5 pakketur sjekklister

Når du planlegger å reise et sted er det visse ting du bør alltid ta med deg. Ikke vær en av dem som alltid har en tendens til å glemme noe. Begynne å lage pakketurer sjekklister. Her er elementer som absolutt må være på disse listene. Sjekk dem ut!

5 pakketur sjekklister

En. Generell pakketur sjekkliste

Uansett hvor du reiser, er det noen ting du absolutt må ta med. Vi kalte denne listen generell pakketur sjekkliste og her er hva du må skrive ned i den.

Først av kurset kommer nok klær og sko. Beløpet avhenger av hvor du skal og hvor lenge du bor, men sørg for at du har nok undertøy. Rett etter klær kommer personlig hygiene elementer som tannbørste, tannkrem og såpe. Hvis du bor på et hotell de sannsynligvis ha dem sammen med sjampo og dusj geleer, men jeg alltid ta dem, bare i tilfelle.

Ikke glem mobiltelefonen lader (og andre ladere du trenger) og et par rene håndklær hvis du ikke liker å bruke hotellet håndklær. Plus, ikke glem en kam (en masse folk vanligvis glem det) og noen probiotika hvis du har en tendens til å lide av mageproblemer. Kleenexes og våtservietter er et must.

Dette er de viktigste tingene som må være på hver ferie pakkeliste. Alle andre er avhengig av hvor du skal, hvor mye du bor, hvordan er været kommer til å være, men ikke bekymre deg, har vi flere lister for deg.

2. Lake pakketur sjekkliste

Skal du på en helg i en innsjø huset og du har allerede pakket tingene fra den generelle spørsmålslisten? Her er noen andre ting du trenger å ta med deg.

En myggolje er den første - ikke noen gang gå til en innsjø hus uten en myggolje. Selvfølgelig kan du la det hjemme hvis det er iskaldt ute, men husk at mygg trenger bare en varmere dag, og at de kan ses selv i desember og januar.

Videre, hvis innsjøen er isolert sørg for å bringe mer mat, enten forberedt, eller om du kan lage noe i huset må du ta alle ingrediensene. Hvis du ikke besøker huset ofte, du kanskje ønsker å ta med en insektspray med deg. Sørg for å ta med en solkrem, uansett årstid, og når du går i løpet av sommeren ta med badedrakten.

3. Mountain pakketur sjekkliste

En av de beste tingene du kan gjøre for en flott ferie er å reise til fjells. Du må også tenke på de ekstra tingene du trenger å bære. Ha alltid med varmere klær når du går til et fjell. Selv om det er midt i en varm sommerdag, kan netter på et fjell være ganske kaldt. Ha alltid med solkrem hvis du ikke vil solforbrenning.

Hvis du skal på ski selvfølgelig ta med skiutstyr og ekstra klær fordi du vil sannsynligvis bli våt i snøen. Ikke på ski? Sørg for å ha sporing sko med deg, fordi de er mye bedre for turgåing enn vanlige sko. Hvis du er utsatt for allergier få noen allergi medisiner, og det ville være en god idé å ta med en bok, eller noen annen form for underholdning. Været i fjellet kan være svært vanskelig, og du ikke ønsker å bli sittende fast i et rom med ingenting å gjøre.

4. Spa ferie sjekkliste

Du kommer til å slappe av og nyte i et spa. Dette betyr at du ikke trenger å ta med en masse ting med deg. Selvfølgelig, de tingene fra generell sjekkliste er obligatorisk, og du kan også få en iPod eller mp3-spiller eller noe annet du kan spille musikk på, og noen beroligende musikk. Etter en hel dag med avslapping, ville det være flott å bare sitte på rommet og høre på fin avslappende musikk. Hvis du ikke er en stor musikk-fan, vil boken også være stor.

Også noen allergi medisin i tilfelle du tror du kan få en reaksjon fra noen av produktene. Ta med deg en badedrakt og ditt eget håndkle for badstuen. Sørg for å la alle problemene hjemme og å ta med bare gode følelser og følelser.

5. Big city pakketur sjekkliste

Er du en stor bytur person? Planlegger du å besøke en storby snart? Du ønsker å ha en flott tid, men du ønsker ikke å glemme noe viktig? Her er tingene du må ha.

Ta med kamera, fordi du vil ønske å ta bilder, og nok penger for alle utgifter og noen suvenirer. Hvis du er opprinnelig ikke fra en stor by, husk at sannsynligvis alt i storbyen er dyrere enn i din hjemby. Det er en god idé å ha noen form for hip eller nakke bag hvor du kan holde dine penger og dokumenter trygt, du ønsker ikke ran å ødelegge ferien.

En slags reiseguide for byen er obligatorisk. Du kan enten få det på papir eller laste det ned fra internett for smarttelefonen. Og selvfølgelig et kart, trenger du ikke ønsker å gå seg vill. Hvis du kommer til et fremmed land, en ordbok med grunnleggende setninger, for eksempel "jeg tapte" og "Snakker du engelsk?" vil være svært nyttig. Ta med noen trendy klær for å gå ut om kvelden.

Uansett hvor du velger å gå, det er alltid ting du trenger å ha med deg. Det er også en god ide å få så mye informasjon om stedet du skal besøke som mulig, spesielt hvis du reiser utenlands. Bli kjent med skikkene i landet og lære et par setninger på det lokale språket, og du vil gjøre ferien bedre. For alt annet du trenger å ta med, har vi gitt deg pakketur sjekklister. Nå trenger du bare å pakke sammen og starte turen.

Aktuelle artikler