3 uoppdagede single kvinner reiser turer

Jenter liker vanligvis ikke reiser alene. Noen redd, noen er bare lei. Men hva om du reiser med andre kvinner? Er du klar for en jenter bare tur? Sjekk ut en av disse tre uoppdagede single kvinner reiser turer.

3 uoppdagede single kvinner reiser turer

En. Irland

Irland er et vakkert land som absolutt alle jenter på denne planeten bør se minst én gang i livet hennes. Starter fra de fantastiske fargene i naturen, den vakre kysten og kanskje til og med de irske gutta (hvorfor ikke?), Er Irland stedet for din neste ferie.

Hopp på en alle jenter tur og hodet rett til Emerald Island. Se de fantastiske slott og la pusten bli tatt bort av den fantastiske utsikten over kystlinjen. Se de blå bølgene sterkt knuse inn i de ulendte fjellet og slappe av og nyte.

For en kveld underholdning, besøke en av mange puber og prøve den originale Guinness. Mange puber i Irland har levende musikk, som fullfører atmosfære. Prøv på lokal mat også, men husk at dette er landet sterkt folk og sterk mat i tillegg.

Være modige og prøve fårikål, boxty - som er en potet pannekake, coddle - laget av svinekjøtt pølser og fettstoffer bacon eller colcannon - potetmos med grønnkål eller kål.

Den beste tiden å besøke Irland er i slutten av våren eller sommeren. Tidlig på våren og høsten kan være ganske regnfull og ødelegge ferien. Sørg for å ta med kamera, vil du ønsker minner fra denne turen.

2. De britiske jomfruøyene

Hva synes du om en tropisk seiling tur? Den vakre karibiske øyer, sandstrender, blå laguner og varm sol som vil smelte bort alle dine problemer. Ta en seiling tur til de britiske jomfruøyene.

Den britiske Virgin Islands seil tur tilbys på dette nettstedet, varer i syv dager, og tilbyr deg å reise til en annen øy hver dag. I mellomtiden kan du sole deg på dekk, svømme i det krystallklare vannet eller kanskje til og med prøve dykking. Se de fantastiske korallrev gjemt rett under den blå overflaten av vannet og overflod av ulike livet i havet.

Denne turen er noe du vil huske for resten av livet. Du kan også lære noe nytt, som vannski eller kite boarding. Berike livet ditt med en annen stor opplevelse.

Sjekk ut denne reiseguide videoen nedenfor, og finn ut mer om British Virgin Islands.

3. Costa Rica

For alle de single kvinner føler litt mer eventyrlystne, ville jeg foreslå en dyr tur til Costa Rica. Besøke landet av jungler, vulkaner og et utrolig dyreliv og leve et sant eventyr.

Du vil bli ledsaget av en erfaren guide som vil hjelpe deg å se alle de fantastiske skapninger i jungelen og møte med lokalbefolkningen. Se de fargerike papegøyer eller late iguaner som du sakte spasere i en båt langs kanalene gjennom jungelen.

Etter det, ta en fottur til fjells og få en perfekt utsikt fra toppen eller fra en hengebro. Du kan også få en sjanse til å se en vulkan i aksjon, forhåpentligvis en liten en, trenger du egentlig ikke ønsker å bli evakuert i midten av ferien.

Bortsett fra all moroa i naturen, vil du få en sjanse til å finne ut om den rike historien til "Rich Coast". Ta en tur gjennom hovedstaden San Jose og besøke Gold Museum, hvor du kan se gull gjenstander som kan dateres tilbake fra de tider av gamle latinske europeiske sivilisasjoner. Nyt Costa Rica på full farge og smak.

Ikke gå glipp av sjansen til å se en av disse fantastiske stedene på single kvinner reiser turer. Ha det gøy og møte nye mennesker. For mer informasjon om single kvinner reiser turer, besøke Kvinner reise.

Allerede besøkt et av disse stedene? Du dele dine erfaringer i kommentarer.

Aktuelle artikler