nyt Maldivene, uansett hva du velger å gjøre. Plukk den aktiviteten som passer deg best og har tid av livet ditt.

Allerede vært på Maldivene? Fortell oss hva gjorde du for moro skyld?

Aktuelle artikler