Beste valget - 15 tips for å gjøre din neste tur stress gratis

Har du nesten aldri gå hvor som helst og har en stor tur kommer opp slik at du er redd du glemmer noe? Eller er du en hyppig reisende som har vært verden rundt flere ganger enn du kan telle, og du vil finne en måte å gjøre det mindre stressende?

Beste valget - 15 tips for å gjøre din neste tur stress gratis

Reise kan føre til at roligste personen til å bli engstelig. Det er lett nok til å ha tilgang til det du trenger når du er hjemme, men ideen om å reise til fremmede steder der du ikke vil vite hvor alt er kan være skremmende å si det mildt.

Jo mer forberedt du er før du går, jo bedre du er. Du vil være i stand til å forlate og nyte deg selv og vite at alt du kunne ta vare på håndteres og klar til å gå.

Hvordan kan du være sikker? Følg disse femten tips:

En. Lag en pakkeliste

Hvis du fortsetter å gå gjennom de elementene du trenger for å ta i tankene dine, du kommer til å mentalt eksos selv før du reiser. Og, du er mindre sannsynlig å glemme noe hvis du skriver det ned. Så, lage en liste og dele den opp i to deler: hva du kan pakke på forhånd, og hva som må legges til kofferten den dagen du forlater. På den måten du vil huske selv de minste ting som normalt igjen bak (som solbriller og tannbørster). Her er flere tips.

2. Hold rettssaken størrelse elementer på hånden

Det er ingenting verre enn å være i midten av pakking og innser at du ikke har små flasker av din favoritt sjampo eller balsam på hånden for å ta med deg. Jada, kan du ta sjansen og gå uten dem, men du er ikke helt sikker på hva fasiliteter destinasjonen har å tilby, så hvor heldig føler du deg? Du kan unngå hele denne prosessen hvis du holder et par rettssaken størrelse pakker av dine favoritt elementer på hånden til alle tider. På den måten, de er der når du trenger dem.

3. Forskning på området du skal bare i tilfelle du trenger noe mens du er der

Bruk internett kunnskapsrike ferdigheter og sjekke ut hva destinasjonen har å tilby. For eksempel er det en butikk i nærheten av hotellet i tilfelle du glemmer noe lite og trenger å løpe ut og plukke den opp? Eller er det et vaskeri i området i tilfelle at du får noe på den eneste kjole antrekk som du tar og trenger å ha det renset raskt? Det er bedre å vite på forhånd hva du har tilgjengelig for deg når du kommer dit slik at du ikke scrounging siste øyeblikk prøver å finne noe du trenger.

4. Pakke på forhånd

Hvis du venter til siste minutt for å pakke og finne ut at kofferten er for liten, det er dårlige tider for deg. Du kan "spotte pakke" noen uker på forhånd for å sikre at du ikke prøver å stappe for mye ting i ditt tilfelle. En ekstra spiss for å hjelpe klærne passer bedre er å rulle dem opp i stedet for å brette dem. De tar opp mindre plass og har færre rynker, gjør stryking jobb på den andre enden mye enklere.

5. Brette litt ekstra penger i lommeboken din

Selv om du ikke tror du trenger det, letter det alltid tankene dine litt mer for å vite at den er tilgjengelig. Airport kjøp av mat og drikke er alltid rundt dobbelt hva de vanligvis er, og kan zappe kontanter raskere enn en frosk kan ta en flue. Sørg også for at du har nok mindre regninger (som 5€ og 5€) for tips formål.

6. Hold et kredittkort et sted annet enn lommeboken din

I uheldige selv at du mister lommeboken eller den blir stjålet, i hvert fall du ikke er uten tilgang til penger hvis du har et ekstra kort et annet sted. Sett den i et skjult rom i kofferten eller kaste den i en usannsynlig lomme på din makeup bag. Et ord av forsiktighet om å bruke hotellet lock bokser: åpenbart hotellet har nøkler til dem slik du kjører risikoen for at noen andre har tilgang til dine verdisaker. Ikke at alle er en tyv, men noen ganger lønner det seg å tenke utenfor boksen og stash ting på utradisjonelle steder.

7. Lag en kopi av alle dine viktige dokumenter

Ta kopier av førerkort, kredittkort (foran og bak) og pass, hvis du har planer om å ta den. La én kopi hjemme og ta den andre kopien med deg. På den måten hvis noe skjer, har du all informasjon foran deg til å rapportere det både til myndighetene og til kredittkortselskapene. Også, hvis du er på utenlandsreiser og mister passet ditt, vil du finne det mye lettere å finne veien hjem når du kan bevise hvem du er.

8. Gi deg selv mer enn nok tid til å komme seg til flyplassen

Ingenting kan kaste stress i overdrive mer enn betenkelig at du kommer til å savne flyturen. Ikke vent til siste minutt for å forlate. Prøv å gi deg selv en ekstra 30-60 minutter i tilfelle det oppstår forsinkelser i trafikken eller bil problemer.

9. Ikke glem munchies

Noen ganger i kjas og mas du ikke får tid til å spise. Og når du er sulten, din tålmodighet og høflighet ta baksetet til buldrende magen. Tross alt, kan blodsukkeret nedturer gjør den hyggeligste personen slemmere enn en slange. Kontroller at du har noe med deg å spise, enten det er et protein bar eller noen trail mix, i tilfelle at dine reiseplaner føre til at du går glipp av et måltid. Alle de andre reisende vil takke deg.

10. Ha en plan "b"

Ting ikke alltid går som forventet, så sørg for at du har en beredskapsplan. For eksempel, hvis din venn tar deg til flyplassen, har noen andre på standby i tilfelle en nødsituasjon dukker opp. Eller, hvis flyet ditt er forsinket og du kommer til din destinasjon senere enn du skal, har alternativer tilgjengelig, og vet hvordan du kommer til å komme fra flyplassen til hotellet. Jo færre overraskelser du har, vil den jevnere turen går.

11. Sørg for at du er uthvilt før du forlater

Hvis du starter ut med minimal energi fordi du ikke får nok søvn, du kommer til å bli frustrert og opprørt lettere hvis noe dukker opp uventet (se # 10). Jada, kan det være vanskelig å sove når du er opphisset eller engstelig, men i det minste prøve. På et minimum, bruke litt tid på å slappe slik at du ikke kjører rundt som en kylling med hodet kuttet av rett før avreise.

12. Kjenn din flyselskapets bagasje politikk

For eksempel, hvis du kjøpte billetten og la ikke merke til den fine print som sier at du må betale for carry-on, kan du starte turen på en dårlig notat. Eller, hva skjer hvis du ikke betaler oppmerksomhet til dimensjoner, og du kommer dit og finne ut din carry-on ikke passer? På converse, vet også hva de vil gjøre for deg i tilfelle at bagasjen er tapt eller fly er kansellert.

13. Mentalt gå gjennom turen

Gå gjennom dine dager i tankene dine for å se om noe hopper ut på deg at du må ta, men vanligvis ikke ville tenke på. For eksempel, hvis du vet at du kommer til å tilbringe litt tid utenfor en dayvand det er regntid i reisemålet ditt, kan du bestemme deg for å ta en paraply.

14. Målet for nær nok

Gi slipp på perfeksjon og "hva hvis". Du kan prøve å planlegge for eventuelle uventet situasjon som kan oppstå, men du vil aldri truffet dem alle. Bare gjøre det beste du kan og ha tro at i tilfelle noe kommer opp du ikke forvente, vil du håndtere det den beste måten du kan.

15. Husk å puste

Du er ikke drive hjernekirurgi her. Din reise er ikke et liv eller død situasjon så sørg for at du puster. Komme deg all stresset og uptight ikke kommer til å hjelpe noen, spesielt deg. Holde ting i perspektiv og unngå følelsen av overvelde at reiser kan noen ganger gi.

Til slutt, er reise hva du gjør ut av det. Gjør det til en morsom opplevelse der du tar utfordringer på strak arm, og du vil nyte deg selv. Gjør det negative og stressende, og du vil hate det hvert steg på veien. Her er flere tips for stress-fri reise.

Så, hva vil det være? Valget er ditt.

Aktuelle artikler