Ferie for ett - tips og ideer

Så, du har besluttet å reise alene. Det er flott, men det bærer også mye mer ting å tenke på. Det er et spørsmål om sikkerhet for eksempel, siden du vil være alene likevel, men reiser alene kan også gi deg mange nye interessante ting. Her er noen ideer for å gjøre din ferie for en morsommere.

Ferie for ett og # 8211; tips og ideer

Du vil være fri til å gå hvor du vil og gjøre hva du vil, du trenger ikke å gå på akkord med noen. Du vil ha en sjanse til å møte nye interessante mennesker.

Og til slutt vil du være i stand til å bare hvile fra alt og alle. Det er mange reisebyråer, som arbeider med helligdager for en i disse dager, og her er tre beste typer ferier for en, å velge mellom.

En. Velvære ferie

Dette er uten tvil den mest ettersøkte og den mest interessante formen for ferie for kvinner. Du kan gjette allerede fra tittelen på det at det er alle kommer til å være om deg. Enten du har besluttet å gå via reisebyrå eller organisere alt selv, kan denne type ferie være akkurat det du trenger.

Så, hva gjør jeg? Velg et spa eller en resort og finne programmene du liker best. Hvis du bare ønsker å bli bortskjemt velge et spa-senter med boblebad, massasje og ansiktsbehandlinger. Er du en mer eventyrlystne typen? Velg et feriested som tilbyr å spille noen sport eller ridning.

Husk at det er alt for deg, og bare du kan gjøre det akkurat slik du liker det. Det kan også være en perfekt getaway helg. Hvis du jobber mye og trenger litt tid til å slappe av og nyte, kan en god helg ferie være akkurat det du trenger. Her er 10 rimelige helgeturer i europa vi har forberedt for deg.

2. Touring ferie


Du har sikkert gikk på et par av disse allerede. Hele poenget er å gå til en destinasjon og deretter tur så mye du kan.

Du kan gå til egypt og deretter besøke alt det er - The Luxor, Pyramidene i Giza, Sfinksen, Nilen, Abu-Simbel Temples... Du bør også definitivt ta en ridetur på kamel gjennom ørkenen, er det en unik opplevelse.

Du kan starte en rundtur i ferien med en gang. Dette betyr at du vil få på en buss og besøke flere land på vei. En av de mest populære touring helligdager av denne typen i Europa er Italia - Spania - Frankrike - Monaco. Dette er et fantastisk valg for ferie for ett, siden du reiser i en stor gruppe, så du vil faktisk ikke være alene. Bortsett fra det faktum at det er også en fin måte å møte nye mennesker, vil denne turen gi deg alt ditt kunstneriske hjerte kan ønske seg.

Se Venezia og Verona i Italia, reiser til Spania og besøke Barcelona, ​​fortsetter til Frankrike for å nyte Paris og kanskje noen fransk mat, og avslutte turen har et vindkast og kanskje gamble litt i Monaco. Hvorfor ikke? Du er på ferie.

3. Opplevelsesrik ferie

Hvis du er en dristig og eventyrlysten person, vel, velg en opplevelsesrik ferie. Du kan gjøre dette selv, eller du kan gå via reisebyrå og gi deg selv en sjanse til å møte andre eventyrlystne mennesker.

Hvis du liker varmt vær og sol, ta en sykkeltur i landet. Hvis du liker kulde, velger fjellklatring eller ski. Hvis du er en ekte eventyrer og er ikke redd for å prøve nye ting, velger dykking i Great Barrier Reef eller flyr i Alpene. Bortsett fra å være den store plassen for vintersport, Alpene er også stor for å fly. Du kan selv ta et kort kurs og kanskje engasjere deg i å bli en pilot. Hva synes du om couchsurfing? Besøk Couchsufring hjemmeside og registrer deg gratis. Du har ingen plikt til å være vert. Likevel kan du reise og få et sted å bo. Det er gratis. Det er som å reise for å besøke en venn som du ikke visste du hadde.

Så, hva slags person er du? Det er en perfekt ferie for en, for hver og en av oss, bare velg det som passer deg best og hodet ut.

Aktuelle artikler