4 beste strand ferie i europa

Du kan ikke tenke meg en bedre ferie enn en strand ferie, ikke sant? Tanning, bading, cocktails og moro. Hvis du planlegger din ferie i Europa i år - sjekk ut fire beste strendene å bruke den på.

4 beste strand ferie i europa

En. Ibiza strender

Ibiza er en øy i Middelhavet hvor all moroa som skjer i sommer. Det er viden kjent for alle natten fester, fantastiske klubber, store folkemengder og høy musikk. Det har også vakre strender og ganske mye av aktiviteter å forfølge.

På den annen side, er Ibiza ikke bare en fester sted. Det er mange små, nesten skjult, strender hvor du kan ha litt privatliv og nyte freden og roen. De er mer populær blant lokalbefolkningen enn med turister, slik at du kan ha noen problemer å finne dem.

En av disse strendene heter Cala d'en Serra og det ligger i nord - østlige delen av øya. Du trenger å komme dit med bil, men du kan ikke dekke alle av veien kjøring, må du passere noen av det til fots. Selve stranden er helt fantastisk og vannet er fullpakket med livet i havet. Ta med snorkling gear, vil du ønsker å bruke den her. Det er en kafé på stranden der du kan ta en drink eller lunsj.
Uansett om du velger fester eller hvis du ønsker en heller roligere ferie - Ibiza er stedet å gå.

2. Sardinia, Italia

Det er den største øya i Middelhavet, og det er et perfekt sted for en strandferie. Det er kjent som øya av vakre mennesker, og du kan selv kjøre inn i en kjendis eller to her.

Visiting Sardinia er ikke bare en strand ferie, det gir deg også med litt historisk sightseeing. Permanente bosetninger i Sardinia daterer seg tilbake til 6000 f.Kr., så du kan forestille deg at det er mange gamle ruiner å se og mange ting å lære. Besøk Nuraghe Losa ruiner som daterer seg tilbake til 15.-13. århundre f.Kr., eller en av 321 Giants 'Graves plassert over hele øya.

Ikke gå glipp av prøver på lokal mat, vi snakker en italiensk øy her tross alt. Maten er fantastisk, og så er vin. Sørg for å plukke opp en suvenir eller to for å minne deg om din fantastiske ferie.

3. Cephalonia, hellas

Har du lest eller sett Kaptein Corellis Mandolin? Da må du ha hørt om Cephalonia. Boken og filmen brakte mange nye turister til øya, og du bør være en av dem.

Cephalonia er en av de vakreste greske øyene. Det er mest populært med italienerne, på grunn av virkelig nærhet av Italia til øya. Den har to vakre naturattraksjoner - Melissani underjordiske innsjøen og Mytros Beach. Hovedstaden Argostoli tilbyr et levende uteliv, men også flere museer som er verdt å se.

Cephalonia er en av de store produsentene av olivenolje og du bør absolutt ikke gå glipp av all den deilige maten de forbereder med det. Enten det er en enkel gresk salat eller mer komplekse lam stek - du vil elske det. Gjør Cephalonia din neste feriemål!

Sjekk ut videoen nedenfor, og erfaring Aghia Kyriaki stranden.

4. Korsika, Frankrike

Det er en elegant fransk øy. Mange turister flokker hit hver sommer for å nyte de vakre kystbyene, det varme klimaet, de kritthvite strender og utsøkt mat. Sjekk ut Korsika for din neste strandferie.

Korsika er en mer relatert til Italia enn til Frankrike. Språket snakkes, kalt korsikansk, høres mer ut som italiensk enn fransk, så du kan egentlig ikke forvente en full fransk opplevelse her, forventer et kors av to kulturer som vil glede deg.

Strendene på Korsika er rett og slett alle vakre og det er umulig å fortelle deg hvilken du skal velge. Gå overalt og sørg for å utforske. Det er mange små, skjulte strender som er en sann himmelen på jorden. Vannet er varmt og sanden er hvit, men de fleste av strendene er uten et liv vakt. Vennligst ha dette i bakhodet og være forsiktig, spesielt hvis du reiser med barn.

Når det gjelder mat, vil du forvente at mat skal være basert rundt sjømat, men det er ikke helt sant. Selvfølgelig, de har fantastisk sjømat, men de er også kjent for villsvin, ørret, svinekjøtt spesialiteter og ost. Kontroller at du prøver viner også.

Uansett hvilken strand i Europa du velger for din ferie er jeg sikker på at du vil ha en flott tid. Hvis du velger en av disse fire, garanterer jeg at du vil.

Og hvis du allerede har vært på en av disse stedene, gjør dele dine erfaringer.

Aktuelle artikler