Couchsurfing for nybegynnere i tre enkle trinn

La oss si at en eller annen måte du savnet å høre om couchsurfing. Jeg skal fortelle deg alt du trenger å vite som en nybegynner å avgjøre om du ønsker å delta i dette fellesskapet eller ikke.

Couchsurfing for nybegynnere i tre enkle trinn

Couchsurfing rocks! Det er det millioner av couchsurfers kan fortelle deg. Men det betyr ikke at det ville rocke din verden også. Her er hva du trenger å vite som en nybegynner.

En. Er couchsurfing for deg?

Tenk deg den perfekte (eller mindre perfekt) fremmed kommer hjem til deg og du hilse ham med et smil, kanskje en klem, og la ham overnatte.

Eller du reiser til en avsidesliggende del av verden, etter å utveksle noen e-poster med noen, og dukker du opp på hans eller hennes dør, og du får stor gjestfrihet.

Høres det skummelt? Fabulous? Hvis du ikke er sikker på det, slutte å lese nå.

2. Hvor mye couchsurfing koste?

Det koster ingenting, det lønner seg en Lot (via wonderfulword0.blogspot.com)

Det koster ingenting, det lønner seg mye. Mens noen mener at det er noe slikt som en gratis måltid eller gratis sofaen, andre mener at de beste tingene i livet er (fortsatt) gratis. Couchsurfing er den beste tingen å skje med mange glade reisende.

Sofa, gulv, seng, single eller king size, i en liten leilighet, hotell eller villa, kan du velge å surfe andres sted. Og oftere enn ikke, er turen fantastisk.

Besøk Couchsufring hjemmeside og registrer deg gratis. Du har ingen plikt til å være vert. Likevel kan du reise og få et sted å bo. Det er gratis. Det er som å reise for å besøke en venn som du ikke visste du hadde.

Tror ikke at dette handler om å spare penger. Det er mange couchsurfers med hus med bassenger. Noen bor på Palm Island i Dubai. Det er en tidligere senator fra Cleveland bor i en av de fire forble viktoriansk stil hus i byen.

Og likevel, de er alle en del av denne verden-tilkobling konsept. Ideen er ikke å gjøre turen billigere, men for å gjøre en rikere. Couchsurfing er for de som i stedet for produkter og tjenester velger å konsumere opplevelser.

Couchsurfing gjør du se hvordan lokalbefolkningen lever. Du får se de stedene, smake på maten, og gjør de spor som ingen guide vil gjøre mulig selv om du følger off-the-beaten path (hvor lenge kan banen være offbeat når den blir publisert i en Lonely Planet guide? ).

Reiser er ikke bare om å se verden. Det handler om å se deg selv i en annen verden, fra et annet perspektiv. Og hvis du ikke reiser, men har noen besøker deg i stedet, får du en sjanse til å se din egen by med nye øyne, øyne av en reisende.

3. Er couchsurfing trygt?

Couchsurfing for nybegynnere i tre enkle trinn (via www.britannica.com)

Surfing noens sofaen kan virke som en ekstrem sport. Men millioner av mennesker over hele verden er på dette eventyret.

Hvis du er bekymret for couchsurfing sikkerhet, la oss bare si at å møte noen i baren og ta ham hjem er risikofylt.

Det er en bekreftelse system på nettstedet, pluss referanser og innestår. Det er alltid en sjanse, men det er ikke sannsynlig at du vil møte en masse myrdet (eller noen som har bestemt seg for å drepe deg spesielt), og når det kommer til noen stjeler fra hjemmet, en surfer, mener jeg couchsurfer, sa: "Hvis noen kommer hele veien fra en annen del av verden til å stjele min TV, oh well, han trenger det mer enn jeg gjør. "

Den største faren når du forelske deg i couchsurfing er at du til slutt slutte å gjøre sightseeing, og du bare bryr seg om liv å se.

Folk er størst synet av alle. Det er spektakulære solnedganger, utrolige strender og fjelltopper, men det er folk som forlater de dypeste sporene på slutten. Det er mennesker vi forbinder med det oppholdet når du reiser er over. Til neste gang. Og når du er en couchsurfer, tar det ikke lang tid før neste gang.

Hvis du ikke reiser for å se verden, åpner du dørene i leiligheten din og verden kommer til deg. Men ikke mediene mediterte tygges-for-you slags verden. Det er den verden du kan få bare fra førstehånds erfaring. Når du graver dypere og dypere under overflaten, når du tar en titt bak kulissene, bak veggene i de gamle byene, får du din egen historie blandet med lokale lukter, smaker og lyder.

Aktuelle artikler