7 nyttige tips for kvinner som reiser alene i Europa

Hvert år blir tusenvis av kvinner bli med på en tur og reise gjennom Europa alene. Det er ikke så ille som du kanskje tror, ​​kan det bli enda bedre enn å reise som et par. Likevel er det noen ting du trenger å vite. Sjekk ut 7 nyttige tips for kvinner som reiser alene i Europa.

7 nyttige tips for kvinner som reiser alene i Europa

En. Bestemme på et sted

Det er så mange vakre ting å se i Europa. Avhengig av hva du leter etter, tilbyr Europa du en rekke forskjellige ting å velge mellom for eksempel middelalderens eventyrlige byer som Brugge i Belgia, en hel natt fester i Amsterdam, Nederland, rolige strendene i Frankrike eller non-stop festing i Ibiza. I alle fall, det er noen lekser å gjøre.

Først og fremst bestemme hva du ønsker å se og gjøre på turen til Europa. Surfe på internett for å finne de beste nettstedene. Les andres erfaringer og attester og gjøre ditt beste for å sette sammen turen på en måte å få mest mulig ut av det. Reiser alene og ønsker å besøke Europa? Her er topp 3 steder for en ferie.

2. Se etter ting å se

Når du har bestemt på stedet (e) du skal besøke, ta litt tid å finne ut hva som er de beste ting å se der. Det kan være en bestemt museum eller et monument, eller kanskje en restaurant som serverer spesiell mat.

Jeg ville foreslå at du ordne turen på en måte å se minst én ting av kulturell eller historisk betydning, prøve minst en lokal rett, se naturen rundt det sted og tilbringe en natt ute fester. På den måten kan du dekke alt.

3. Lære et par setninger

Selv om du vanligvis finne folk som snakker engelsk uansett hvor du reiser i Europa, kan det være en god idé å lære minst et par setninger i det lokale språket. Dette er spesielt viktig hvis du skal reise til en liten by i stedet for en hovedstad eller et typisk turistmål.

Av, selvfølgelig, det er best hvis du faktisk kan snakke språket, men du kan ikke virkelig lære et nytt språk for hver tur. Jeg har alltid lære fire grunnleggende setninger i språket i et land jeg reiser til - "jeg er sulten", "jeg er tørst", "jeg er" og "jeg ikke snakker ditt språk". Det er en god idé å ha en ordbok med de fleste vanlige fraser på hånden eller, enda bedre, installere en oversetter app med stemmegjenkjenning til din telefon. Er du interessert i å lære Tastebevegelse setninger på 10 ulike språk? Les en artikkel.

4. Reise alene, men ikke ensom

Du tror kanskje at du vil føle deg ganske ensom under hele turen hvis du bestemmer deg for å reise alene, men som lett kan endres. Lær hvordan å ikke føle seg ensom.

Den enkleste måten er å bestemme seg for å bo i et herberge i stedet for et hotell. Vandrerhjem vanligvis har større rom med flere senger, slik at du får en mulighet til å møte noen der. Ikke vær sjenert, introdusere deg selv og gjøre noen nye venner. Hvem vet, kanskje din nye bestevenn eller kjærligheten til livet ditt er bare i sengen ved siden av deg.

5. Hvordan møte nye mennesker?

Bortsett fra å bo på vandrerhjem, finnes det andre måter å møte nye mennesker i løpet av din reise gjennom Europa. Det faktum at du er en kvinne betyr at du vil sannsynligvis finne det lettere å møte andre mennesker enn du ville gjort hvis du var en fyr eller reiser som et par.

Turistattraksjoner er alltid overfylt med folk du kan møte. Hvis du ikke vet hvordan du starter en samtale - kameraet kan være til stor hjelp. Be noen om å ta et bilde av deg, eller tilbud om å ta et bilde av noen andre.

Hvis du skal bo lenger og du er i en by som har et universitet, spør om du kan leie en av de engelskspråklige studenter til å være din guide. Du vil være å hjelpe en student ved å gi dem en jobb, og du vil ha en lokal guide og eventuelt foreta en ny venn.

Spis i mindre, mer overfylte restauranter i stedet for i en restaurant. Hvis du kan finne en selvbetjent tjeneste restaurant, som en student kantine, vil du sannsynligvis ende opp med ikke å spise alene.

6. Ikke tiltrekker tyver

Reiser du til et nytt sted er alltid stor, så ikke la noe ødelegge opplevelsen for deg. Ikke vær en tyv magnet, du vet aldri hvem som er rundt deg.

Hold penger og pass med deg til enhver tid, aldri la dem i et hotellrom. Bære en ryggsekk i stedet for en veske og bære det beløpet tilstrekkelig for en dag i et pengebelte. Ikke legg alle pengene dine på ett sted, og hvis du kommer til å la noen av det på hotellrommet, sørg for at den er gjemt bort.

Ikke noen gang la kameraet eller lommeboken uten tilsyn. La alle de dyre smykker du har hjemme. Å blande inn så mye som mulig og ikke se ut som en turist. Hvis du ikke trekke noen oppmerksomhet til deg selv, kan du ikke tiltrekke tyvene heller.

7. Ta vare på deg selv

Selv reiser alene virkelig kan være morsomt og flott, er du fortsatt en kvinne og du må være ganske forsiktig. Du vil sannsynligvis tiltrekke seg menn som ønsker å snakke med deg og de fleste av dem vil ha gode intensjoner, men du vet aldri. Så, være på vakt.

Hvis du bærer noe for selvforsvar, du absolutt må sjekke om det er lovlig i landet du skal besøke. Europa er ikke så liberal når det kommer til våpen og selvforsvar elementer som Europa er, og i mange land selv pepperspray er ulovlig.

Lær å si nei på det lokale språket, og hvis noen plager deg, være fast i å si nei til dem. Ikke vær redd for å gjøre en scene hvis du føler deg truet. Hvis du ikke kan bli kvitt noen plager, starter skriker etter hjelp og roping før noen kommer og hjelper deg. Ikke bekymre deg hvis du vil se ut som en galning, er det fortsatt bedre enn å få vondt.

Hvis du ikke vil at noen av de lokale mennene til selv å nærme deg, er den enkleste måten å gjøre det å bære en giftering, uansett om det er ekte eller falsk. Ikke fortell noen at du reiser alene og bære et bilde av en ekte eller en falsk mann i lommeboken din. Blande inn og ikke kle seg utfordrende, og du vil ikke ha noen problemer.

Oh, og ikke glem å gjøre en ferie pakke sjekkliste. Her er de elementene som absolutt må være på disse listene.

Følg disse nyttige tips for kvinner som reiser alene i Europa og du vil være helt fint. Starte et eventyr for livet.

Aktuelle artikler