7 flotte reiseprodukter for kvinner

Det er ikke alltid lett å reise, spesielt for oss jenter. Jeg vet at gutta alltid si at vi er for komplisert, men vi er de eneste som virkelig vet hvor mye problemer en enkel tur kan være for en jente. Heldigvis, det er fabelaktig reise produkter for kvinner designet for å hjelpe oss. Her er de.

7 flotte reiseprodukter for kvinner

Jeg vet ikke om deg, men når jeg reiser, er jeg mest bekymret for hygiene av stedet jeg skal bo på. Jeg virkelig ikke ønsker å komme hjem med en urinveisinfeksjon fra et skittent toalett eller en allergisk reaksjon fordi laken var ikke veldig rent. Det er derfor jeg ikke kommer på en annen tur uten disse fantastiske produktene.

En. Rensemiddel eller antibakterielle våtservietter

En eller begge av disse produktene har alltid vært på min reise listen. Ærlig talt, ville jeg ikke råde noen jente å forlate huset hennes uten å ha noen form for desinfeksjonsmiddel i vesken hennes.

Det er veldig mange forskjellige typer å velge mellom. Du kan få enkle våtservietter, de er den vanligste produktet og nesten hver jente har en pakke i vesken hennes. Noen helt av antibakterielle våtservietter er et enda bedre valg. Det andre alternativet er en rensemiddel. Nå har de både fordeler og ulemper. Rensemiddel dreper bakterier, men noen ganger er det bare flekker skitt på hendene rundt. Dette er grunnen til at jeg alltid har begge - våtservietter og et rensemiddel. Påfør rensemiddel først og deretter fjerne overflødig med våtserviett. Voila - rene hender i en blink.

2. Såpe ark

Såpe ark kan lett bli den beste reisetips produkt for kvinner. De er dine beste venner hvis du reiser med barn og ønsker sine hender til å være ren.

Såpe ark er i utgangspunktet tynne ark av såpe pakket i en palme størrelse boksen, slik at de kan passe inn i en lomme eller veske. De er biologisk nedbrytbart, og hver av dem er beregnet for en gangs bruk. Alt du trenger å gjøre er å fukte hendene og ta en såpe ark. Arket vil oppløses i vann og lage skum som enhver annen vanlig såpe, og du vil være i stand til å vaske hendene lett. Det er perfekt, ikke sant?

Dette er en må ha reise produkt, fordi du kan aldri vite når hvis du vil ende opp i et toalett som ikke har såpe. Rene hender er trygge hender tross alt.

3. Vaskemiddel ark

Svært lik såpe ark og svært hendig når du trenger å vaske klærne dine mens du er borte fra hjemmet, vaskemiddel ark er akkurat det du var ute etter!

Tynne ark av vaskemiddel er pakket i en boks som veier mindre enn ett gram, og det er nok rengjøringsmiddel i det for 50 gangers vask. Ta dem ut med tørre hender og oppløses i vann. De er perfekt når du trenger litt rent undertøy som lett kan vaskes på et hotell vasken. Vaskemiddelet er miljøvennlig, men sterk nok til å vaske ut eventuelle flekker.

4. Gå jente trakt

Dette produktet er egentlig ikke hva navnet tilsier, minst det var ikke til meg når jeg først så det. Likevel er det mer enn bare nyttig.

Du vet hvordan hver gang du er et sted utendørs eller du reiser, misunner deg gutta fordi de kan tisse stående opp. Jeg mener alvor, trenger de ikke å finne en stor busk å gjemme seg bak eller tenke stikkende brennesler, gift eføy eller skitne toaletter. De bare stå bak et tre eller i en urinal og gjøre sin virksomhet. Vel, gjett hva? Nå kan du gjøre det også.

Go Girl trakt er en myk medisinsk silikon trakt som vil tillate deg å tisse stående. Det er diskret og passer lett i vesken din, er det vaskbare og gjenbrukbare. Så lenge det ikke er for rart for deg, vil jeg si at dette er en må ha reise produkt for kvinner.

5. Toothettes

Ingen liker tenner som ikke har blitt børstet, men når du er på reise, du er ikke alltid i stand til å pusse tennene. Det er der denne fabelaktige reiseprodukt kommer til unnsetning.

Toothettes er i utgangspunktet disponibel tannbørster, men enda bedre. Du trenger ikke noe vann eller tannkrem. Tannkrem stoffet er allerede i mykt skummende hodet av en toothette og spytt er akkurat nok til å utløse den. Vask tennene i bilen, og har et friskt pust igjen.

6. Du går jente

Dette er nok et produkt med en oppmuntrende navn som har ingenting å gjøre med bruken. You Go Girl er et produkt du bør ha hvis du er sjenert av offentlige bad.

You Go Girl er "den før du går toalett conditioner." Det eneste du trenger å gjøre er å helle innholdet i posen i toalettet og det vil umiddelbart opprette skum som absorberer alle uønskede lukter samt lyder og sprut. Det vil også fylle rommet med en frisk duft, men husk at dette ikke er et desinfeksjonsmiddel, det gjør ikke toalettet trygt å bruke.

7. Badger sleep balm

Og for å avslutte denne listen med et annet produkt som du kanskje aldri trodde du trenger, men det gjør ikke vondt å prøve. Jeg presentere deg badger sleep balm.

Vet du hvor ofte du bare ikke kan sove mens du er på reise uansett hvor trøtt du er? Det er der badger sleep balm stiger til anledningen. Den er laget med essensielle oljer av bergamott, ingefær, rosmarin og lavendel og økologisk extra virgin olivenolje. Bare gni en liten mengde balsam på pulsen poeng eller haken og la den beroligende lukten lede deg mot drømmeland.

Alle fantastiske reise produkter for kvinner på denne listen er, etter min mening, noe du absolutt må ha når du er på reise. De kunne bli funnet, sammen med mange flere andre flotte produkter, på denne koblingen, prisene er ganske rimelig, så ikke nøl med å få dem.

Aktuelle artikler