Hvor å få vekk litt romantikk

Føler du deg som en liten flukt kan være en god ting rett om nå? Få noen en-til-en tid med kjærlighet i livet ditt, og også rack opp noen bonuspoeng ved å gi en overraskende og fantastisk gave til Valentinsdag.

Hvor å få vekk litt romantikk

Jeg skal fortelle deg en liten hemmelighet: Du trenger ikke å planlegge din getaway for helgen eller uken av den 14 februar! Du gjør ikke det! Planlegge det for mars eller mai eller september. Poenget er at du tenker på det, og ta de nødvendige for det nå.

Ta din bedre halvdel ut til en romantisk middag på en av deres favoritt flekker og gi dem en søt liten kort med et notat proklamere din kjærlighet og forestående ferie planer. De vil elske det (og du) og har også noe fantastisk å se frem til. Hvis de spør hvorfor du ikke drar med en gang, si at du ønsket å forlenge V-Day, og også sørge for at du kunne få fri fra jobb. Det er nok sant.

Nå, på min liste over ferie flekker for unge (og gamle) elskere som vil gjøre deg helten i år, mens du glede i å holde litt penger i lommen, fordi, tross alt, trenger du ikke å bruke hver krone du må gi en stor gave. Alle de smarte folk vet dette, som de som hånd gjør gaver for de som setter pris på slike ting.

Carribean Cruise

Dra til havet! Karibia er alt på salg akkurat nå, og det er ingenting mer romantisk enn alt-du-kan-spise buffeer, en flytende casino, limbo konkurranser og 35€ mojitos.

Seriøst skjønt, kan cruise være en fin måte å koble av, skjemme bort deg selv og bare slappe av. Mens alkohol kryssere drikker bort sine college tuitions, kan du nyte kveldsåpne voksen underholdning (dans, komedie, Broadway-stil viser), rusle i gatene i en ny by hver dag og deretter hull opp i hytta i timevis, hvis du ønsker det.

Dress opp og spytte i litt ved å ta din date til en av de fancy restauranter som ikke er inkludert i cruise prisen, eller be om et hyggelig bord for to i den viktigste spisesalen. Og ta alle de gratis bilde ops! Mens de fleste vil være forferdelig, i den mest morsom måte, er det bundet til å være en eller to som du faktisk ønsker å ta med hjem og vise folk du kjenner. Akkurat nå, Cruiseexperts har noen dandy tilbud på 3 - til 14-netters cruise i Karibia, Bahamas, Mexico, Hawaii, Europa og Panamakanalen. De starter fra kun 165€ per person, så hvis du kan cruise nær hjemmet, kan du spare enda mer.

All-inclusive resorts er all-inclusive.

Jeg mener, det er mye som 95% sant. Spa-behandlinger, noen motoriserte aktiviteter og alt du kjøper i gavebutikken er ikke inkludert. Jeg hører også at mange alpinanlegg må du betale for Wi-Fi, men hvis du er der på en parets ferie, sjekke e-posten trolig ikke er på toppen av listen uansett.

All-inclusive resorts kan bli funnet i hele Mexico, Sentral-Europa, Karibia, Bahamas og også Gulf Coast. Så, hvis du enten ikke eier et pass eller ønsker å gjøre turen litt billigere, se på store destinasjoner som Destin og Panama City Beach i Florida.

De samme hvite sandstrender og fantastisk service, men en kortere fly tur og en mindre regning. De to beste stedene for å finne lavere priser? CheapCaribbean og Bookit. Begge er fantastisk for å finne pakketilbud som inkluderer flyreise, men du kan også bestille uten airfare, så det er praktisk for noen reiser du ønsker å bestille.

Har du tenkt på en tur til New Orleans?

Det er ikke bare for Mardi Gras lenger! Ta en gratis ferjetur, spise bråte av yummy Cajun mat, tur historiske boliger og lære om spøkelser som hjemsøker The Big Easy. Hvordan er du ikke planlegger turen AKKURAT NÅ?

Spare mer på turen til New Orleans med makt pass. Starter så lavt som 25€ per dag, få adgang til må-se attraksjonene i byen. Velg fra steder som Musee Conti Wax Museum, Audubon Zoo, Cajun Pride Swamp Tour og mye mer! Tilgjengelig i 1, 2, 3 og 5-dagers varighet. Legg en 1 - til 3-dagers MealTicket å spise på fantastiske restauranter for en lav pris. Hvis du vet at du skal stuffing ansiktet med étouffée, jambalaya og andre Cajun deliciousness, er dette definitivt veien å gå!

Las vegas

Leve høyt for et par dager i Sin City og gjøre en haug med gratis ting og noen dyre ting og likevel gå hjem med litt penger på bankkontoen din. Las vegas har mye å tilby de som ikke eloping eller prøver å " vinne alt tilbake ". Her er en kort liste over freebies etterfulgt av en måte å få sprø billige billetter til forestillinger:

  • Sirens of TI show - Hva pleide å bli kalt Treasure Island, nå er hip og "med" og har lettkledde dame pirater traipsing rundt et skip, sverdkamp og gå planken.
  • Fall of Atlantis - Behind Caesars Palace i forumet butikker kan du spise på Cheesecake Factory og så se denne animatronic show som skjer hver time, og viser det kamp mellom gudene og hvordan Atlantis endte opp på havbunnen. Minst, tror jeg det er hva det var om.
  • Lions på MGM - Min favoritt aktivitet er helt gratis og morer hele dagen. Klask DAB i midten av MGM er plexiglass hjemmet til MGM løver, hvor de lounge om, og noen ganger gjespe eller leke med trenere. Se fra utsiden eller inne i tunnelen, og deretter lese gavebutikken.
  • Fontenene i Bellagio - Hver kveld kan du bli trollbundet av den dansende vann som er satt til lys og musikk. Dette kan være romantisk.
  • Vinterhagen og botaniske hager av Bellagio - Hvis du avventende din tid til mørkets frembrudd for å se de fantastiske fontener, ta en tur i den botaniske hagen for å sjekke ut noen awesome planteliv. Hold hender og beundre blomstene. Chicks grave blomster.
  • Hawaiian Marketplace - Modellert etter markedsplassen i Honolulu, kan du bla gjennom leverandørens boder med kule produkter du aldri har sett eller bare så to kiosker unna, og deretter nyte en fugl show og også Hawaiian dans.
  • Fremont Street Experience - Hvis du liker blanke ting, eller reise med noen som gjør det, så gjør et poeng å besøke Fremont Street. Hele baldakin lyser opp og gjør deg svimmel etter stirrer oppover for så lenge. Dette kan også være den beste tiden å bruke litt penger og gå for en zipline under baldakinen av lys. Fun!
  • Spasere gjennom "gater" i Paris eller New York.
  • Klar til å vise din Valentine litt mindre av en nøysom tid? Ta en tur til toppen av Eiffeltårnet, spise på en kjendis kokkens restaurant, sitte på en fortauskafé og deretter ta i et show eller to. Bruk Broadway boksen for å finne rabatt koder på mange av de populære show i Vegas. Noen ganger opptil 50% rabatt og noen ganger inkl middag.
  • Trenger du å finne en avtale om å komme til og bor i Vegas? Igjen, dette er tiden for å sjekke ut Bookit.

Sør-europa

Hvis du og din kjære er eventyrlystne typer som ikke er virkelig inn i hele angiveri i begeistring over smykker og PDA at alle avverger øynene fra mens mumler "få et rom!" på, og i stedet du lyst til å prøve rare matvarer, klatre ting og utforske eldgamle ruiner (og historiske bygninger), deretter Sør-europa kan være akkurat den type tur du har vært på jakt etter.

Peru, Ecuador, Brasil. Det er nok av ting å se og gjøre som også er vanvittig billig. Faktisk er Sør-Europa min top pick når du leter etter et budsjett destinasjon. Du kan gjøre det utandørs og billig eller luksuriøse og velvære for (litt mindre) billig. Sov i en regnskog eller Radisson. Ærlig talt, hvis partneren din er i reiser til kule nye steder, så må du gå. Den passer til ethvert budsjett. Bortsett fra flyreise, kan du regne med å bruke 33-50% av hva du bruker på din vanlige ferier.

Vil du ha flere ideer for å ødelegge din Valentine på et budsjett? Meld deg på Groupon for din foretrukne destinasjon og få 50-90% avslag servering, underholdning, aktiviteter og mer. Daglig deal nettsteder er en fin måte å spare penger på ting som du kanskje ikke hadde råd til å gjøre eller å pakke i flere ting for mindre. Det er også det perfekte valget for når du ikke kan komme bort og ønsker å gjøre noe fantastisk i nærheten av hjemmet.

Uansett hvordan du gjør det, kan du være nøysom og fortsatt gjøre en stor innvirkning. Det faktum at du legger tid og krefter i en morsom tur til din kjære vil bli verdsatt, og de kommer ikke til å vike tilbake for hvor mye penger du gjorde eller ikke bruker.

Aktuelle artikler